6. mai, 2020

Savuverhoa tarvitsisi yks’ ja toinenkin.

Eduskuntavaaleissa 2019 vasemmistoliiton kärkiteemoina olivat eriarvoistumisen pysäyttäminen feministisillä myrkky koktaileilla, sekä oikeudenmukainen ilmastonmuutoksen torjunta ja uusi työ.

Puolue tarjosi vaaliohjelmassaan myös keinoja vanhustenhoidon kriisiytyneen tilanteen ratkaisemiseksi: vasemmistoliitto parantaisi palvelutalojen ja kotihoidon hoitajamitoitusta sekä perustaisi vanhusasiainvaltuutetun viran varmistamaan ikäihmisten palveluiden toteutumista.

Ilmastonmuutoksen torjunnasta ei vasemmistoliiton mukaan tule tehdä Suomea eriarvoistavaa kysymystä, vaan kaikki on otettava mukaan ilmastotalkoisiin.

Puolueen puheenjohtaja Li Anderssonin mukaan monella suomalaisella on pelko, että ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tehtävät toimet kasvattavat eriarvoisuutta.

Vasemmistoliiton tavoitteena on ratkaista ilmastokriisi niin, että lopputuloksena on aiempaa tasa-arvoisempi ja paremmin voiva yhteiskunta.

Vasemmistoliitto loisi Suomeen uutta työtä nostamalla tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitusta tukemalla itsensä työllistäjiä ja pienyrittäjiä sekä parantamalla jokaisen suomalaisen mahdollisuutta päivittää osaamistaan työuransa aikana.

Käsittämätöntä höpinää mistä tuskin äänestäjäkään on ymmärtänyt mitään. Äänestetty vain koska isoisäkin äänesti aikoinaan vasemmistoa.

Mitään ei ole vasemmiston osalta hallituksessa tehty, eikä ole tarkoituskaan, sillä valta, ahneus ja raha on etusialla, kansanmurha hyvänä kakkosena.

Vasemmiston sotahuuto: Suomessa kaikki ovat saman arvoisia, olipa sitten Savosta tai Syyriasta! Väitänkin että näyttää ihan muulta, ainakin se savolainen saa harvemmin vapauttavan tuomion.