Ansioitten mukaan

Sekakuoro-Oppositio-Tytty Tuppurainen-Yhteisvelka-Mallioppilas

Velkarahasto syntyy melko varmasti
EU-maiden johtajat sopivat elvytysrahaston perustamisesta kovalla kiireellä jo viime kesänä, mutta kiistanalaisen kuvion kansalliset käsittelyt ovat useissa EU-maissa yhä kesken.

Suomen osallistuminen rahastojärjestelyyn ja yhteisvelkaan on melkoisen todennäköistä, mutta ei silti varmaa. Eduskunnan viimeinen sana on vielä kuulematta.

Perustuslakivaliokunta käsitteli elvytysrahastoon liittyviä kysymyksiä viime keskiviikkona, mutta aiheen puiminen jatkuu ensi viikolla.

Yksi merkittävä käänne koettiin sattumoisin niin ikään keskiviikkona: Saksan perustuslakituomioistuin antoi maan presidentille luvan vahvistaa parlamentin jo hyväksymät lait elvytysrahaston perustamiseen liittyvistä Saksan sitoumuksista.

Elvytysrahaston toteutuminen edellyttää kaikkien jäsenmaiden yksimielisyyttä, joten periaatteessa Suomenkin kaltainen pieni jäsenmaa voi estää hankkeen. Moinen täyskäännös olisi hyvin epätodennäköinen yllätys mallioppilaalle.

Todennäköisempää on, että elvytysrahasto syntyy – ja että samalla avautuu ovi EU:n yhteisvelalle entistä matalammalla kynnyksellä seuraavienkin kriisien tarpeisiin, ja niitä kyllä riittää.VR, Allegro, Tytti Tuppurainen, Demarit

Kyllä, kun katselee jälkeen päin näitä poliitikkojen päätöksistä johtuvia seuraamuksia voi kyllä ihan huoletta tehdä johtopäätöksiä julkisesti.  "Sama onko nämä hallituksessa tai oppositiossa, mitään positiivista ei ole eikä tule tapahtumaan". 

Onneksi nämäkin on eliminoitavissa. Ei tarvitse vetää pakan alta eikä sen välistä, vähemmän hihastakaan  korttikoneella.

Mies on saman sortin luikero kuin hänen kannattajansakin tänään, -tosin sillä erolla ettei hän paskaakaan heistä välitä. Tiukan paikan tullen tuskin omaa edes neuvottelutaitoja, sekin on nähty suorassa lähetyksessä Pietarista. Mentiin rinta kaarella vaatimaan Navalnyin vapauttamista. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Pekka_Haavisto

Vastuu on aina ministerillä, mutta kritiikissä pitäisi muistaa ne asiantuntijat, erikoisavustajat ja virkamies mafia jotka ovat päätösten takana, ja useinkin neuvotteluissa mukana.  Eihän joku "suutarin tytär" ymmärrä esim. sähköstä muuta kuin töpselin reiät, ja vielä vähemmän jostain junasta minkä nimi oli Allegro.  Yhteenvedosta puheen ollen, eipä ollut kummainen. Klikkaa kuvaa niin linkki aukeaa... jos aukeaa. Hmm... tuossahan se sama teksti on jo kuvassa!

Oppositio tietää että jos he eivät saa tätä hallitusta kaadettua, ei heillä ole asiaa hallitukseen seuraavissakaan eduskuntavaaleissa. Tällä kertaa hallitus ei kaadu koska Keskusta tietää tasan tarkkaan, että jos RKP jossakin vaiheessa putoaa tuolien väliin, ovat he hallituksessa. Edellyttäen että Annikka Saarikko on heitetty tunkiolle meikki pussukoineen.

SDP-Puoluesihteeri-Lindman-Niinistö-Natsit-Kissa sota

Kyllä nyt lapsettaa taas niin isoja kuin pieniä. Mitähän myrkkyä suomalaisille on annettu. Kansassa on tapahtunut suuria muutoksia ja jakautumia viimeisen kahden vuoden aikana. Puhumattakaan valtion johdosta, he ovat myyneet aivonsa vallan himosta. Oikein vituttaa katsella kehityksen kulkua sivusta. Linkki tämän päästään vaurioituneen Lindmannin mökötyksille.

https://yle.fi/a/74-20048524?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share 

Mielenosoitus-Yle rummutti.Äärivasemmisto-woke-Ajojahti

Sunnuntaina Helsingissä järjestettyä Me emme vaikene! -mielenosoitusta markkinoitiin etukäteen rauhanomaisena ja päihteettömänä koko perheen tapahtumana. Todellisuus oli jotain muuta, sillä tapahtumaan osallistuneet silminnähden kiihtyneet ihmiset marssivat väkivaltaan lietsovien iskulauseiden ja äärimmäisen kuvaston alla.

Vasemmistoliitto perustettiin kaksikymmentä vuotta sitten uudelleen ns. ”kolmannen vasemmiston” puolueeksi kun eka ja toka ei enää kelleen kelvannut. Nyt se nähdään selvästi, miten siellä kolmannessa valtakunnassa suhtaudutaan yhteiskuntaan. Aina takki nurinpäin!

Demokraatti-Lehti-Heikki Sihto-Toimituspäällikkö-Katkera-Oppositio

Minun mielipiteeni on...

"NORMAALI SUOMALAISTEN eli meidän Perussuomalaisten näkemyksen mukaan maahanmuuttajia houkuttelee Suomeen lähinnä hyvä sosiaaliturva.   

Työperäinen maahanmuutto on vain nimike lomakkeessa, lähes kaikki nämä tulijat alistetaan alipalkattujen joukkoon, mikä ennemmin tai myöhemmin johtaa työttömyyteen, ja viimeistään sen jälkeen sosiaaliturvan varassa elämiseen. Useinkin myös niin suunniteltu". Sitat slutt.

https://demokraatti.fi/tervetuloa-ja-etenkin-tervemenoa-hallituksen-maahanmuuttolinjaukset-ovat-jakomielitautiset

Oppositio-Huono häviäjä-Orpon hallitus-seurataan tilannetta-Persut.Natsit
Orpon hallits-Riikka Purra-Liv Andersson-Vasemmisto-Uusi Suomi

Nykyinen valtiovarainministeri Purra sanoi ennen vaaleja Uuden Suomen haastattelussa, että perussuomalaisille ei käy pienituloisten etuuksista leikkaaminen. Orpon hallitus kuitenkin leikkaa mittavasti sosiaalietuuksista.

Anderssonilla oli sanottavaa myös kokoomuksen ministereille.

”Sosiaaliturvasta vastaava ministeriSanni Grahn-Laasonenperusteli viime viikolla leikkauksia sanomalla, että hän on aina ollut valmis kantamaan vastuuta. Mutta hän ei ole se, joka kantaa seuraukset hallituksen päätöksistä. Ne eivät vaikuta Grahn-Laasosen tai yhdenkään muun ministerin elämään millään tavalla. Seuraukset heidän päätöksistään kantavat kaikki ne pienituloiset, joiden palkka ei riitä elämiseen”, Andersson kritisoi. 

Niinpä... paraskin kritisoija tämä Li Junk Andersson. Kiitos.

Maahanmuutto-Jengirikollisuus-Ohisalo-Taponen-Halla-Aho

Tämä kommentti on neutraali, eikä liity tähän tai mihinkään muuhunkaan kuvaan. 

"Teoreettisesti, jos Pekka Haavistosta tulisi presidentti, luuletteko että hän ei jatkaisi Vihreitten myyräntyötä entistä innokkaammin virka kulissinsa takaa". Presidentillä on valtaa. vaikka toisin väitetään. Ei kannata unohtaa esim. sitä vahinkoa minkä "niini-ukko" sai aikaan.

Vasemmisto-Vihreät-Ohisalo-Erdogan-Muslimit-Moskeija

Suomessa on nykyisin noin 100 000 muslimia ja 122 moskeijaa, eiköhän se nyt riitä?

Toivottavasti tuo vasenkätinen puna oppositio saa pysyvästi takkiinsa. Nyt riittää, niin muslimien kuin mikrouuni kokkienkin käyttäminen väestönvaihtamiseen. Ja sekös pelottaa suvakki globalisteja nyt, kun unelma ei toteudu jos porvari hallitus ei kaadu niin kulmalleen että persut lentää ulos. 


Vielä ennen viime eduskuntavaaleja kirjoitti eräs vasemmistolais tutkija/toimittelija näin:


"Suomessa voi 30 vuoden päästä asua yli 700 000 muslimitaustaista ja pääkaupunkiseudulla yli 350 000.

Tämä voi synnyttää islamilaisen kuplan, jonka sisällä muslimit elävät omassa todellisuudessaan ja jonka minareettien kutsu kaikaa kauas. Jotta nämä muslimit saadaan integroitua maahamme, tarvitaan ainakin erilaisia tukia ja työmarkkinoita koskevia radikaaleja poliittisia päätöksiä joihin pystyy vain vasemmiston johtama hallitus.


Muslimien tulosta johtuva uskonnollisuuden nousu voi aiheuttaa tarpeen käsitellä sanan- ja uskonnonvapautta yhä uudestaan. Maahanmuuton pitäisi olla keskeinen teema kaikissa vaaleissa ja valinnoissa".

Oppositio-Olemattomia väitteitä-Mari Rantanen-Timo Harakka-SDP

Puheenjohtaja Riikka Purran (ps.) mukaan PS on täysin sitoutunut yhdenvertaisuuteen, syrjimättömyyteen ja oikeusvaltioperiaatteeseen. Hallitus valmistelee paraikaa tiedonantoa yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta, ja PS on työssä mukana. Tiedonanto ei Purran mukaan tarkoita muutoksia hallitusohjelmaan. Hän toteaa myös, ettei PS-ministereillä ole tarvetta enempään ripittäytymiseen tai nöyristelyyn.


Oppositio-SDP-Helsingin Sanomat- Petos- Gallup

Sitähän minäkin ihmettelin, että miten saadaan puolue nousemaan ihan ilman kamppanjointia kolmannelta sijalta ensimmäiselle. Mikä silläkin nyt oli muka tarkoitus, vaalit on käyty ja hallitus valittu. Hävytöntä toimintaa oppositioon jääneeltä moonisrätin väriseltä demari puolueelta. Eikä siinä vielä kaikki, kesälomien jälkeen alkaa taas "natsi paskan" heitto persujen niskaan, ja kuulemma jatkuu niin kauan kun on tarpeellista..?

Kuulostaa jo luvattomalta häiriköidä hallituksen ja eduskunnan toimintaa mokomillakin lapsellisilla väittämillä. Eihän niissä ole mitään juridista pohjaa.

Eräskin tohtorimies sanoi että, voi kun tulisi sota ja poikkeuslakiajat, niin voisi laittaa linnaan koko demareitten johtoportaan ja kieltää samalla myös puolueen.