23. nov, 2022

Nato suosittaa Venäjän julistamista terroristi valtioksi. Mikä yllätys!

Puolustusliitto Naton jäsenmaat ovat hyväksyneet päätöslauselman, joka kehottaa liittouman jäseniä julistamaan nykyisen hallinnon alaisen Venäjän terroristivaltioksi.

Päätöslauselma 479 hyväksyttiin maanantaina Naton parlamentaarisessa yleiskokouksessa. Se ei ole sitova, (no ei tietenkään), vaan muiden Naton yleiskokouksen päätöslauselmien tapaan suositus jäsenmaille.

Yleiskokous kehottaa lisäksi jäsenmaita ryhtymään yhteisesti toimeen kansainvälisen tuomioistuimen perustamiseksi, jotta Venäjää vastaan saataisiin nostettua syytteitä sotarikoksista Ukrainassa. Samalla jäsenvaltioita kehotetaan myös yhteistyöhön kansainvälisen korvausmekanismin perustamiseksi, jotta Venäjä voidaan määrätä maksamaan täydet sotakorvaukset Ukrainalle.

Toisessa maanantaina hyväksytyssä päätöslauselmassa yleiskokous kehottaa Naton jäsenmaiden hallituksia ja parlamentteja pitämään Venäjän johtajia vastuullisina sotarikoksista.

 Loppuivatko Natolta paukut?

Nato, joka on suurin pahan tekijä ja terrorismin tukija on ryhtynyt nyt jopa jakamaan omien mieltymystensä mukaisia yllytys lauselmia.

 ”Näen silmissäni juoruakat aamuisella torilla”