6. jan, 2021

Haistakaa omia sormianne niin tuen saaja kuin tuen antajatkin!

Politiikan ja oikeuslaitoksen korkeilta virka henkilöiltä varisee imago hyvinkin herkästi pomon, eli kansan silmissä. -Ja auta armias jos siihen menet mielipiteitäsi ilmaisemaan, niin löydät itsesi käräjiltä, tai jopa pallo jalassa.

 Siihen ei useinkaan tarvita arvon henkilöiltä muuta kuin että toistuvasti osoittaa ylimielisyyttä, valehtelee, väärinkäyttää tai jättää kuuntelematta ja vastaamatta kansalle, johonkin tärkeään kysymykseen.

 Tällä kertaa olikin kyse siitä, olisiko herra narri Haaviston pitänyt pidättäytyä tehtävistään tutkinnon ajaksi, ja vieläpä erota tehtävistään, kun Perustuslakivaliokunnan päätös julkaistiin?

"No ei tietenkään, minähän olen kansan rakastama Pekka, sitä paitsi olen syytön"

Siirtyihän eräskin ministeri sivuun vain muutaman tekstiviestin tähden.Toinen sankari valitti jalkaansa, kun tuli tiukka paikka, otti kuitenkin lautakuorman selkäänsä, lähti ja häipyi.

Jalka olikin kunnossa, pää ei, kun kehtasi palata takaisin näyttämölle sen jälkeen kun Valtionvarainministerinä toiminut Katri Kulmuni erosi hallituksesta pikku seikan takia.

Parasta todistetta narsistiseen luulotautiin oli se, että tämä Pekka todettiinsyyllistyneen väärinkäytöksiin, mutta sai hallituspuolueiden tuen, kun oli tämä koronakin päällä.

 Haistakaa omia sormianne niin tuen saaja kuin tuen antajatkin!

Olette vuoden aikana pystyneet vakuuttavasti näyttämään, ettei teissäkään ole muuta kuin 75 % vettä ja pussillinen luujauhoa.