13. feb, 2021

Vihreiden kaappaama Ympäristöministeriö väänsi hiilenmustan paskan suorassa A- studion lähetyksessä.

Ympäristö ja ilmastoministeriön virkamies Martti Stenberg kertoi, että tälle hetkellä ainoa kasvava ikäluokka Suomessa on 20–75-vuotiaat laiskat ja työttömät suomalaiset.

Sen sijaan Norjassa työikäisten määrä kasvaa ammatin omaavan maahanmuuttaja vyöryn myötä. Ruotsin autoteollisuus ja heidän alihankkijansa ovat myös noususuhdanteessa. Siihen vaikuttaa Afgaanien ja Albaanien työpanos auton poltto alalla.

– Suomessa ratkaisu voisi olla osaavan työvoiman hankkiminen globaalisti. Vapautetaan työperäinen maahanmuutto, ehkä jopa ryhdytään aktiivisesti rekrytoimaan kansainvälisiä osaajia lähettämällä virkamiehiä kaukomaihin värväystehtäviin, Stenberg tiivisti.

Lisäksi esiin nousi muun muassa se, että 10 000 toisen asteen eli lukion ja ammattikoulun opiskelijaa keskeyttää opinnot, eikä jatka niitä muualla. Tilannetta ei juurikaan kohenna se, että opinnoista valmistuneet eivät jää Suomeen

Comments’

Suomi ei nouse, jos tuo Vihreitten vastuuton höhellys ei lopu.  Sanna Marin kehuu Metson investointia Kemiin. Metso kehuu puolestaan kiinalaisia investoijia myhäillen samalla Marinin hallituksen jo lupaamista tukirahoista.

Toisekseen on turha mumista, että muka maahanmuutto esim. Norjan kohdalla on se ratkaiseva hyvä.

Kyllä se on maailman paras ammatti koulutus Norjassa mikä ratkaisee. Et siellä vuosia koulussa istuta homehtumassa. Nimittäin ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen olet joka toinen viikko jossain firmassa työharjoittelussa vanhempien ammattimiesten mukana.

Siitä jos et opi muuta kuin kaljaa juomaan, niin melko tonttu olet!

Älä vain sano, etten tiedä! ”50 vuotta Norjan työelämässä, olen nähnyt sen omin silmin, kuinka Norjan varallisuus hankittiin ja mistä. Norjan pankilla on 6000 miljardin varanto. Siinäpä kolhoosihallitukselle ajattelemisen aihetta.