Tässä se nyt on, kolmen tähden korpraali. 

Stubb reminded that Finland is already the Nordic country most strongly integrated into Western institutions, because Finland is the only Nordic country whose common currency is the euro.
A typical Swede.


Стубб напомнил, что Финляндия уже является страной Северной Европы, наиболее сильно интегрированной в западные институты, поскольку Финляндия является единственной страной Северной Европы, общей валютой которой является евро. Неудивительно, что Финляндия - бедный дурак.

Suomi, Ukraina, Miljardien sopimus, Kuka antoi luvan, Kiova, Presidentti, Suuri vitsi

Kymmenen vuoden sopimus, vieläpä suoralta kädeltä ilman että siltä oikealta kansalta kysyttiin mitään. Missä viipyy se persujenkin aikoinaan julistama perustuslaki tuomioistuin?

Tasavallan presidentti Alexander Stubb vieraili Ukrainassa ja tapasi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin keskiviikkona 3. huhtikuuta 2024. Vierailulle osallistui myös eduskunnan "paskahousu" puhemies Jussi Halla-aho.

Vierailun aikana presidentit allekirjoittivat sopimuksen Suomen ja Ukrainan kahdenvälisestä turvallisuusyhteistyöstä. Presidentti Stubb kertoi myös Suomen tehneen päätöksen 23. puolutustustarvikeapupaketista Ukrainalle. Näillä päätöksillä Suomi osoittaa tukeaan Ukrainalle niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä.

Presidentti Stubb ja presidentti Zelenskyi keskustelivat tapaamisessaan muun muassa ajankohtaisesta tilanteesta Venäjän yli kaksi vuotta sitten käynnistämässä hyökkäyssodassa, Suomen tuesta Ukrainalle, Ukrainan pyrkimyksistä oikeudenmukaisen ja kestävän rauhan aikaansaamiseksi, sekä Ukrainan euroatlanttisesta tulevaisuudesta.

”Minun ajatuksissani Ukraina on eurooppalainen, eikä mikään voi sitä estää. Nyt tulee varmistaa, että teemme oikeita pitkän tähtäimen toimia, jotta tämä varmistetaan ja tilanteesta tulee pysyvä”, presidentti totesi. 

Tapaamisen jälkeen presidentit allekirjoittivat sopimuksen turvallisuusyhteistyöstä ja pitkäaikaisesta tuesta Suomen ja Ukrainan välillä. Kymmenvuotinen sopimus on osoitus Suomen pitkän aikavälin sitoutumisesta Ukrainan tukemiseen. Se käsittää useita sektoreita, mukaan lukien poliittisen tuen, tuen Ukrainan puolustukselle ja turvallisuudelle sekä Ukrainan uudistusten ja jälleenrakennuksen tukemisen.


Kaikkeen se Suomi menee sitoutumaan, kuin tuollaisiin miljardiluokan kustannuksiin. Tyypillistä Jussi kansaa, kukaan ei sano mitään, kylkeä käännetään ja halparuoka pierut päästetään.

Presidentti Alexander Stubb, Globalistien ehdokas voitti, Vaalivilppi, Sovittu juttu, CIA

Caj-Göran Alexander Stubb on suomalainen poliitikko, joka on ollut Suomen 13. presidentti toistaiseksi 1.3.2024 lähtien, voitettuaan CIA:n tuella vuoden 2024 presidentinvaalit . 

Hän toimi aiemmin Suomen pääministerinä huonolla menestyksellä vuosina 2014–2015. Lähti sittemmin maanpakoon opettelemaan parempia konnuuksia.

Seurataan nyt päivä kerrallaan mitä tästäkin tulee.

Pekka on ikuinen kakkoseen vetäjä. Hyvä niin, siitähän se tykkää. 

Jos osaa pokkuroida ja näytellä kohteliasta maailmankieltä puhuvaa, niin sekö se riittää, että juntti antaa äänensä tietämättä, ettei likapyykiltä haiseva rontti muuta sitten osaakkaan. Haavisto on yhtä kiinnostava kuin autotallin seinällä roikkuva lapio.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010129039.html

Yli puoli miljoonaa äänestänyt presidentinvaaleissa
11,9 prosenttia äänioikeutetuista on äänestänyt presidentinvaaleissa.

Kahtena ennakkoäänestyspäivänä yli puoli miljoonaa on antanut äänensä.

Ennakkoäänestys jatkuu Suomessa ensi tiistaihin saakka ja ulkomailla lauantaihin. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 28. tammikuuta.

SUOMEN nuorisoalan kattojärjestö Allianssi on kysynyt presidenttiehdokkailta, miten he ottaisivat nuoret mukaan rauhantyöhön. 

Muut presidenttiehdokkaat kertoivat, miten tärkeitä nuoret ovat. Perussuomalaisten ehdokas, eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho piti kysymystä mahdottomana. 

”Koen, että tämä on yhtä mahdoton kysymys kuin että miten ottaisit kotieläimet mukaan rauhantyöhön”, hän toteaa Allianssin Instagramissa julkaisemalla videolla.  

 

Ja tässä on linkki sillekin möläytykselle. 

https://www.instagram.com/reel/C164AHxNVK1/?igsh=MWFtcTdhaXBjczk2Yw%3D%3D 

 

 

Esimerkiksi vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto esitti, että israelilaiset ja palestiinalaiset nuoret voisivat keskustella rauhasta Suomessa.   

 

Tuohonpa kysynkin “virnu” Pekalta heti: Onko niitä palestiinalaislapsia vielä elossa? 

On lisättävä vielä tähän se, että Sari Essayah olisi todella hyvä presidentti edustamaan Suomea. Etulyöntinä se, ettei hänellä ole mitään kokemusta ulkopolitiikasta. - Niinpä Sari säästäisi Suomen mahdollisilta "Sale munauksilta" mitkä ovat lähes tavaramerkki Suomelle siitä lähtien kun Hölmölä tungettiin väkisin mukaan EU: jäsenvaltioksi. Mennään eteenpäin.

Kylläpäs se Trump, joka on rauhan ja diilien rakentaja, pelottaa Suomen globalisti eliittiä. Kiittäkööt siitä näitä omia paskaa jauhavia median johtotähtiä, että tähän on tultu. Älyäisitte vielä antaa määräyksen lehdistölle, että pysyvät linjassa ettei Trump rupea katselemaan tarkemmalla silmällä hölmölän huuhaa hommia. Aaltolakin kuulostaa siltä että on unohtanut sen mitä hänelle tapahtui silloin viimeksi kun Trump voitti vaalit. Loppi oli itkenyt ja huutanut pettymyksestä kuin remmistä saanut penikka. Sponsorikin on pettynyt Aaltolan kamppanjaan, aikoo lähettää laskun kahveista.

 

Lopuksi vielä Ilkka Vakkurin analyysiä hänen omalla tavallaan Mika Aaltolasta, tässä video.


Salaliitoista huolimatta Väyrynen on kansan monumentalinen presidentti, valittiimpa tai ei.

Presidentinvaalit 2024 saattavat olla ne viimeiset, jos ette osaa toimia oikein ennen kuin olette alistettu osavaltio.

https://demokraatti.fi/eu-direktiivi-pakottaisi-muuttamaan-perustuslakia-presidentista-ja-kansanedustajista-tulisi-virkamiehia

 

Jussi Halla-Aho-Hullu Jussi-Kaivinkone- Nato-Huono valinta-Suomalainen fasismi

Yks' tykkää yhdestä, ja toinen toisesta. Milleen sotasavuiselle politiikalla ei pitäisi antaa mitään tilaa presidentin valinnan kanssa. Suomi ei tule koskaan olemaan mikään turvallinen tila, sen kertoo jo geografia ja outo asenne "väärään rahaan" - eli euroon. Hankkiutukaa siitä eroon, se on paljon tärkeämpi juttu kuin aforismeja nikkaroiva herrasmies.

Alexander Stubb-Suomen kohtalo vaakalaudalla-Niinistön seuraaja?-Väärä valinta

Niin... "Suomen tasavallan seuraava presidentti" omien kannattajiensa mukaan. Kyllä Suomelle pitäisi antaa mahdollisuus diplomaattisiin ratkaisuihin, mutta Cai-Göran Alexanderille se ei mene sisään, koska opit ja ohjeistus tulee Amerikasta ja EU byrokratiasta. Siitä on se Suomalaisuus kaukana.

Pekka Haavisto-Presidentti ehdokas-Kenestä valitaan presidentti-Korrupsjon

En nyt oikein näkisi normaalina, jos ensi vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla "Suoman kerma" kumartelisi teko hymy pärställä kahdelle jätkälle. Eilen 6.12.2023 Itsepäisyyspäivän vastaanotolla  vaikutti Pekka ja parturi jotenkin poissa olevilta. Kenties avioerohuhut ovat toteutumassa... en tiedä.

Aaltola on sen sortin nisäkäs joka vaihtaa nahkan joka kevät. Epämiellyttävä, valikoiva henkilö. Ei keskustele tavallisten ihmisten kanssa, kokee sen kiusalliseksi koska pelkää kritiikkiä, eli oikein ilmaistuna, sulkee pois totuuden. En tiedä onko tarua vai totta että Mika Aaltola itki kun kuuli uutisen, joka kertoi että Trump voitti silloin kerran vaalit. Seuraavissa Yhdysvaltojen vaaleissa itkee ja vaikeroi Aaltola aivan varmasti.  Höpö höö ukko, tiukan paikan tullen ei myöskään mikään neuvottelija hahmo. Periaatteessa menis ja kävis vaikka armeijan ensin, vähimmäisvaatimus pressan hommissa.


Kenestä presidentti 2024-Urpilainen-Stubb-Halla-Aho-Haavisto

Haluan muistuttaa ettei tarkoitus ole mustamaalata ketään, sinänsä sehän on sarkasmissa mahdotonta maalata mustaa mustalla.


Komissaari Jutta Urpilainen kertoi olevansa käytettävissä SDP:n presidenttiehdokkaaksi, koska muutakaan tekemistä tulevaisuudessa ei näy. Hän ilmoitti asiasta puoluevaltuuston kokouksessa 19.11.2023 Tampereella. 

 
– Marraskuussa 1981 – sosialidemokraatti, (sittemmin maansa pettänyt) Mauno Koivisto totesi ottavansa ilolla vastaan ehdokkuuden ”tehtävään, jota arvokkaampaa tässä maassa ei ole”. Samalla asialla olen täällä tänään kanssanne. Olo on hyvin kiitollinen ja erittäin innostunut, Urpilainen totesi puheensa aluksi. 

Urpilainen totesi, että hänen työnsä EU:n kansainvälisten kumppanuuksien komissaarina on ollut toimintaa EU:n ulkopolitiikan ytimessä. 

– Se on tarkoittanut laajaa yhteistyötä ihmisoikeuksien, demokratian ja oikeusvaltion puolesta. Vihreän ja digitaalisen siirtymän ja rauhan edistämiseksi. Vuodet ovat myös olleet laajaa yhteistyötä EU-maiden, Amerikan, Afrikan ja Aasian kanssa. YK:n, yritysten ja eri kansalaisryhmien – erityisesti naisten ja nuorten – kanssa. 

– Monista tärkeistä hetkistä mieleeni ovat jääneet sanat YK:n pääsihteeriltä, kenet tapasin tänäkin syksynä. António Guterres kuvasi maailman kriisejä ratkottavan nyt ajassa, jota leimaa maksimaalinen vaara ja minimaalinen yhteisymmärrys. Tämä tilannekuva synnyttää suurta huolta – mutta myös halun toimia yhteisymmärryksen, monenkeskisen yhteistyön, rauhan ja kestävän kehityksen puolesta, Urpilainen sanoi. 

Sanojen helinää. Lue Urpilaisen puhe, ja vähän muutakin. 

https://demokraatti.fi/suomalaisnainen-joka-sanoo-etta-ketaan-ei-jateta-nain-urpilainen-linjasi-puheessaan 

https://demokraatti.fi/urpilainen-paljasti-elamansa-biisit-ja-kommentoi-haaviston-puheita-punaisuudesta 

 

 

Tässä linkki juttuun.

https://yle.fi/a/74-20061224

Hesari julkasi tänään Presidenttikandinaattien  vaalikoneen. No joo, kas kun ei kysytä mitä korvaamattomia munauksia ehdokkaat ovat aikaansaaneet poliittisen elämänsä aikana. Puhtaita pulmusia ollaan, ja luvataan "alt for folket" kaikki kansalle tyyliin, vaikka ei tulla kansasta välittämään hevon paskaa koska uusi maailmanjärjestys on ihan jotain muuta.

Mitä... Suomi ja sen kansa on suurempi kuin joku Kallion kaupunginosa.

Numero 1423 on kuvan numero, se on jossain arkistossa. Katson sitä myöhemmin, että voiko sen laittaa näytille. Muistaakseni se esittää niitä aikoja kun Sauli Niinistö oli huolissaan Paavosta.

Katsotaanpa miten se Paavo on pakan sekoittanut.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_V%C3%A4yrynen

 

Tarkennettuna: "Pekka haluaisi taas kerran" Jos onnistuu, niin VIH-VAS-FEM-WOKELAISTEN suosikkina hän olisi "tiukanpaikan" ulkopolitiikassa ja neuvottelutaidossa melko kehno työkalu. 

-Mennään eteenpäin!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Haavisto

Alexander Stubb+presidentti ehdokas+itsekäs

Globalisti, ja Amerikan Demokraattista puoluetta ihannoiva tollo joka laskee mausteet vaippaan kunhan Trump astuu jarrumiehen tehtäviin. Alex on helposti katkeroituva, pienestäkin kritiikistä vetää herneitä nenään palkoineen, eli toisin sanoen, ei voisi olla ainakaan minun ehdokkaani.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Alexander_Stubb

"Edes jotain neuvottelemaan" sillä tarkoitetaan Presidentti Niinistön perintöä. Hän sanoi taannoin että on seuraavan presidentin tehtävänä palauttaa vähitellen yhteys naapuri Venäjään.


Väyrysessä on kokemusta enemmän kuin näillä toisilla yhteensä. Eikä hän ole globalisti, eli maailman tuholaisten jäsen. Mutta mutta... hänet todennäköisesti eliminoidaan kisasta jo ennen toista kierrosta.