30. mar, 2020

Vihreitten puolue on mitä ihmeellisimpiin asioihin uskova lahko.

Ilkka Forsten

Vihreät ovat ympäristöpuolue yhtä vähän kuin telaketjufeministit ovat olevinaan naisten asialla. Tartun jälkimmäiseen väittämääni kahdesta syystä, sillä vihreät ja äärifeministit ovat yksi ja sama asia pyrkimyksiltään, ja toisekseen siksi että kaikki ääri feministit kannattavat vihreitä.

Kummatkaan ei arvostele islamia. Ei edes silloin kun käy ilmi, että heidän pippeli poikansa toimii joka tavalla vastoin naisten oikeuksia, ja jos siitä tulee samalla ympäristöhaitta, siitäkin vaietaan.

Minua on arvosteltu syystä, että kritisoin Haavistoa, joka on näyttäytyvinään yltiösopuisana kaikkien asiat huomioivana poliitikkona, vaikka todellisuudessa hän elää vihreässä kuplassa mitä kannattelee kyvyttömyys huomioida mitään muuta kuin oma agenda.


Minulle varmasti sanotaan, ettet sinäkään tunnu olevan taipuvainen sopuratkaisuihin, ja se on totta, joskin Haaviston ja minun välilläni, on se ero, etten ole koskaan esittänytkään olevani maailmaa syleilevä soijanakki.

Vihreät pysyivät edes jollain tasolla tolkuissaan, kun heidän mahdollisuutensa sanella asioista rajoittui eduskunnassa mäkättämiseen ja halal lihan puolustamiseen. Nyt kun on saatu veräjä auki, laukataan ylikierroksilla eikä edes lait tunnu koskevan heitä.

Vihreät ovat lahko. Heidän tapansa toimia muistuttaa lahkolaisuutta, jossa messiaan asemaan nostettu etujoukko julistaa fatwaansa ja seuraajat polvistuvat silkasta kunnioituksesta, vaikka sanoman sisältö on pelkkää propagandaa millä tuetaan lahkon johtajien asemaa.

 

Eihän se, että koko maailman resuperseet rahdataan Suomeen voi millään tavalla olla heidän kannattajakuntansa etu. Siitä on saatu niin paljon näyttöjä, että faktojen kieltäminen on naiivia käytöstä, joka vahingoittaa myöskin heitä itseään. Lahkolaisilta odotetaan kuitenkin kuvatunlaista alistumista, josta tulee väkisinkin mieleen islam.

Vihreät imaamit ilmoittavat, että väärät (ilmasto) uskovaiset ovat tuhoamassa heidän tulevaisuutensa, ja tämä julistus tehdään KIINASSA valmistettu kännykkä kourassa, KIINASSA valmistetut hynttyyt päällä ja TAIWANISSA valmistettu läppäri polvella. Jokin siinä mättää. Kertokaa minullekin, kun saatte sen selville.

https://youtu.be/TXz6d3YqOVo  Emma Kari höyrähteli jo 10 vuotta sitten. Näitä vihreitten nousukaaren juttuja on netti täynnä, jos vain viitsii kaivella.