7. apr, 2020

Ennen vanhaan näki kengistä, kuka oli Valpon agentti, tänään agentin erotat paidan väristä.

SUOJELUPOLIISI (Supo) arvioi, että Syyrian konfliktialueelta palaavat suomalaiset synnyttävät suoria ja välillisiä turvallisuusuhkia lähiaikoina ja pitemmänkin ajan kuluessa. Supon mukaan väkivaltaisen ääriajattelun kehityksen näkökulmasta huolta aiheuttavat myös terroristista toimintaa tukevien henkilöiden lapset eli ”kasvava sukupolvi”, mutta sehän ei mene Ohisalon kaljuuntuvaan päähän millään.

https://www.kansalainen.fi/suojelupoliisi-kertoo-kohonneesta-terrorisminuhasta-lapset-edustavat-terroristijarjestoille-tulevaisuutta-ja-ideologista-jatkuvuutta/

https://www.supo.fi/

Entäs sitten?

Suomessa asuu lähes 13 000 -synnynnäistä sissisotilasta- eli afganistanilaista, joista noin 3 000 on saanut Suomen kansalaisuuden. Noin puolet afganistanilaisista muutti Suomeen vuonna 2014 jälkeen. Erityisesti vuonna 2015 noin 5 200 afganistanilaista turvapaikanhakijaa muutti Suomeen.

Heistä lähes 80% oli alle 30-vuotiaita lapsia ja nuoria (lähes 2 000 alaikäistä). He kiittävät Suomen viranomaisia siitä, että myönsivät alaikäisille lapsille oleskeluluvan. Viranomaiset ovat saanet paljon yhteydenottoja näitten alaikäisten lasten perheenyhdistämiseen liittyvistä asioista.

Heidän asianajajiensa mukaan perheenyhdistäminen on ollut monesta syystä vaikeata ja suurin osa heistä ei ole onnistunut saamaan suurperheitään Suomeen, vaikka hallitus toisensa jälkeen on julistanut (peloissaan) ystävyyttä ja avunantoa, lähettämällä kymmeniä miljoonia euroja vuosittain avustuksia Afganistaniaan, ja ties minne.

Afgaanit ovat hyvin organisoituja ja laskelmoivia ryhmiä laajalti Euroopassa, useinkin istuttamalla omia Kabulin agentteja maitten poliittisiin luottotehtäviin. Norjassa on Työväenpuolueen varapuheenjohtajana ollut ja vuosia afgaani eukko. Suomessa useampiakin vaikuttajia kuntatasolla, jopa Helsingin kaupungin hallinnossa yksi vara pormestari puhuu muutakin kieltä, ei vain huonoa Suomea.

Tämä on vain yksi esimerkki maahan muuttaneista kansanryhmistä, joita pitäisi suponkin valvoa kahdella silmällä.

------------------------------------------

Entäs kaikenlaiset lahkot ja ääriliikkeet omasta takaa?

Käyttäkäähän ”suojelijat” niihin kovempia metodeja. Tapoja on monenlaisia, jos vain johdot ovat oikein päin nauhurissa, ja ruuti kuivaa.

Esimerkkinä nämä sisäministeriön ja polpon suojelemat äärihullut provokaattorit, he ovat järjen köyhyydessä käsittäneet roolinsa väärin, heille ei kuitenkaan lakia löydy, vaikka luvattiin niin tehdä sen ”kiireellisen suojeluslain” puitteissa.

”Somessa lentää edelleenkin salanimien takaa paska, sekä kaduilla kivet ja loukkaavat nimittelyt” Menepä siihen sanomaan, niin kansalaisoikeutesi poistetaan jonkun munattoman nillittäjän toimesta, sitten prosessiin käytetään yhteiskunnan varoja miljoona tolkulla rahaa, jotta saat muutaman satasen sakot sanomisistasi ja oman mapin loppuiäksesi Supon holveihin.