28. aug, 2020

Vain yksi esimerkki tuhansista, korjatkaa nyt ennen kuin kaikki on Kiinassa.

Se on salamyhkäinen, se on ”luvallinen” veronkiertäjä omistussuhteittensa kautta, ja on yksi monista menneen ajan yrityksistä, jotka on pilkottu ja pilattu, eivätkä tuota suomalaiselle yhteiskunnalle käytännössä mitään käteen jäävää. Joku hullu työpaikka, niitäkin katoaa nyt.

----------------------------------------------

Ihan pakko mainita tähän väliin että…

Mitähän Kulmuni tarkoitti sillä sanoessaan, ettei Suomea viedä ilman teollisuutta, ja että meidän pitää houkutella tänne enemmän ulkomaalaista rahoitusta. Samalla hän unohtaa, tai ei osaa kertoa, että ”rahantuoja” ottaa vastinetta parhaasta päästä pilkkahintaan ja veroalennusten kera.

Suomessahan pitää olla ja onkin Suomalaista teollisuutta, mutta sen pitää saada toimia ilman EU:n kolmeakymmentäkuutta tuhatta sääntöä, ja kaupanteon välttämättömyys on oma valuutta euron sivuun.

On pakko vielä mainita tähän väliin että…

Köyhyyttä tutkinut, häikäilemättömäksi muuttunut sisäministeri Ohisalo haluaa hänkin parantaa tilannetta tuomalla ensi aluksi maahan 80 000 ulkomaalaista jalkatöitä tekemään kulmille!? No joo… eipähän tarvitse sitten ihmetellä, kenen suihin ne suomalaisten kovalla työllä hankitut verotulot hupenevat.

--------------------------------------------------

 

Lähteenä sokeroidulle jutulle on maan mainio Suomen Kuvalehti.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/talous/salamyhkaiset-yt-neuvottelut-suomen-sokerilla-tavoitteena-kidesokerin-tuotannon-lopettaminen-kantvikissa-henkilostosta-kerrotaan/?shared=1136835-ec9a0eb7-4

Just’ joo teollisuutta. Miten monta ropoa näistäkin voitoista muka valtiolle maksetaan?    Katso vaikka huvin vuoksi taloustiedot alla olevasta linkistä. https://www.finder.fi/Elintarviketeollisuuden+tuotteet/Suomen+Sokeri+Oy/Kantvik/yhteystiedot/176998

 

https://www.sucros.fi/irj/go/to/fi/sokerielinkeino/sucros-oy/100-tarinaa-suomen-sokerista

https://youtu.be/iwTPCAAY0xw

Myöskin muita korkealaatuisia juttuja ja hätähuutoja suomalaiselta yritysmaailmalta.

https://suomenkuvalehti.fi/kategoria/kotimaa/talous/

 

Viisastu ja tilaa sinäkin Suomen Kuvalehti