26. mar, 2020

Helsingissä vihreitten marssilaulut vaikenevat vuosiksi, tuho hallitustyössä on jo täydellinen.

Jonkun päivän ikäisiä juttuja. (Tosin ei näitäkään missään Ylessä tai Hesarissa julisteta) Asiat muuttuvat nopeasti, eiköhän ne Suomen rajat ole jo kiinni kaikilta ilman dokumentoitua syytä. Se oli hallituksen vissiin myönnettävä pitkin hampain.

Rajat saisivat kyllä pysyäkin kiinni eteenkin päin. Nylkekää ihmeessä sudenturkki Schengen sopimuksesta, niin että se käsittäisi vain normaalia kaupantekoa, (eikä esim. ihmiskauppaa tai rajojen yli lampsimista sinne tänne.)  

https://oikeamedia.com/o1-134900 

                                                                                                                                            https://pt-media.org/2020/03/23/suomeen-tullut-tammi-helmikuun-aikana-vajaat-tuhat-turvapaikanhakijaa/ 

Tiedoksi teille, kun Helsingin Sanomat eivät suostu ottamaan Venäjää mukaan heidän korona seurantaansa, niin laitan sen tähän. Kiitos siitä suur-median mulkerot.

Sairastuneita pr. 26.3.2020. 7000 henkilöä, enimmäkseen Moskovan alueella. Täällä Pietarissa, viiden miljoonan kaupungissa tilanne huomattavasti parempi ”vain muutama sata potilasta” ainakin toistaiseksi.

Lauantaista lähtien, ja siitä viikko eteenpäin tässä maassa ei kukaan mene töihin, (paitsi ne henkilöt, jotka ovat ehdottomasti välttämättömiä tämän hetkisessä tilanteessa.)

Kaikkien on määrä pysyä kotonaan. Näin ehkä pystytään peilaamaan taudin levittäjät, (useinkin itse virukselle immuuni henkilö.)