9. jul, 2020

Oikeusministeriö taitaa olla se vähiten rasitettu instanssi.

Kuvalla ei ole mitään tekemistä alla olevan jutun kanssa, kertokoon räpellys itse itsestään. Meikäläisen sekamelskat ovat joskus totuuteenkin perustuvaa humanoidi huumoria, eikä sen taivaallisen kummempaa.

--------------------------------------

On helppo huomata monestakin vivahteesta mihin kastiin kukakin kuuluu.

Onneksi enemmistö Suomen hienosta kansasta pysyy toistaiseksi maassa kiinni, tapanahan on aina ollut hiljaa katsella politiikan kehitystä aina sen kestokyvyn huipulle asti.

Sitten on poikkeus porukka, mikä huutaa koko ajan, oli hyvin tai huonosti.

Ja tulosta tulee yhteiskunnan taloudelliseksi tappioksi, koska vasemmiston ja viherläpsyttäjä anarkisti sähläreiden elinkaari lopahtaa jo max neljään kymppiin. Se on aamen, lapset jatkavat, jos niitä on. Perinnöksi jää repullinen kiviä ja pari purkkia spraymaalia.

Mistähän moinen hävikki ilmiö johtuu? Lyhyesti virkan, että syihin on syyllinen tiukaan päähän ahdettu toteutumaton utopia aate, ajan myötä se väsyttää ja vituttaa, rintaan koskee ja pyörryttää, ei ole oikeita töitä, eikä saa… eikä huumoria pätkääkään.

Somessa kostetaan, jäädytetään ja bannataan kaikki se mikä ei ole heidän päänsä mukaan.

Yhteiskuntakin on joka päivä kuulema perseestä, ja natsejakin on Suomessa monta miljoonaa. Siinä on syyt itsetuhoon, no itsepähän tiensä valitsevat.