Kinkkua, ryynimakkaraa ja ties mitä kakkaraa

Kun muu ei auta, niin keksittiin että Ranska alkaa valikoida siirtolaisia maan työvoiman tarpeen mukaan maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Ammattikiintiöistä päätetään tulevaisuudessa vuosittain yhteistyössä työmarkkinaosapuolten, työvoimatoimistojen ja alueellisten päättäjien kesken.  

Ranskan työntekijäliitot ilmoittivat heti kättelyssä vastustavansa ajatusta. Ne uskovat siirtolaisten valikoinnin ajavan kiintiön ulkopuolelle jääneet laittoman työntekijän asemaan, ja sitä kautta etenkin muslimit radikalismiin. Ranskassa on jo nyt lähes 4 miljoonaa maahanmuuttajaa joille ei ole mahdollisuutta avaruusteknikon tehtäviin, jollaista he ovat kaverilta kopioitujen todistuksien perusteella vaatineet. Mikään muu ei onnistu koulutuksen puutteen takia, paitsi ketkuilu kulmilla ja puistoissa, missä sitten pannaan paksuksi kaikki kahdella jalalla liikkuvat.

Herra Töpölä on kuullut ääniä missä häntä oli kehoitettu osallistumaan presidentti kisaan. "En lähde, huonosti maksettu, joutuu varastamaan".

Ohisalo-Virkanimitykset-Kansliapäällikkö-Hyväksikäyttö-Hillotolppa-Stasi

Mikään muu puolue ei yhtä innokkaasti heristä paheksunnan sormea muille kuin Vihreät, eikä mikään muu puolue toimi yhtä härskisti vastoin kaikkea sitä, mitä itse opettaa. Joku sanoi että syntyi Suomen Stasi, Ohisalo Sisätautiministeriössä, ja Haavisto Ulkohuoneministeriössä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006380360.html

Eiköhän vihreitten tuholaistoimet ala olla nyt paketissa. Kummaa porukkaa, rikostakaan ei kaihdeta jos tiedetään sen tuovan jotain omaan pussiin.