13. sep, 2020

Syksyn riihessä Vihreät vaativat kaskenpolttoa esittävät taideteokset poltettavaksi.

 -On ristiriitaisia kysymyksiä, joihin ei Sanna Marinin kolhoosihallitus vastaa, tai ei yksinkertaisesti osaa tai uskalla. Monella ministerillä mutkittelee välillä kallossa ne kaistat siihen malliin, ettei kolareita voida välttyä. Ohisalokin on verstaalla harva se viikko.

Tällä kertaa naulaan naskaleilla ilmasto myrkyn levittäjät seinään, eli ne, jotka vakaumuksellisesti kiljuvat kadotuksesta, jos et maksa lunnaita ensin oletetusta pelastuksesta.

Vihreitten ilmastopolitiikka on tuulten vietävänä. Hämmennetään jopa ulkomaita myöten jonkun itikan elinehdoista. – Mutta esimerkiksi kotimainen turve ja siihen suorasti ja epäsuorasti liittyvät 30 000 työpaikkaa eivät ole kuulema muuta kuin myrkkyä suomalaisille. Samaan aikaan ei kuulu narahdustakaan hiilestä ja hiilivoimalaitoksista. Saksassa ja Ranskassa niitä on toistasataa käytössä, ja uusia rakennetaan.

Sitten kaikki se elektroniikka romu ja muovi mitä lähetetään EU maista Afrikkaan poltettavaksi? Tästäkään ei nämä luonnonsuojelijat inahdakaan. Ovatko edes kuulleet sellaisesta?

Eikös EU:n pitänyt alun perin olla kauppaliitto? Joo kyllä on vieläkin, mutta nykyisin tehdään ihmisillä kauppaa, muilla nimikkeillä ja verukkeilla.

Tuotetaan kahdella jalalla kävelevää hiiltä Lähi-Idästä ja Afrikasta, etenkin Suomeen muka töihin, ja vieläpä luonnonsuojelijoiden fanaattisessa suojeluksessa.

No hällä väliä,sinähän tämän kaiken loppupelissä maksat, eivätkä he, jotka ovat vastuussa tekosistaan.