18. feb, 2021

Sisältävätkö Suomen varmuusvarastot Keskustan jälkeensä jättämiä apilan kuvia ja virtuaali- nakkeja?

On kai se nähty, miten ihminen muuttuu pelkistetyn vegaani syönnin myötä, joko hänestä kehittyy Pohjois-Korealainen versio, tai rääkyvä rättipää, maailmaa pelastava tolppakengissä kävelevä radikaalisti, joka ei ole varma mitä sukupuoltakaan edes on.

Se siitä kesäleiri vasemmistosta, ja vihreistä ”femmareista”

Kun mikään ei ole hyvä.                                                                                                            Olen itse joutunut vähentämään pois makkaran mössötykset ja muitten kovan luokan kolesteroli pitoisten ruoka tarvikkeiden käytön.

Joo, ei paljon pihvit voissa tirise, eikä possunpaistit tuoksahtele nyt. On nimittäin totuuden hetki edessä.Reilu viikko niin "kirurgoidaan" uutta vanhan tilalle. Vaihdetaan verenkierron parantamiseksi pätkä "letkua" vasemman puolen kaulavaltimolle.Se ei niinkään kummanen puukotus nyky leikkaa/liimaa tekniikalla ole.

Kiireisen nykyihmisen mieleen ei tule, että kannattaisi kävellä etenkin mäkkäreistä ohi,koska jos mistä, niin sieltä saa ne nopeimmin vaikuttavat kolesteroli pommit.Kolesteroli on siitä huono kaveri, että se kiinnittää itsensä kavalasti vähä vähältä vuosien mittaan verisuonten seinämiin. Se aiheuttaa auttamattomasti sen, että käpälät hyytyy ja ollaan valmiita pataan, ja vaikka uuniin laitettaviksi kuin mikäkin karjalan paisti.