15. jan, 2021

Millä näitäkin hallitaan? Oikein äänestämällä tietenkin!

Ihmisten tyhjistä kukkaroista revitään vuoretkin, jotta muka ohi kiitävät tuulet puhdistuu. No ei puhdistu, itään ne katoaa pikkuruisen Suomen päältä, tullakseen taas lännestä takaisin entistä paskaisimpana

Kyllä se niin on, että 80 % Skandinaavisista tuulista, tuppaa tulla lännestä, eli suunnalta länsi pohjois- sektori, noki tuulet, lumi ja vesi sateet, sekä muuta katkua ihan Kiinasta asti samalla tavalla kuin 10 000 vuotta sitten.

Korkealla atmosfäärissä on nopeasti liikkuvia ilmavirtauksia, jotka kiertävät maapalloa ja sirottelevat sontaa lupia kyselemättä.

Tosin Suomella on etuna se, että tantere on tasamaata, ei edes korkeaa aitaa itärajalla pysäyttämässä tuulien tuomia kikkareita, mutta siitäkin huolimatta ihminen on nykyaikana rikollinen, jos vaikka pierunkin päästää väärässä paikassa.  

 Armias auta, jos talvisaikaan tuulee etelästä plussaa, silloin kun pitäisi olla miinusta, niin maailman loppua on viherfeministi ja vasemmistoa tukevat hurmos mediat täynnä.

Ohisalon Alppi koomikot ja äärivasemmiston perseaukiset anarkistit rääkyvät kaduilla, jopa hiihdetään asfaltilla vaatimassa Jumalalta lunta takaisin?