Kun hyvät ja pahat laitetaan samaan pussiin saadaan aikaan kimara juuta ja jaata.

Trump presidentiksi, Mikä vika Trumpissa on, Naton kohtalo,Stubb saa takkiin, Globalistit, Demokraatit, Suomen demarit

Melkoiseen jamaan olette antaneet itsenne ajaa, vieläpä ihan vapaaehtoisesti. 

Suomalaiseen teräväpäähän menee kaikki täydestä, melkein sama mitä Cyber keskus tehtäväksi medialle antaa, otetaan se totena jopa asiantuntijoita myöden.

Eipä tähän viitsi sen kummempia lisäillä, koska niitä on niitä tärkeilijöitä, jotka vetävät lantut ja nauriit haisteluelimeen tappo uhkausten kera.

Laitetaanpas tähän Z-Studion tuottama video mukaan niin ei jää niin laihaksi tämän aiheen sisältö.


https://www.youtube.com/live/VE3Kfwa-WuI?si=QwihWbgj4Fzc4TF0


"Kuvat ovat useinkin tarkoitettu vain korostamaan tekstin sanomaa".

Biden on onneton diplomatiassa. Saudit muistavat vielä kauan Bidenin viime vierailun, kiristykset ja uhkaukset nyrkki tervehdyksineen. Turha sinne mitään juutalaista, eli Blinkeniä oli lähettää.                   -Bidenin puudeli Zelensky on jätetty heitteille. Puolalaiset sudet odottavat että se haavoittuisi.

Orpon hallitusta odotellessa elää toivo oikeille muutoksille, eikä tyhjille sirpillä huitojien puheille.          - Mielenkiintoista on havaita kuinka jotkut tahot Euroopassa ovat ryhtyneet kuuntelemaan Viktor Orbanin sanomisia.

Suomessa jotkut piirit katselevat kauhulla sitäkin, että Trump on melkoisella varmuudella nousemassa Amerikan seuraavaksi presidentiksi. Siinäpä mies joka osaa tehdä diilejä muullakin tavalla, eikä vain "rauhan kranaateilla".

Orban. Trump. maailmansota. EU hajoaa. Putin voittaa.

"Autetaan niin kauan kun se on tarpeellista" Joo, ihan siitä vaan, katsotaan nyt sitten mitä ne apupaketit täytteekseen saa, ja millä rahalla? Nyt loppuu muuten lainarahalla kustannetut hullutukset.  

Apupaketit hyytyy kun rahaa ei ole.,

Media on omasta mielestään onnistunut jumaloimaan Leopardi tankit kuolemattomiksi. Todellisuudessa sellaista tankkia ei ole vielä keksitty jota ei voitaisi tuhota. Näitä ja muita "lahjoitus tankkeja" on jo tuhottu ennen kuin ne pääsevät edes rintamalle, sinne on 1000 kilometriä matkaa oli se rintama sitten idässä tai etelässä.

Leopard 2-Läpimurto-Suurhyökkäys

Näistä Sanna Marinin julistuksista paljastuu hänen todellinen yksinkertaisuus, se perustuu "luuloihin, kuuloihin ja Kiljavan parantolan syövyttäviin uniin". Sanaakaan ei Sanna uhraa Ukrainan siviili- väestölle, hänelle se on sama onko niitä vai ei.  - Pääasia on että rauhan kranaatteja ampuvia murha laitteita riittää Ukrainalle jonkun utoopisen asian saavuttamiseksi. Kysymys kuuluu: Mikä on se Suomen hyöty tästäkin hullutuksesta? 

Sanna Marin- Ukrainan siviilit

Takaisku Ursulalle ja Macronille. Pienen EU:n ääni kuuluu heikkona sellaisen johtajan korvissa joka on jo päättänyt miten "rauha toteutetaan" Emmanuel Macronin Ranska on vaarallisessa tilanteessa, jos hän ei sitä osaa ratkaista, niin miksi hän yrittää neuvoa viisaampia.

Macron-Ranskan sisäiset ongelmat-Kiina

Media on spekuloinut - "mitä Sannan mielessä liikkuu, mihin hän pyrkii ja päätyy" Ensin on kuitenkin katsottava mitä Petteri Orpon pää sisältää tulevien hallitusneuvotteluiden yhteydessä. Sauli Niinistö oli helpottunut Sannan viimeisestä päätöksestä. Suru addresseja ei ole toistaiseksi tullut kansainväliseltä yhteisöltä.

Sauli Niinistö-Sanna Marin

Viime aikoina on valtionjohto uhonnut vähän samaan malliin kuin äärivasemmiston nuoriso jengit. Luulisi että on isompiakin kiviä ilmassa. Anna maailmankartta Amerikkalaiselle ja käske sen näyttää kartalta "Missä Suomi on" Yllättävä tulos on se, että vain joka neljäs pystyy siihen. Siksipä olisi parempi olla luulottelematta itsestään yhtään mitään. 

Sauli Niinistö

Hyvät kansalaiset!   Pahoja kansalaisia ei ole, -pitää vain kuunnella kaikkia, ja olla kärsivällinen. Kriittinen voi olla, mutta ketään ei pidä tuomita omien mielipiteittensä mukaan.

Kokoomus-SDP?

Suomi on nyt virallisesti Naton jäsen. Siinä ei ole mitään väärin, pitää vain muistaa sen Nato "matolaatikon" perimmäinen tarkoitus, -eikä ryntäillä pitkin ojanpientareita rentun ruusuja tallomassa. On myös mielenkiintoista seurata piakkoin uuden hallituksen muotoutumista. Nähtäväksi jää millä tuhovoimalla se hallitus toimii.

Suomi-on-Naton-jäsen