8. mar, 2022

Kannattaisi kiirehtiä. Puola perääntyy, samoin Saksa.

Ihmisiltä puuttuu paljon yleistietoa. Haukutaan oikein porukalla ajattelematta lainkaan

Ihmisiltä puuttuu paljon yleistietoa. Haukutaan oikein porukalla ajattelematta lainkaan "onko se totta vai ei". - Ja vieläpä luulotellaan että maailman napa on jossain Sanomatalon paikkeilla tai MTV:n respassa. Menepä siihen jotain neutraalisti sanomaan, niin halveksitaan jo omalta suunnaltakin... "Olet hullu, sehän lukee niin Savon sanomissakin"
Ukrainan tilanne on mikä on jo vuodesta 2014, siitä salaliitosta vastatkoon EU ja Nato. Pitäisi ajatella nyt sitä hajoavan EU:n taloutta, ja sitä että mistähän sekin johtuu, että jäsenvaltiot osoittelevat jo sormella toisiaan? Näin on Puolan kohdalla juuri nyt, he lopettavat omaan vaistoonsa luottaen kaikki asetoimitukset Ukrainaan. Saksalla on toinen polvi maassa, kohta molemmat, siksipä kansleri sanookin nyt jatkavansa ja laajentavansa kaasutoimituksia Venäjältä. "Ei ole aikaa odotella mitään olemattomia vaihtoehtoja".

Talouden kaatumista ei kukaan ylpeydessään tunnusta, mutta jatkakaa samaan malliin, niin kohta teillä maksaa leipäjauhotkin satasen kilo.
Sodan jälkeen tulee aina rauha raunioille, on töitä, sekä sitä peräänkuulutettua uutta työvoimaakin on riittävästi saatavilla.