"Sarkasmissa on yksi hyvä puoli. -Se pitää järjenjuoksun hereillä"

Isä meidän

”Ukrainan asia on myös meidän asiamme. Ukrainan turvallisuus on myös meidän turvallisuuttamme. Siksi tukeamme Ukrainaan on jatkettava, vaikka se vaatisikin meiltä paljon. Ukrainalaiset ovat valmiit uhraamaan kaiken, kuten tekin olitte”, Stubb sanoi juhlaan kokoontuneille veteraaneille.


Kommentti
Tyhjänpäiväistä jaarittelua. Pitäisi pysyä todellisuudessa.


«Проблема Украины – это и наша проблема. Безопасность Украины – это и наша безопасность. Поэтому нашу поддержку Украины необходимо продолжать, даже если это потребует от нас многого. Украинцы готовы пожертвовать всем, как и вы", - сказал Стабб собравшимся на празднике ветеранам.


Комментарий
Пустая болтовня. Должен остаться в реальности.


"Ukraine's issue is also our issue. Ukraine's security is also our security. Therefore, our support to Ukraine must be continued, even if it requires a lot from us. Ukrainians are ready to sacrifice everything, just like you were," Stubb told the veterans gathered at the celebration.


Comment
An idle chatter. Should stay in reality.

Mihin Macron pyrkii niin kiivaasti? Ranskan antama apu Ukrainalle on vain kolmasosa siitä mitä esim. Suomen Ryysyrantalaiset ovat antaneet. Ranskan investoinnit kautta aikojen ovat olleet Ukrainassa lähes nolla. Paljastaako Macronin lääppivä ja lähentelevä käytös hänen mahdollisen homoseksualisuutensa?

Eräänlainen amatöörin analyysi

Korkeat eurooppalaiset virkamiehet korostivat, että Venäjän voitto Ukrainassa johtaisi siihen, että Venäjä ja sen liittolaiset muodostavat strategisen uhan Naton turvallisuudelle. (Tässähän tunnustetaan pullistelevan paperitiikerin heikkous).


 Euroopan unionin (EU) korkea komissaari Josep Borrell totesi 14. maaliskuuta, että Venäjän voitto Ukrainassa, joka asettaa venäläiset joukot Puolan, Moldovan ja Baltian maiden rajoille, olisi "sietämätön" taloudellinen turvallisuuskustannus Euroopalle.


Borrell totesi, että Natolla ei ole vaihtoehtoa Euroopan turvallisuuden takaamiseksi Venäjän uhkaa vastaan, ja totesi, että Venäjän hyökkäys toimi "strategisena herätyssoittona" Euroopalle. Sen pitäisi ottaa tulevaisuudessa enemmän vastuuta omasta puolustuskyvystään.


Comments

Ovatko nämä Euroopan korkeat virkamiehet niin korkealla, että heitä pyörryttää? Vuodesta toiseen jankutetaan ’Venäjä on uhka, ja se on paha, läl läl lää’ Itse kyllä hypitään omista ja muittenkin housuista vittuilemaan arvojaan puolustavien parempien ihmisten silmille, ilman että edes kuunnellaan mitä toisella on sanottavaa.

Liekö tuo kateutta ainaiselle kakkossijan haltialle räksyttää perättömiä uhkauksia rajan takaa… tulkaa yli keskustelemaan.

https://t.me/Slavyangrad/91518

Ukrainan presidentti Vladimir Zelenski, joka on tiettävästi yrittänyt erottaa korkeimman kenraalinsa Valeri Zaluzhnyn, saattaa joutua työttömäksi ennen maan ylintä sotilaskomentajaa, koska viimeksi mainittua tukevat aseelliset uusnatsit. 


Keskellä laajalle levinnyttä uutisointia siitä, että Zelensky oli yrittänyt erottaa Zaluzhnyn, ukrainalaiset ja ulkomaiset tiedotusvälineet kuvailivat kireää tapaamista, kun kenraali hylkäsi kehotuksen erota vapaaehtoisesti ja presidentti epäröi erottaa hänet muka armeijan ylivoiman painostuksesta. Zelensky on sittemmin kertonut lehdistölle, että sotilaskomentoon on tulossa laaja uudistus.

Viimeiset neljä vuotta on lehtitaloon majoittuneet Ilta Sanomat, Ilta Lehti ja Helsingin Sanomat onnistuneet vääristelemään kansan mieltä, "valehtelemalla joka kolmannen sanan kohdalla". Kuka ottaa sielun vahingoista vastuun? Hyi helvetti mikä Kalma Media! Onneksi koordinaatit löytyy siihenkin mökkiin Googlesta.

Oppositio-Petteri Orpo-Suomen hallitus-Biden on ikäloppu-Sotahulluus-Nato ja Suomi
Haavisto. Niinistö. Marin. Aaltola. Rapparit. Ritarit. Homot.

Surullista että häikäilemättömyys menee kansan tahdon edellä. Kova on hinku naapuria ärsyttää ja päästä mukaan laajennettuun sotaan.

Tietäjät kertovat kahdesta rintamasta. Ratkaisu tapahtuu kuitenkin Kiinan toimesta. Euroopasta ei löydy montaakaan niin hullua valtiota jotka uskaltaisivat lähteä Venäjän aroille leikkimään, oltiin sitten Natossa tai ei. 

On se hyvä että Suomessa sensuroidaan Zelenskyn pahimmat fantasia valeet ja läpikuultavat video uskottelut. Ajan kanssa niistä on tullut kuluneita fraaseja, kun ei enää keksitä sen vertaa, että edes kymmenvuotias apukoululainen uskoisiniihin.  

Kiovan johtajat. Olympialaiset. Boikotti. Sex. Zelenskyi.

Suolaa haavaan, sillä on desifisoiva vaikutus

Jälkipeli. Viime viikon lopputilit.

Jälkipeli. Viime viikon lopputilit.

Heti kun tuo nauriitten paistaja demari Joe Biden on pois härventelemästä tapahtuu korjausliike. - Eurooppa rupeaa hiljalleen palaamaan normaaliin.

Heti kun tuo nauriitten paistaja demari Joe Biden on pois härventelemästä tapahtuu korjausliike. - Eurooppa rupeaa hiljalleen palaamaan normaaliin.
Viimeistään silloin, kun

Viimeistään silloin, kun "demokraattinen" Joe Biden er pihalla valkoisesta talosta loppuu myös Ukrainan sota. Jos olen väärässä, korjatkaa.

Näin se vain menee, mutta siitähän ei media saa puhua. Mikähän hyöty siinäkin on valehdella itselleen?

Näin se vain menee, mutta siitähän ei media saa puhua. Mikähän hyöty siinäkin on valehdella itselleen?

Ukraina, vi må hjelpe dem.

-Eli, Ukraina me autamme teitä, lukee kuvassa.

Olen ajatellut näköjään noin silloin aikoinaan kuvaa tehdessä 05.09.2011. Mutta 8 vuotta kestänyt terrorisodan enemmän tai vähemmän seuraaminen Ukrainan venäläisiä kohtaan, on muuttanut käsitykseni. Maidanin enkeli on muuttunut paholaiseksi. "Sitäpaitsi minulla ei olisi minkäänlaisia aseitakaan lahjaksi antaa".

Se siitä.

Vieläköhän Cyberkeskus lainaa Aroa Yleltä?

Kaikessa kiireessä tuli inhimillinen virhe, mikä korjataan heti paikalla.

Haara Saara Jantunen on sotatieteiden tohtori eikä satutieteiden sellainen kun esimerkiksi Pekka Toveri. Vilpitön anteeksipyyntö tapahtuneesta. Muista ei ole niin väliä.

Eipä ole vähään aikaan kuulunut mitään näistäkään yhteiskunnan rasitteista. Ehkä ovat tajunneet lopulta ettei hyödyttömille ole paikkaa parrasvaloissa sähköä haaskaamassa.Pitäisikö pirautaa Elon Talbotti Muskille, jos hän vaikka kustantaisi näille muuttomatkan Kivennavalle tai jollekin muulle planeetalle..

 

Kaikkosenkin Nato hommat joutaa itse pettämisen piikkiin. Parantamisen varaa on muutenkin, mies on kohta Kurvisen tasolla.

Kaikkosenkin Nato hommat joutaa itse pettämisen piikkiin. Parantamisen varaa on muutenkin, mies on kohta Kurvisen tasolla.

Tämä temppu ei tehonnut Erdoganin jo tekemään suunnitelmaan. Varamiehen paikalla päivystää Unkarin Viktor.

Tämä temppu ei tehonnut Erdoganin jo tekemään suunnitelmaan. Varamiehen paikalla päivystää Unkarin Viktor.

No niin, yli 70 vuotta rauhaa, sitten keksittiin uhkakuvat, niinpä syntyi tuulen huulia lärpyttävä sanonta,

No niin, yli 70 vuotta rauhaa, sitten keksittiin uhkakuvat, niinpä syntyi tuulen huulia lärpyttävä sanonta, "Ei koskaan enää sotaa" Pelkkiä konflikteja vain.

Sanovat että, "totta toinen puoli" Mutta tässä asiassa on totta kumpainenkin puoli.

Mikä tahansa Suomen armeijan yksikkö, joka nähdään uhkana Pietarille tai Kuolan niemimaalle, tullaan tuhoamaan maksoi se sitten mitä tahansa. Venäjä ei voi sallia sellaisen uhan toteutumista.

Jos Suomi aikoo kesäkuussa liittyä Natoon Madridin huippukokouksessa, niin luulen edessä olevan ennemmin tai myöhemmin lähtö helvettiin. Venäläiset tuhoavat Suomen modernina yhteiskuntana samalla tavalla kuin he tuhosivat Ukrainan modernina valtiona.

Se ei ole sitä, mitä venäläiset haluavat tehdä. Mutta se on väistämätön lopputulos valtiolle, joka sallii Naton käyttää hyväkseen itseään. Haluan muistuttaa kaikkia, että Naton 5. Artikla yhteisestä puolustuksesta on haaveilua. Lukekaa se hyvin huolellisesti.

Siinä ei sanota, että jos hyökkää yhtä Nato-maata kohtaan, niin muut tulevat puolustamaan kaikin voimin. Siinä todetaan, että muut harkitsevat asiaa, ja voivat mahdollisesti tulla apuun tai voivat olla tulematta. Jos Nato sallii kourallisen valtioita – kuten Puolan ja Baltian – asemoida itsensä tuhoamaan Euroopan, niin muu Eurooppa ei tule seuraamaan niitä.

Ajattelepa vaikka mitä Norja tekisi jos sen naapureihin hyökättäisiin... Norja ei lähtisi tekemään yhtään mitään. Jo minun aikanani Pohjan ja Norjanmerellä oli useita kymmeniä tuotantolauttoja niin öljylle kuin kaasullekin. Kyllä Norja haluaa että ne ovat siellä edelleenkin toimintakuntoisina.
Tämä tästä, tiedätte aikuisina itse paremmin mikä kannattaa ja mikä ei.

Eilen 20 000 Venäläistä kaatunutta. -Tänään hesarin mukaan 17 000. Se ei Halla-Aholle kelpaa?

Joukkohulluus, niin sanotuissa EU osavaltioissa on saavuttanut loppunäytökselle pisteen paikan, kiitos Amerikan!

Historiassa Amerikan pakotteet ovat kuitenkin saavuttaneet vain vähän menestystä.

Siitä lähtien kun Venäjä käynnisti erityissotilaallisen operaationsa Ukrainassa, Joe Bidenin hallinto on liittoutunut lännen kanssa julistaakseen kauppa-, rahoitus- ja teknologisia pakotteita Venäjää vastaan ​​tavoitteenaan tehdä Venäjästä "maailmanlaajuinen taloudellinen paria".

Riippuen siitä, kuka on vastaanottavassa päässä, lännellä on valikoiva muistinmenetys ja pakkomieliset kaksoisstandardit sanktioiden soveltamisessa. The Economistin mukaan vuodesta 2000 lähtien Amerikan pakotelistalla olevien henkilöiden ja yhteisöjen määrä on noussut yli kymmenkertaiseksi 10 000:een, ja 2010-luvulla kolmannes maailman väestöstä eli länsimaisten pakotteiden alaisina.

 

50 vuotta sitten saattoi ollakin jotain kunnollista hyötyä kehitysavusta, mutta nykyisin Kiina alkaa hivuttautua Afrikan omistajaksi investoinneillaan yhä laajemmassa mittakaavassa. Siispä ihmetystä herättää tuollainen rahankäyttö aivan tyhjään.

50 vuotta sitten saattoi ollakin jotain kunnollista hyötyä kehitysavusta, mutta nykyisin Kiina alkaa hivuttautua Afrikan omistajaksi investoinneillaan yhä laajemmassa mittakaavassa. Siispä ihmetystä herättää tuollainen rahankäyttö aivan tyhjään.

Monelta on unohtunut p-aukinen hallituskin haukkumatta, kun on ollut muuta tärkeämpää, mikä on vienyt huomion niin koronasta kuin takkapuistakin.
Nyt on Suomessa

Monelta on unohtunut p-aukinen hallituskin haukkumatta, kun on ollut muuta tärkeämpää, mikä on vienyt huomion niin koronasta kuin takkapuistakin.
Nyt on Suomessa "tapeetilla" tapella keskenään seuraavat satavuotta kotimaisen paska median istuttamista yksipuolisista ja muka "vain oikeista uutisista"

Suomen turvallisuuskysymyksissä on samaa tasoa kuin vaikka koronapandemian hoidossa, lienee syytä pakata tavarat ja tankata auto viimeistään Viipurissa...

Suomen turvallisuuskysymyksissä on samaa tasoa kuin vaikka koronapandemian hoidossa, lienee syytä pakata tavarat ja tankata auto viimeistään Viipurissa...

Valkoinen talo: Venäjä on globaalin talouden ja rahoituksen

Valkoinen talo: Venäjä on globaalin talouden ja rahoituksen "paria" joka on nyt 30 maan tukemien pakotteiden alla.
Se onkin paha juttu myös monelle pakotteen asettajalle, pitänee muistaa että planeetalla on 163 muutakin valtiota joista enemmistö nostaa ennen Venäjälle hattua, kuin tekisi sen Euroopan natsi jälkeläisille.

Valkoinen talo lisäsi uskovansa, että Kiina ei tule Moskovan avuksi ja kunnioittaa Yhdysvaltain pakotteiden voimaa. Taitaa olla ihan toisinpäin juuri tehtyjen sopimusten mukaan. No CNN uutislähteenä on se mikä on, tämän uutiskanavan uskottavuushan muistetaan jo Trumpin ajoilta.
----------------------------
Kiina vastustaa Ukrainaa koskevia pakotteita ja sanoo, että lännen pitäisi puuttua Moskovan "oikeutettuihin turvallisuusvaatimuksiin" Kiina sanoi sunnuntaina, että lännen Venäjää vastaan asettamat sanktiot sen sotilasoperaation vuoksi Ukrainassa eivät ratkaise kriisiä. Ulkoministeri Wang Yi esitti huomautuksensa puhelussa saksalaisen kollegansa Annalena Baerbockin kanssa.

Eikö nämä Eurooppalaiset ymmärrä vähinerin mistä ja kenen vesilasista tämänkin yllytyskonfliktin todelliset syyt uhkaavat läikkyä yli?
Hölmöt antaa itseään ohjailla pohjattomille soille jonkun maailmanpoliisia leikkivän demari muumion käskyistä.
Ja entäs se kaasuputki sirkus..? Joo, jäätyköön ja pysähtyköön Eurooppa, Venäjää se ei hetkauta minkään vertaa, kaiken kaasun mitä irti lähtee ostaa kuitenkin Kiina.

Eikö nämä Eurooppalaiset ymmärrä vähinerin mistä ja kenen vesilasista tämänkin yllytyskonfliktin todelliset syyt uhkaavat läikkyä yli?
Hölmöt antaa itseään ohjailla pohjattomille soille jonkun maailmanpoliisia leikkivän demari muumion käskyistä.
Ja entäs se kaasuputki sirkus..? Joo, jäätyköön ja pysähtyköön Eurooppa, Venäjää se ei hetkauta minkään vertaa, kaiken kaasun mitä irti lähtee ostaa kuitenkin Kiina.

Sotaa ja sortoa, demokratian tunnusmerkkejä.

Vaikka tiedotusvälineet ja viranomaiset kamppailevat paikantaakseen "hyökkäystä" Ukrainaan, Venäjän diplomaattiset päälliköt ovat ilmeisesti kyllästyneet lähes päivittäiseen hysteriaan.

RT on koonnut joitain MSM:n huomion herättävistä lainauksista:

"Sodat Euroopassa alkavat harvoin keskiviikkona."
Venäjän EU-suurlähettiläs Vladimir Chizhov

Pyydän lännen "desinformaation joukkomediaa" paljastamaan "hyökkäystemme" aikataulun tulevalle vuodelle. En halua suunnitella lomaani. ”
Ulkoministeriön lehdistösihteeri, Maria Zakharova

”Monien länsimaisten tiedotusvälineiden valitetuksi sota ei taaskaan alkanut. Taistelut ovat puhjenneet heidän sivuillaan, mutta sillä ei ole mitään yhteyttä todellisuuteen. ”

”Länsihysteria on vielä kaukana huipentuksestaan; meidän on oltava kärsivällisiä, sillä remissio ei tule nopeasti. ”
Kremlin lehdistösihteeri, Dmitri Peskov

Länneltä puuttuu valitettavasti "peruskasvatus" yrittääkseen sanella tai ennustaa Venäjän suunnitelmia.
FM Sergei Lavrov

 

Miten on vihreät, saako puolustusvoimat polttaa puita kaminoissa?

Olisiko viisaampaa ja halvempaa houkutella Haloselta maamiinat takaisin, kuin sekoilla Nato huumassa?
Niitä tarvittaisiin kipeästi länsirajalle. Itärajasta viis' sen hoitaa muut hyvin
kunhan vain osaisitte ajatella oman etunne parasta.

Nämä Nato vouhotukset, milloin minkäkin tekosyyn takia, muutaman vuoden intervallilla rupeaa muistuttamaan reservin eläkeukkojen vaipanvaihto harjoituksia.

Vanhasen Mattikin tuntee olonsa jo röpelöksi ja vapisevaksi rähjäksi.
Ei kolmihaara kävelykeppi enää riitä, pitäisi saada Natolta kainalosauvat pyörillä kansan laskuun, halusivatpa sitä tai ei.

Vanhanen: "Suomi ei paljasta korttejaan etukäteen". (Olisit sitten hiljaa).
Mahdollisuuteen hakea Nato-jäsenyyttä sisältyy tietty arvoituksellisuus, muistuttaa eduskunnanpuhemies, ja luultavasti vielä ulkoasiainvaliokunnan jäsenkin Matti Vanhanen (kesk.).

Näytä lisätiedot
https://areena.yle.fi/1-61653175