5. sep, 2020

Kun vihreitten Emma kieltää öljylamput, niin Antti Rinne voikin lähteä hiihtelemään himaansa.

On kai se jonkinlainen finaali lähdön merkki muutenkin, kun valoilta startataan, eikä mihinkään liikuta, kun vanteet sutivat renkaissa. Se oli huono merkki jo silloin kun Antti luuli olleensa pääministeri muutenkin kuin vahingossa.

Tässäpä meillä sosialisti toverit, näille hurraata huudetaan, ja ääniä juoksujalkaa kannetaan! Tuskinpa gallupit ovat käyneet katossa Antti Rinteen ansiosta.

Mutta Sanna sen teki tilaustyö gallupeilla, tosin nykyisin Sannan tähti taitaa olla jo laskussa.  Oliko kenties Vogue ja korona vain pystyssä pitävä illuusio korsetti Sanna ”märinä” Marinallekin.

En tiedä, liian nopeasti ajattelevat haaveilevat jo Sannasta seuraavaa presidenttiä. Ei mennä vielä ihan niin pitkälle, puuttuu ne taidot toistaiseksi.

-------------------------------------------

Entäs mitä tehdä nykyiselle hallitusohjelmalle? Eihän sillä voi kohta lunastaa edes kertalippua ratikkaan. Tarvitaan muutos ja nopeasti!

Yksinomaan demareiden hallitusohjelma on yli sata sivua pitkä. Siellä luvataan rahaa muun muassa oppivelvollisuuden pidentämiseen, (mikä on jo kustannuksiltaan täysin susi) sitten luvataan vanhustenhuoltoon ja etenkin eläkkeiden korottamiseen rahaa sekä muita helpotuksia.

Rinne perusteli suurta hintahaarukkaa (pääministerinä toimiessaan) sillä, ettei kaikkia lupauksia ole tarkoitus toteuttaa lainkaan. Puolue lupaa kuitenkin toteuttaa osan asioista pitkällä aikavälillä, siirtämällä niitä seuraavalle hallituskaudelle!

Huh huh… luuleeko nämä vielä näkevänsä seuraavankin hallituskauden?