5. jul, 2021

Sateenkaarikansa taloudellisissa vaikeuksissa, lihakset puuttuvat.

Seta Säätiön tarkoituksena on edistää seksuaaliseen tasavertaisuuteen pyrkivää yhteiskunnallista toimintaa. Säätiön tarkoituksena on vastaanottaa yksityisten kansalaisten lahjoituksia ja testamentteja, mutta toistaiseksi rikkaita homoja ei vain näy maneesilla.

Setaa kritisoidaan siitä, että se sateenkaariliikkeen etujärjestönä ei ole tarpeeksi kehittänyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen työkaluja, eikä kartuttanut säätiön pääomaa ja sitä kautta voinut edistää liikkeen vaikuttamistyötä.

Seta säätiö ei toistaiseksi jaa apurahoja tai avustuksia. Tällä hetkellä säätiön toiminta on vain ”pitäisi mentaliteetilla” toimiva unikuva.

Tänään nähdään, että suurpääoma kyllä kasvattaa voittojaan sateenkaarikansan brändillä, jakaa osinkoja omistajilleen ja unohtaa kuinkas muuten liikkeen, jolla sateenkaarikansan oikeuksia kehitettäisiin.

(Siis onneton Seta säätiö ei näytä osaavan ottaa provikkaa, eikä uskalla kääntyä eliitin setä seurojen puoleen)

Ei ole mitenkään muuten selitettävissä, että aikana, jolloin bisneksellä menee jotenkuten hyvin – sukupuoli- ja seksuaalioikeuksien työtä kehittämään luodulla säätiöllä menee todella huonosti, kun se ei ole viimeiseen viiteentoista vuoteen pystynyt jakamaan apurahoja tai avustuksia erilaisten tapahtumien järjestäjille.

Onko kenttä tyytyväinen tilanteeseen? Riittääkö meille alennuskuponki makaroni ketchup variantille, tai muutama lantti veikkausvaroista konsertin järjestämiseen.