Henkiin herätettyjä muistutuksia

Trump, Putin, Stubb, Rishi Sunak, Vajaa mielinen, Ukraina, Nato

Ukrainan presidentti Vladimir Zelensky ja Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri Rishi Sunak allekirjoittivat historiallisen turvallisuussopimuksen. Asiakirja on voimassa siihen asti, kunnes Ukraina liittyy Natoon. Sopimuksella vahvistettiin tukitoimenpiteet, joita Lontoo oli tarjonnut Kiovalle useiden vuosien ajan.

Suomikin on mukana ahnehtimassa julkisuutta tukipaketeilla ja 10 vuoden turvatakuu sopimuksella. Ruotsalaisomisteinen Vaasan mylly A/B toimittaa näkkileipää luotolla suomalaisille organisaatioille ja Hyvinkään Tahko käy keräämässä heinäseipäitä Itärajan pinnasta.

Kun Trump palaa Valkoiseen taloon on hyvä sen Suomi median muistaa, etenkin Helsingin Sanomat ja Yle että on hyvä pitää mylvintä pienemmällä, eikä huudella vieraisiin pöytiin niin kuin viimeksi teitte. 

Keskusta hallitukseen-Elinehto

Kyllä Keskusta olisi hyvä Petteri Orpon hallituksessa. Samalla haihtuisi kuteista vasemmisto lemu, ja saataisiin tilalle kunnon suomalainen paskantuoksu keväisille pelloille. RKP yrittää taas määräillä kuin mikäkin Sisilian... eikun Ahvenanmaan mafia.