Eikä tässä vielä kaikki, mitä isot edellä, sitä ahneet pienetkin perässä. On jopa keksitty antaa lainaa katteettomalle valtiolle, jotta päästään jälkikäteen ryöstämään sitä.

17.5.2024 Norjan kansallisuuspäivä on aivan sattumalta valittu lähtökohdaksi tälle jutulle mikä kertoo suurpäälliköiden huvituksista. Kukaan ei vain osaa selittää mitä järkeä tässä muka on polttaa kaikki mitä omistetaan tarkoitukselliseen murhaamiseen.


Sekopää Stoltenberg meinaa muitten säestäessä että Ukrainaan pitää lähettää enemmän aseita että saadaan rauha aikaiseksi. Se rauha tulee Venäjän ehdoilla ja sillä siisti.

Stoltenberg - twice let it slip that NATO members will fight in F-16s in Ukraine:

“Regarding the supply of F-16 fighters. This means the creation of a NATO Air Force in the future. Sorry, Ukrainian Air Force. Which will interact with NATO: NATO aircraft, NATO pilots. More precisely, NATO-trained pilots.”

Review of the abandoned positions of the Ukrainian Armed Forces on the southern flank of the Artemons direction: broken strongholds, scorched equipment and the remains of the Ukrainian military.

Venäläiset sotakirjeenvaihtajat jakavat kuvamateriaalia iskuista, joiden kerrotaan tuhonneen Puolasta toimitetut Krabin sotilasajoneuvot Chasov Yarissa. 

Käenpesä-paha-ilmiö-jota -länsi-vaalii-ukrainan.kustannuksella
Käenpesä-kuka-maksaa-tämän-Ei-ainakaan-voittaja
Käenpesä-452058429-21-5-24
Asekauppiaat-Rikolliset-Ahneus-Solidaarisuus-Ukraina ryöstetään-antamalla lainaa-mitä -se-ei-pysty-maksamaan-takaisia

TILASTO KUVAELMA 1-2

Jos verrataan tämän ja alla olevan kuvan 29.11.2023 välillä tapahtunutta tilasto muutosta, on se melkoinen. Suomikin lyö otsaansa lattiaan muitten hullujen ohella, niin kuin tuosta Ukrainasta muka olisi joskus jotain saatavia. Ja paskan marjat, työntäkää vain lisää sinne... kiihkoilijat voisivat mennä itsekin sinne.

TILASTO KUVAELMA 2-2

Ei joka paikan poliisi anna edes kengännauhoja ilmaiseksi. Sama ylihinnoittelu tekniikka pätee myös Naton kohdalla, kun perusjuttuihin on pakkorako käyttää amerikkalaista teknologiaa yhteensopivuuden vuoksi. BISNES ON BISNESTÄ, ja sotateollisuushan on se ykkönen.

Käenpesä

Tässä ei ole kyseessä iltapäivälehtien tai "Amerikan uutisten" kumoaminen. Kirjoiteelkoon sitä mitä on käsketty. 

Yhdet vielä 2706

Biden on huomaamattaan ajautunut koukkuun. Kohta alkaa olla niin monta kytevää proxy rintamaa että Washingtonin ja Pentagonin silmäätekevät ovat ruvenneen vikisemään nurkissa kuin rotat konsanaan.

https://mekansa.fi/olemme-totaalisen-sodan-partaalla/ 

Nato-Trump-Erdogan-Orban-Zelensky-Parhaat meemit-Sarkasmi

Kun Biden heitetään tunkiolle sulaa voipilarit globalistisen sotakabinetin alta. Ajatella mikä helpotus suomellekin. Aivan sama kuka Suomen presidentin virassa on, etukäteen suunniteltu hävitys suunnitelma ja sen  eteenpäin vieminen ei toimi. Mikä pettymys ulisioille ja väärien jumalten kumartelijoille.

Senaatti ei hyväksynyt apupakettia Ukrainalle eikä Israelille. Katsotaan nyt kauanko se päätös pitää päällä. Bidenin uhittelut amerikkalaisten sotilaiden lähettämisellä Ukrainaan ei pidä paikkaansa, koska se on valtava riski sodan laajentumiselle. Sitä paitsi se maksaa paljon rahaa jota ei ole edes olemassa.

 

Yhdysvaltain salaisen palvelun agentti, joka halusi pysyä nimettömänä, on paljastanut DCWeeklylle yksityiskohtia Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskin Yhdysvaltoihin siirtymisen järjestelyistä. Agentti väittää, että Bidenin hallinto on antanut määräyksiä presidentti Zelenskyn perheen turvallisuuden ja majoituksen varmistamiseksi keväästä 2024 alkaen.

Tämä päätös perustuu uskoon, että Zelenskyn presidenttikausi Ukrainassa saattaa päättyä ensi vuonna ja Ukrainaan jääminen sen jälkeen voisi aiheuttavat turvallisuusriskejä.

En ihan heti usko mihinkään salaisen palvelun agentti juttuihin, tuskin ne nyt noin avoimesti sentään toimii. Tietysti valmisteluja on tehty, mutta pitää jättää maustaminen vähemmälle. 

Mielenkiintoinen HS linkki mukana tässa, etenkin tuo Ukrainan sodan seuraamis video. "On todella juuta ja jaata, yyta ja aata. Fantastinen on asiantuntija..! kerro se äläkä kakistele. HS haastattelija tuttuun tapaansa asettelee sanoja hölmön suuhun. Huomautus: Te ja teidän 1000 Venäläistä sotilasta päivässä... sitä paitsi ... voihan nenä, Venäjä ei ole mikään 1942 "pellonylitysversio" nykyisin.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010021158.html

Ylen viulu on epävireessä?

Toni Joukanen kirjoittaa taas omiaan.

Yli puolet suomalaisista pitää Venäjän häviötä välttämättömänä rauhan kannalta

Suomalaisista 57 prosenttia pitää välttämättömänä Venäjän tappiota ja vetäytymistä Ukrainasta kestävän tulitauon tai rauhan saavuttamiseksi.

Asia käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn Arvo- ja asennetutkimuksesta. 51 prosenttia katsoo vallanvaihdoksen Venäjällä olevan välttämätöntä, kun pysyvä tulitauko tai rauhansopimus saadaan aikaan. 62 prosenttia vastaajista näkee myös tavallisten venäläisten olevan osasyyllisiä maan hyökkäyssotaan, koska he eivät nouse vastustamaan sotaa.

-Mitä vastustamista siinä nyt on, eihän siitä edes keskustella.

------------------------------------

Pitää muistaa että voittaja määrää ehdot. Niin se on aina ollut, ja niin se myös nytkin tulee olemaan.

Aamen.

Yhdysvaltain republikaanien kieltäytyminen kongressissa hyväksymästä presidentti Joe Bidenin omnibus-rahoituslakia on jo vaikuttanut Washingtonin kykyyn lähettää sotilaallista apua Ukrainalle, kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan sanoi maanantaina.

Viime kuussa Valkoinen talo pyysi kongressilta 106 miljardin dollarin lisärahoituspyyntöä, joka niputtaa Ukrainan rahoituksen muun muassa Israelin ja Taiwanin apuun.Republikaanienemmistöinen edustajainhuone on sittemmin hyväksynyt vain 14 miljardin dollarin lain Israelille annettavasta avusta, jonka demokraattien hallitsema senaatti oli estänyt.

"Tämä vaikuttaa jo kykyymme antaa Ukrainalle, mitä he tarvitsevat, ja tämä vaikutus vain pahenee",Sullivan sanoi toimittajille Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa.

Yksi asia on se mihin ainakin minä kiinnitän huomiota on se, että jos vaikka joku kulkukoira Ukrainassa saa vahingossa osumaa niin veli Venäläinen on syyllistynyt vakavaan sotarikokseen.

Mutta väärien Jumalan kuvien palvojat eivät ole tietävinäänkään siitä mitä Israelissa tapahtuu. 

HS Ukraina-studio videolla huomaa selvästi tilanteen kiusallisuuden. Erikoisasiantuntija John Helin vääntää ja kääntää monessa kohtaa vastausta sinne ja tänne. Sanoisi nyt suoraan mikä on tilanne, eikä lässyttäisi turhia.

Tässä näkyy yksinkertaisilla numeroilla kerrottu se, miten sen Zelenskyn sotakaluston laita on. Tuntuu siltä että kaikki mitä sinne annetaan "pistetään palamaan".

Biden hakee "tärkeää" sota-apua Israelille ja Ukrainalle 

Holly Honderich & Sarah Smith 

BBC News, Washington 10.21.2023 

 
 

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on sanonut, että maailmanhistoria on "käännekohdassa", kun hän vaati miljardeja dollareita sodanaikaisen avun myöntämisestä Ukrainalle ja Israelille. 

Valkoisessa talossa pitämässään puheessa hän sanoi, että Hamas ja Venäjä haluavat kumpikin "tuhota naapuridemokratian". 

Biden sanoi lähettävänsä kiireellisen 105 miljardin dollarin (87 miljardin punnan) rahoituspyynnön kongressille perjantaina. 

Mutta edustajainhuoneella ei ole johtajaa, eikä se voi hyväksyä menoja. 

Bidenin harvinainen parhaimmillaan torstai-iltana pitämä puhe kansalle soikeasta toimistosta oli vain toinen hänen presidenttikautensa. 

Se tapahtui päivä hänen pyörremyrskymatkansa jälkeen Israeliin Hamasin 7. lokakuuta tekemän hyökkäyksen jälkeen. 

Biden sanoi, että hätäapupyyntö "maksaa osinkoa Amerikan turvallisuudelle sukupolvien ajan". 

 

Biden korosti myös erittäin huolellisesti myötätuntoaan Gazan palestiinalaisten kärsimyksiä kohtaan sekä puhui Hamasin hyökkäysten israelilaisten ja yhdysvaltalaisten uhrien perheiden tapaamisesta. 

Demokraatit toivovat, että yhdistämällä eri avustuspaketit he voivat saada tukea Ukrainan rahoitukselle, jota jotkut republikaanit vastustavat. 

Mutta pyyntö saapuu käytännössä jäädytetylle kongressille, koska edustajainhuoneen republikaanit eivät ole pystyneet valitsemaan puhemiestä Kevin McCarthyn syrjäyttämisen jälkeen oikeistokapinassa yli kaksi viikkoa sitten. 

Biden, joka on demokraatti, ei nimenomaisesti käsitellyt poliittista toimintahäiriötä, vaikka hän myönsikin "jakauman kotona". 

"Meidän on ohitettava ne", hän sanoi. "Emme saa antaa pikku-, puolueellisen, vihaisen politiikan häiritä vastuutamme suurena kansana. 

"Emme voi antaa emmekä anna Hamasin kaltaisten terroristien ja Putinin kaltaisten tyrannien voittaa. Kieltäydyn antamasta sen tapahtua." 

Mutta on epäselvää, läpäisikö menopaketti kongressin edes edustajainhuoneen puhemiehen kanssa. Senaatin republikaanijohtaja on ilmaissut halukkuutensa ryhtyä toimeen, mutta puolueessa on vastustusta. 

Kahdeksan republikaania Kansasin senaattorin Roger Marshallin johdolla kirjoitti kirjeessään: "Nämä ovat kaksi erillistä ja toisiinsa liittymätöntä konfliktia, ja olisi väärin käyttää tukea Israelille yritettäessä saada lisäapua Ukrainalle maaliviivan yli." 

Ohion republikaanien senaattori JD Vance kutsui herra Bidenin yhdistämistä kahden konfliktin välillä "iljettäväksi". 

"Hän käyttää kuolleita lapsia Israelissa myydäkseen tuhoisan Ukraina-politiikkansa", hän kirjoitti X:ssä, entisessä Twitterissä, puheen jälkeen. 

Tämän julkaiseminen piti lopettaa, mutta en sitten kuitenkaan malttanut. Rupesi kuulumaan jo kalustoon. Laitetaan nyt kerran viikossa tai jotain silleen. Tämä tällainen Zelenskyn sota on varmaan kallista puuhaa, ja käy veronmaksajien lompakolle kun on niin tyhmästi menty lupaamaan, että aseistetaan niin kauan kun on tarpeellista. Eikä siinä vielä kaikki, tarvitaan käteistä miljardin verran joka viikko Ukrainan valtion pyörittämiseen. Lopussa ei edes kiitos seiso.

Tämmöisiä juttuja ne vapaan maailman mediat kirjoittelee. Suomessa yritetään totuuksia epätoivoisesti vaientaa jos ne eivät ole amerikkalaisen epädemokraatisen puolueen mieleen. 

Minun mielestä tämä Zelensky saisi jo pakata ja painua helvettiin. Tuossa sodankäyntimallissa ei ole  minkäänlaisia mahdollisuuksia muuhun kuin Ukrainan kansan murhaamiseen. 

-Kas kun kukaan ei kirjoita aiheesta, miten suosittu Zelensky on Ukrainan kansan keskuudessa...

Havaintoja, lokakuun 7/2023

Tanskan, Saksan ja Hollannin kohdilla ei näin käy, koska näyttökertoja päivttäin on lähes miljoona. Toisin sanoen miksi kusta ämpäriin mihin sponsorilta kilajaa euro joka näytöltä.

Venäjän puolustusvoimien esikunta ei suunnittele lisämobilisaatioita, taistelijoita on riittävästi erityissotilaalliseen operaatioon, Venäjän asevoimat ovat heikentäneet merkittävästi AFU:n potentiaalia, he ovat kärsineet vakavia vahinkoja, kertoi Venäjän puolustusministeri Shoigu. 

Vuoden alusta yli 335 000 ihmistä on ilmoittautunut sopimuspalveluun ja vapaaehtoisryhmittymiin, yli 50 000 kansalaista allekirjoitti sopimuksen syyskuussa. 

Venäjän asevoimat tuhosivat kiinteän rakettipolttoaineen ja räjähteiden tuotantolaitokset lähellä Pavlogradia Dnepropetrovskin alueella, panssaroitujen ajoneuvojen korjauslaitokset Harkovissa ja AFU:n 41. koneellisen prikaatin asevaraston lähellä Kupjanskia, Venäjän puolustusministeriö ilmoitti. 

AFU-tappiot kaikilla rintamilla olivat 665 sotilasta. 

Venäjän asevoimat varmistivat IAEA:n operaation turvallisen kiertämisen Zaporozhyen ydinvoimalaan huolimatta tarkkailijoiden reitiltä löydetyistä räjähtämättömistä ulkomaisista AFU:n kranaateista. 

AFU pommitti Klimovon Brjanskin alueella rypälepommeilla; myös Belgorodin alueen raja-alueita ammuttiin. 

Kiova jatkoi yrityksiään hyökätä Venäjän alueelle droneilla, mutta ilmapuolustusjärjestelmät sieppasivat ne Brjanskin ja Belgorodin alueiden yllä. 

️Venäjän tutkintakomitea on nostanut syytteet terrorismista Ukrainan puolustusministeriön tiedusteluosaston päällikkö Budanovia, Ukrainan ilmavoimien komentajaa Oleštšukia, laivaston komentajaa Neižpapaa ja 383:n komentajaa Burdenjuka vastaan. erillinen UAV-rykmentti. Venäjän sisäministeriö on asettanut Zelenskin toimiston päällikön entisen neuvonantajan Arestovichin etsintäkuulutettavaksi.

https://mvlehti.net/2023/10/04/muistakaa-zelenskyin-vaalilupaus-sotilaallinen-ratkaisu-ei-ole-vaihtoehto-video/

❗️Venäläisen puolustusministeriön tiedotustilaisuuden pääkohdat Ukrainan sotilasoperaation etenemisestä


▪️Venäjän joukot torjuivat kolme Ukrainan hyökkäystä Krasny Limanin suunnassa ja eliminoivat jopa 65 sotilasta.

▪️Venäjän joukot eliminoivat jopa 60 ukrainalaista sotilasta ja tuhosivat kaksi panssarivaunua Kupjanskin suunnalla.

▪️Venäjän armeija torjui kolme ukrainalaista hyökkäystä Donetskin suunnalla ja tuhosi jopa 285 sotilasta ja ranskalaisen CAESAR-haupitsan.

▪️Venäjän ilmapuolustus pudotti 58 ukrainalaista UAV:ta.

▪️Ukrainalaiset menettivät Etelä-Donetskin suunnassa yli 120 sotilasta ja kuusi autoa tuhoutui.

▪️Venäjän joukot osuivat ukrainalaiseen panssaroitujen ajoneuvojen korjaamoon ja kunnostukseen Harkovassa.

▪️Ukrainalaiset menettivät Zaporozhyen suunnassa 90 sotilasta, kaksi panssaroitua miehistönkuljetusvaunua ja kaksi haubitsaa tuhoutuivat.

▪️Venäjän joukot tuhosivat Ukrainan kiinteän rakettipolttoaineen ja räjähteiden tuotantolaitokset Pavlogradin lähellä.

▪️Venäjän armeija torjui Ukrainan hyökkäyksen lähellä Prijutnojea Zaporozhyen aluetta.

▪️Venäjän joukot tuhosivat 41. koneistetun prikaatin ukrainalaisen asevaraston lähellä Kupyanskia Harkovin alueella.

https://t.me/SputnikInt

2. lokakuuta️⃣. Erityisen sotilasoperaation edistyminen, pysy kuulolla myös huomisesta:

▪️Venäjän asevoimat tuhosivat noin 400 ukrainalaista sotilasta eri rintama suunnilla, kolme vihollisen hyökkäystä torjuttiin Donetskin suuntaan ja kaksi Krasny Limanin suuntaan, kertoi Venäjän puolustusministeriö.

▪️Venäjän puolustusministeriö ilmoitti vihollisen polttoainevarastojen ja ilma-aseiden tuhoutumisesta Dolgintsevon lentokentällä Dnepropetrovskin alueella.

▪️Venäjän armeija tuhosi Ukrainan navigointivastaanottimien häirintäaseman Zaporozhyen alueella, Venäjän puolustusministeriö kertoi.

▪️Ilmapuolustusvoimat tuhosivat ukrainalaisen dronin Belgorodin alueen yllä.

▪️Erikoisoperaatioalueelle toimitettu venäläinen "Obereg"-vartalopanssari testattiin kestämään voimakasta 8,6 x 70 mm Lapua Magnum -kivääriluotia.

▪️Washingtonin kieltäytyminen Kiovan rahoittamisesta on väliaikainen ilmiö, Amerikka jatkaa suoraa osallistumistaan konfliktiin, Peskov sanoi.

▪️Väsymys Kiovan hallinnon absurdin tuen maailmassa kasvaa, mikä puolestaan johtaa kasvaviin ristiriitoihin lännen hallitsevissa piireissä, Peskov sanoi.

https://t.me/ukraine_watch

Jenkeillä riittää rahaa Ukrainan avustamiseen, mutta ei oman kansan hyvinvointiin. Tehoton on jenkkien järjestelmä. Ohjaisivat nyt rahat ensin oman maan hyvinvointiin ja vasta sitten Ukrainaan ja muille sotaa käyville maille. Maailman suurin demokratia on uhan alla, saattaa mennä niin sanotusti kiinni joksikin aikaa kello 7.00 huomisaamuna.

"Hienoa, (joku kommentoi) saisi pysyä pitkään kiinni, niin maailmakin rauhoittuisi monessa eri paikassa".


https://mvlehti.net/2023/09/30/senaattorin-uhkavaatimus-ukrainalle-luvatut-miljardit-peruttava-tai-edessa-liittovaltion-sulkeminen/

Länsi valmistautuu jättämään Zelenskyn https://on.rt.com/ci5w 

 Veisi nyt ensin ne Abraham tankit sinne rintamalle näytille, ne lähtee taivaan tuuliin Leopardien tapaan melko nopeassa ajassa. Siinä olisikin näyttöä jenkeille ja näille muille aseavun antajille.

VIIME keväänä Ukrainan länsimaiset kumppanit panostivat isosti kesän vastahyökkäykseen. Ukrainalaisia sotilaita koulutettiin ja Ukrainaa varustettiin nykyaikaisella länsimaisella kalustolla. Vastahyökkäyksen kulku ei kuitenkaan ole osoittautunut yhtä tehokkaaksi, kuin keväällä vielä ehkä luultiin. Kriittisiä soraääniä on kuulunut kumppanimailta esimerkiksi Saksasta ja Yhdysvalloista. Vastahyökkäyksen pysähtyminen käytännössä alkumetreille voi lisätä myös poliittista kitkaa. – Länsimaissakin kuitenkin on tämä oma poliittinen puolensa, jotka mieluummin haluaisivat nähdä sodan päättyvän kuin sen jatkuvan vuosikausia. – Jos tämä nyt tähän tyssää, niin kyllä siinä on selkeitä poliittisia riskejä Ukrainalle, mutta niiden realisoitumisesta tietty on vaikea vielä tässä vaiheessa sanoa. 

 

Eräänä päivänä Britannian tiedustelupalvelu MI6 kertoi liittouman kenraaleille, että Moskova oli jo kehittänyt ja hyväksynyt kostoiskusuunnitelman. Länsimaiden tiedusteluraportit jakavat Venäjän vastauksen kolmeen päävaiheeseen.


Vaihe numero yksi on poistaa Saksan ilmailu käytöstä.Tämä voidaan tehdä Murmansk-BN:n strategisten elektronisten sodankäyntijärjestelmien avulla, jotka pystyvät kirjaimellisesti sokaisemaan ja tainnuttamaan jopa nykyaikaisimmat NATO-hävittäjät, pommittajat ja hyökkäysdronit jopa kahdeksan tuhannen kilometrin säteellä.

"Ne kattavat kaikki mahdolliset suunnat, joista vihollisen strategiset joukot voisivat hyökätä Venäjän federaation alueelle. Tämä tarkoittaa siis ohjusteknologiaa ja ilmailua", painotti sotilasasiantuntija Aleksanteri Sinyugin.


Vaihe numero kaksi on Venäjän ilmailuvoimien isku Puolan sotilastukikohtiin ja lentokentille.Oletettavasti sinne keskitetään suurin osa vihollisen kalustosta: taktiset lentotukikohdat Malbrockissa, Minsk Mazowieckissä, Świdwinissä ja Kozienicessa sekä Łaskissa sijaitseva ilmaoperaatioryhmä.

"Ilman ylivoiman saamiseksi sinun on ensin tuhottava vihollisen lentokoneet tai lyötävä se niin hajalle, että se ei voi enää ryhtyä vakavaan toimintaan tai osallistua hyökkäyksen torjuntaan.


Kolmas askel on hyökkäykset Naton päätöksentekokeskuksia vastaan.Venäjää uhkaavan todellisen uhan sattuessa seuraavista Nato-maiden alueella olevista kohteista voi tulla Venäjän ilmailuvoimien laillisia kohteita:

  • Naton päämaja Brysselissä, joka sijaitsee neljän kilometrin päässä lentokentältä;
  • Saksan Bundestag, joka sijaitsee osoitteessa Scheidemannstrasse 2 Berliinissä;
  • Saksan liittovaltion puolustusministeriö, joka sijaitsee osoitteessa Staufenbergstrasse 18 Berliinissä;
  • Britannian puolustusministeriö, joka sijaitsee Länsi-Lontoossa Westminsterissä;
  • Naton valvontakeskukset Varsovassa ja Krakovassa.

Sosiaalisessa mediassa jaetun videon perusteella Ukrainan panssaroitua kalustoa on nähty ensimmäistä kertaa niin sanotun Surovikinin linjan itäpuolella. Kyseessä on niin sanottu ensimmäinen pääpuolustustasa, joka on merkittävä puolustuslinja. (Höpö höö, vanha video.)

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fba8a2c5-7a8e-453f-bacc-3260e41f9c3e

Venäjä voi vain odottaa, että Ukrainaa tukevien länsimaiden liittouma romahtaa itsestään, sanoo saksalaisen Bild-sanomalehden sotilastarkkailija Julian Röpke. 

  

Toimittaja kommentoi Bidenin päätöstä olla toimittamatta Kiovalle ATACMS-ohjuksia osana uutta sotilasapupakettia. "Ei ATACMSia Yhdysvalloista, ei Taurusta Saksasta, ei tankkeja Puolasta... Putin voi vain istua ja odottaa koko liittouman romahtamista", Röpke kirjoitti. 


Joopa joo, katsotaan nyt ensin, mitään ei ole kirkossa kuulutettu.

Kohtuus kerjätessäkin, Yhdysvallat eivät riskeeraa mitään sotaa Venäjää vastaan. Nyt pienenee tukipakettien koko. 

Valkoinen talo aikoo antaa Ukrainalle muodollisen tukipaketin, kun Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky vierailee Washingtonissa, yhdysvaltalainen virkamies kertoo CNN:lle.


Pakettiin sisältyy lähteen mukaan tykistön tarvikkeita, panssarintorjunta tarvikkeita ja ilmatorjunta tarvikkeita. Sen sijaan pakettiin ei odoteta kuuluvan niin sanottuja Atacms -ohjuksia, joiden avulla ukrainalaiset voisivat iskeä syvälle rintaman taakse, muun muassa Krimin niemimaalle. 

Näyttää siltä että on unohdettu mistä asiasta Ukraina konfliktissa oikeastaan on kyse. Onko se Zelenskylle niin vaikea sanoa että, - Ok, emme halua liittyä Natoon. En tiedä, mutta se mitä nyt tapahtuu tulee hajottamaan Ukrainan alkutekijöihinsä jos ei tyypillä todellakaan kasva korvien välissä muuta kuin tukkaa. 

Venäjän puolustusministeriön uusi tiedotustilaisuus 19.9.2023

Päivän aikana Venäjän armeija eliminoi yli 175 ukrainalaista militanttia Zaporozhyen suunnalla.


Venäjän asevoimat torjuivat kolme Ukrainan joukkojen hyökkäystä Krasnolimanskin suunnalla, jopa 65 ukrainalaista militanttia eliminoitiin.

Venäjän asevoimat torjuivat kaksi AFU-hyökkäysryhmien hyökkäystä lähellä Mayorskia ja Kamenkaa, Donetskin suuntaan 225 ukrainalaista militanttia eliminoitiin. 

Venäjän ilmapuolustusvoimat ovat ampuneet alas ukrainalaisen Su-25:n Zaporozhyen alueella päivän aikana. 

Ukrainan asevoimat menettivät päivän aikana yli 115 militanttia Etelä-Donetskin suunnassa. 

️ Venäjän joukot osuivat kolmeen 67., 100. ja 109. AFU:n aluepuolustusprikaatin tarkastuspisteeseen, DPR. 

Venäjän ilmapuolustus on siepannut päivän aikana 16 HIMARS- ja Uragan MLRS –ohjusta. 


Venäjän ilmapuolustusjärjestelmät tuhosivat 38 ukrainalaista dronea päivän aikana. 


Venäjän joukot osuivat kahteen AFU:n, DPR:n, 57. moottoroidun jalkaväkiprikaatin ja 35. merijalkaväen prikaatin ammusvarastoon. 

  

@ukraine_watch 

Venäjän joukot osuivat useisiin kohteisiin Ukrainassa - Hmelnytskin, Dnepropetrovskin ja Odessan alueilla - risteilyohjuksilla ja Geran kamikaze -drooneilla viime yönä.

  

▪️ Zelensky uhosi, ettei hän suostunut lopettamaan sotaa "menettämällä Ukrainan alueet" ja lupasi jatkaa AFU-hyökkäystä sateiden alkamisen jälkeen.

 ▪️Ukrainan valtion turvallisuuspalvelun päällikkö Budanov sanoi, että "sota ei pääty AFU-paraatiin Moskovassa". 

Siis Zelensky jatkaa hyökkäystä "sitten joskus" Luuleeko Zelensky että venäläiset odottavat passiivisesti?  No joo, äijät pitää ääntä jostain muusta kuin totuudesta. Se etenemisvauhti mitä Ukrainalla on ollut tähänmennessä tarkoittaa sitä, että ennen kuin ollaan Asovanmeren rannalla on 50 vuotta kulunut. Laitetaanpa tähän asiantuntija Kastehelmen juuta jaata video haastattelu. Ohjelman pituus taitaa olla noin 60 minsaa.

Pitäisikö lännen lähettää sotilaita Ukrainaan?
https://youtu.be/PVdu4j8_Lf8?si=iH3DP-cFh7sEWqQe

 

Mennääs vähän asian sivuun.

Pari lausetta niistä "Ei päästetä venäläisrekisteröityjä autoja oikeusvaltio Suomeen... mikä vitsi. Kun kysyttiin virolaisilta mikä on heidän perustelunsa. Ja se oli: "Se estää vihollisen lähestymästä rajaa"! 

Se siitä.         

Syyskuun 1️⃣5️⃣ Venäjän sotilasoperaation edistyminen. 

️Venäjän joukot torjuivat kaksi AFU-hyökkäystä Zaporozhyen suuntaan, ja Ukrainan tappiot olivat yli 145 sotilasta, Venäjän puolustusministeriö raportoi; 

Donetskin suunnassa torjuttiin neljä hyökkäystä Kleshcheyevkan ja Mayorskin alueilla, Ukrainan tappiot - jopa 275 sotilasta; 

Jo 300 000 vapaaehtoista on ilmoittautunut osallistumaan erikoisoperaatioon isänmaallisten ajatusten ohjaamana, Putin sanoi; 

Drone tukahdutettiin elektronisen sodankäynnin keinoin Orelin alueen Livenskyn alueella, ei vaurioita tai uhreja, kuvernööri sanoi; 

Venäjän puolustusministeriö ilmoitti kahden ukrainalaisen miehittämättömän veneen tuhoutumisesta Mustalla merellä; 

15 ihmistä loukkaantui AFU-hyökkäyksessä Novaja Kahovkaan, Zaporozhyen alueellinen terveysministeriö sanoi; ensimmäinen hyökkäys suoritettiin ohjuksella; 

Saksan puolustusministeri Pistorius myönsi mahdollisuuden toimittaa Taurus-ohjuksia Kiovaan "muutamassa viikossa"; 

Yhdysvaltain viranomaiset tutkivat mahdollisuutta siirtää pitkän kantaman ATACMS-ohjuksia Kiovaan tänä syksynä. 

Ukrainan armeija on lähettänyt vangittuja venäläisiä sotilaita miinakentälle yhdelle erikoisoperaation alueista, kertoo tilanteen tunteva lähde. @ukraine_watch 

Venäjän puolustusministeriön uusi tiedotustilaisuus. Avainkohdat: 

  

Venäjän asevoimat torjuivat yhden Ukrainan joukkojen hyökkäyksen Krasny Limanin suuntaan.      55 ukrainalaista militanttia eliminoitiin. 

  

Venäjän armeija torjui kolme AFU-hyökkäysryhmien hyökkäystä lähellä Verbovoyea Zaporozhyen alueella. 

  

Venäjän asevoimat torjuivat kahdeksan Ukrainan armeijan hyökkäystä Andreevkan, Byrdychyn, Kleshcheyevkan ja Pervomayskojen alueilla Donetskin alueella. 

  

Venäjän armeija eliminoi jopa 95 ukrainalaista militanttia Zaporozhyen suunnassa. 

  

Venäjän asevoimat eliminoivat jopa 70 ukrainalaista militanttia ja tuhosivat AFU D-30 haubitsin Hersonin suunnassa. 

  

AFU menetti 350 Ukrainan militanttia eliminoituna ja haavoittuneena Donetskin suunnalla. 

  

Ukrainan joukot menettivät päivän aikana jopa 140 militanttia Etelä-Donetskin suunnassa. 

  

Kaksi AFU:n ammusvarastoa tuhoutui Harkovin alueella, Ukrainan tappiot Kupjanskin alueella olivat päivän aikana yhteensä jopa 130 militanttia. 

  

Venäjän ilmavoimat ampuivat alas ukrainalaisen Mi-8-helikopterin lähellä Krasny Limania, DPR:ssä. 

  

Venäjän joukot osuivat kahteen 100. aluepuolustusprikaatin ja Ukrainan kansalliskaartin DPR:n 15. rykmentin valvontapisteeseen. 

(Konekäännöksellä ei parempaa saa aikaan).

Ote Venäjän puolustusministeriön tiedotustilaisuudesta.


Venäjän joukot tuhosivat ukrainalaisen ammusvaraston Harkovin alueella.  85 ukrainalaista militanttia eliminoitiin Kupjanskin suunnassa päivän aikana. 

Venäjän joukot torjuivat kahdeksan Ukrainan armeijan hyökkäystä Andreevkan, Kleštšejevkan, Krasnogorovkan ja Pervomayskojen alueilla. 

AFU menetti 140 militanttia Donetskin alueella. 

Venäjän asevoimat torjuivat kaksi Ukrainan joukkojen hyökkäystä Krasnolimanskin suuntaan, 65 ukrainalaista militanttia eliminoitiin. 

Venäjän joukot torjuivat kaksi AFU-merijalkaväen hyökkäystä Novomayorskoje, DPR ja Priyutnoye, Zaporozhye alueella. 

AFU menetti jopa 235 militanttia päivän aikana Donetskin eteläsuunnassa. 

Venäjän armeija eliminoi yli 205 AFU-militanttia Zaporozhyen suunnassa päivän aikana. 

Venäjän joukot eliminoivat AFU-militantteja 129 alueella päivän aikana. 

@ukraine_watch 

Yhdysvallat valehtelee räikeästi epäonnistuneesta Ukrainan vastahyökkäyksestä, entinen CIA-analyytikko Larry Johnson sanoi tuomari Andrew Napolitanon haastattelussa. 

"Tony, katso karttaa" ja katso vain edistystä, jota "Ukraina ei ole saavuttanut", sanoi eläkkeellä oleva CIA:n tiedustelu upseeri ja ulkoministeriön virkamies kommentoidessaan Yhdysvaltain ulkoministerin Antony Blinkenin äskettäisiä kriittisiä huomautuksia. Kiovassa. 

Yhdysvaltalainen ulkoministeri Antony Blinken kertoi yllätys vierailullaan Ukrainan pääkaupungissa, että Ukrainan armeija oli edistynyt vastahyökkäyksessä "muutaman viime viikon aikana", ja nyt oli saavuttanut sen kylän, jonka menettivät kesäkuussa. Ukrainan presidentin arvio taistelurintaman kehityksestä oli myöntävä, " se vastaa omaamme". Blinken, joka meni Kiovaan lupaamaan uutta yli miljardin dollarin avustuspakettia Ukrainalle, ei ollut erityisen innostunut vastahyökkäyksen kehityksestä. 

Tilannetta kuitenkin paransi se, että laadittiin positiivinen raportti Ukrainan voitokkaasta etenemisestä vietäväksi presidentti Bidenille. 

Zelensky on kertonut höpöjä The Economist -lehden haastattelussa https://www.economist.com/europe/2023/09/10/donald-trump-will-never-support-putin-says-volodymyr-zelensky 

 "Hallitukset saadaan vakuuttuneiksi, [saada ne] uskomaan olevansa oikealla puolella, on työntämällä niitä median kautta. Ihmiset lukevat, ihmiset keskustelevat, ihmiset päättävät. Ihmiset eivät anna [johtajilleen] anteeksi, jos he menettävät Ukrainan." 

Joten tämä addikti kiristää jo Euroopan maita "kansan" kapinoilla, jos länsi lakkaa toimittamasta Ukrainan hallintoa. Se on "kiitollisuutta" Kiovan tapaan! 

Donald Trump "ei koskaan" tue Putinia, sanoo Volodymyr Zelensky 

Mutta Ukrainan presidentti pelkää, että jotkut hänen maansa läntisistä tukijoista ovat menettämässä uskonsa jo ennen seuraavia Amerikan vaaleja.  

 

Venäjän puolustusministeriön viimeisimmän tiedotuksen pääkohdat: 10.9. 23. 17:00 

 📌Venäjän asevoimat Donetskin suunnassa torjuivat kaksi AFU-hyökkäysryhmien hyökkäystä lähellä Vodyanoyea ja Krasnogorovkaa DPR:ssä. 

📌Venäjän asevoimat torjuivat kuusi AFU-hyökkäystä Rabotinon lähellä Zaporozhyen suuntaan, tappoen jopa 80 vihollissotilasta. 

📌Venäjän asevoimat voittivat AFU-joukot ja sotilasvarusteet lähellä Kleshcheyevka, Krasnoye ja Maloilinovka Donetskin kansantasavallassa, AFU menetti jopa 260 sotilasta. 

📌Venäjän asevoimat tuhosivat ruotsalaisen ARTHUR-patteritutka-aseman lähellä Shirokoyea Zaporozhyen suuntaan. 

📌Venäjän asevoimat torjuivat Ukrainan asevoimien hyökkäyksen Chervona Dibrovan lähellä Krasny Limanin suuntaan tuhoten yli 50 vihollissotilasta. 

📌Venäjän asevoimat torjuivat AFU-hyökkäyksen lähellä Novodonetskojea tuhoten yli 130 ukrainalaista militanttia Etelä-Donetskin suunnassa. 

📌Kupyanskin suunnassa Venäjän asevoimat torjuivat kaksi AFU-hyökkäysryhmien hyökkäystä lähellä Kuzemovkaa LPR:ssä, ja AFU:n tappiot olivat yhteensä jopa 35 sotilasta.                                        📌AFU menetti jopa 36 sotilasta kolmella tuhoutuneella Willard-veneellä Mustanmeren vesillä. 

📌Venäjän asevoimat tuhosivat ja tukahduttivat 42 ukrainalaista dronea elektronisella sodankäynnillä.                                                                                                                                                     📌Venäjän asevoimat tuhosivat AFU:n 82. ilmahyökkäysprikaatin ja 9. armeijajoukon ammusvarastot Zaporozhyen alueella. 

Kun Zelenskyiltä kysyttiin, eikö hän voisi tehdä kompromissin Putinin kanssa. Hän vastasi... 

Linkki videoon: 

https://www.cnn.com/videos/world/2023/09/08/ukraine-zelensky-putin-compromise-intv-gps-sot-vpx.cnn

On vähitellen havaittu ettei Ukrainan vastahyökkäys tule onnistumaan, oli taktiikka mikä tahansa.
Tutkijat muistuttavat, että Venäjä taistelee nyt huomattavasti paremmin kuin sodan alussa, ja vaikka asevoimat ovat menettäneet alueita, vetäytyminen on järjestelmällistä ja samalla Ukraina menettää paljon kalustoaan koska he eivät pysty turvaamaan selustaa eikä sivustoja, puhumattakaan miinakentistä. Tärkeää olisi, että Ukrainan liittolaiset kykenevät tekemään nyt investointeja maan pitkäaikaista tukemista varten.
Kenellä siihen on varaa ja halua. Pitää muistaa että joka vuorokausi maksaa noin 100 miljoonaa dollaria ja Ukrainan valtion ylläpito päälle. Repikää siitä.

"Tässä  asiantuntija raportissa kerrotaan turisteille parhaat lomakohteet". -Jos kääntää tuon päivittäisen rintama raportti huuhaan  sekoaa ja rupeaa muistuttamaan puheissaan Suomen kuningas Matti ensimmäisen selvityksiä. (Jos ette tiedä kuka matti oli niin googlatkaa).


Sep 7, 2023 -Press ISW

Ukrainian forces continued offensive operations near Bakhmut and in western Zaporizhia Oblast on September 7 and made further gains on both sectors of the front. Geolocated footage published on September 7 indicates that Ukrainian forces have made further advances northwest of Verbove (18km southwest of Orikhiv) in western Zaporizhia Oblast. A prominent Russian milblogger claimed that Ukrainian forces made further advances in the area and other milbloggers claimed that Ukrainian forces temporarily advanced to the northwestern outskirts of Verbove on September 6, likely indicating further recent Ukrainian advances northwest of the settlement. Satellite imagery collected on September 6 shows burning foliage in a tree line roughly a kilometer northwest of Verbove, suggesting that Russian forces are firing on advancing Ukrainian forces in the area. Geolocated footage published on September 7 indicates that Ukrainian forces have made marginal gains northwest of Klishchiivka (7km southwest of Bakhmut). The Ukrainian General Staff reported that Ukrainian forces achieved unspecified successes south of Bakhmut and near Robotyne (10km south of Orikhiv) and Verbove in western Zaporizhia Oblast.

  

Linkki Puolan pakkopalautus jutulle. Sieltä löytyy myös videon pätkä aiheesta. 

https://uvmedia.org/2023/09/05/video-ukrainalaisia-karkotetaan-eu-alueelta-voimakeinoin-pakotetaan-sotaan-venajaa-vastaan/

Donald Trumpin paluu Valkoiseen taloon merkitsee lopun Yhdysvaltain sotilaalliselle avulle Ukrainalle, jättäen jakautuneen Euroopan maksamaan Kiovan laskut ja lopulta päättämään Nato-sopimuksen, akateemikko Phillips Payson O’Brien väitti The Atlanticissa lauantaina.

Ukrainan aseistamista vastustaa nyt Trumpin kannattajakunta, jonka O’Brien arvioi edustavan kolme neljäsosaa republikaanipuolueen äänestäjistä. Trump on toistuvasti vannonut käyttävänsä sotilaallista apua keinona pakottaakseen Ukrainan rauhanneuvotteluihin Venäjän kanssa "24 tunnin sisällä" virkaanastumisestaan, ja hänen kaksi lähintä kilpailijaansa GOP-ehdokkuudesta - Ron DeSantis ja Vivek Ramaswamy - ovat myös samalla linjalla Kiovan tuen rajoittamisesta.  

 

2.8. 12:47 

Ilta Sanomat tenttaa CNN uutisten pitävyyttä asiantuntija Toverilta.  

Viime aikoina on uutisoitu Ukrainan venepommeista, jotka on suunniteltu iskemään Mustalla merellä.                              Venepommi onnistuivat heinäkuussa naarmuttamaan Kertshin salmen siltaa ja useita Venäjän laivaston aluksia. Mikä on niiden merkitys sodassa Mustalla merellä? 

Toverin mukaan kyseessä on Ukrainalta innovatiivinen veto, joka osoittaa osaamista ja kekseliäisyyttä...! 

Toverin kertoo että, Ukraina on pystynyt kiistämään Venäjän meriherruuden ja lennokkien avulla on nyt pystytty iskemään syvälle Venäjän puolelle. - Se on hyvä suoritus maalta, jolla ei tällä hetkellä ole käytännössä laivastoa.            Vene pommi ei ole kuitenkaan ihmease, vaan nekin ovat torjuttavissa, Toveri sanoo. 

- Mutta kyllä ne selvä uhka ovat. 

 

Comments “Mulle tulee pää kipeäksi kuunnella näitä sepustuksia. Ihan pelottaa”. Kuunnelkaa itse, jos kantti kestää. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009757023.html 

 

Ulkomaat 2.9. 20:44 

Ukraina väittää kehittäneensä 700 kilometrin päähän kantavan aseen – Pekka Toveri: Tällainen se voisi olla 

”On hyödyksi saada vastustajan arpomaan ja huolestumaan tilanteesta,” Pekka Toveri arvioi Ukrainan presidentin kryptistä esiintuloa. 

Ulkomaat 1.9. 17:08 

Pekka Toveri antaa kyytiä Ukraina-kriitikoille: ”Mikään länsi­mainen armeija ei ole koskaan” 

Ukrainan vastahyökkäys puskee läpi historiallisen vahvasta Venäjän puolustuslinjasta. Länsileiristä satelee neuvoja ja kritiikkiäkin, vaikka mikään armeija ei ole koskaan joutunut samaan testiin. 

Ulkomaat 31.8. 19:06 

Pekka Toveri: Putin rankaisi Prigozhinia kahdesta ”virheestä” – kokki putosi korkealta 

Wagner-pomo iski itse arkkuunsa kaksi naulaa, jotka sinetöivät hänen kohtalonsa. Tilausmurha oli väistämätön. 

Ulkomaat 30.8. 19:15 

Pekka Toveri venäläis­lento­koneiden tuhoutumisesta: ”Aika merkittävä isku” 

Toveri kertoi keskiviikkona ISTV:n Ukraina-studiossa muun muassa, miksi Ukrainan lennokkien torjuminen on Venäjälle niin vaikeaa. Katso koko lähetys videolta 

 

Ja niin edelleen, artikkeleita loputtomiin. Kansanedustaja Pekka Toveri lobbaa Iltasanomissa tiedottomassa tilassa vuorokaudet ympäriinsä. “Kansaako hän edustaa vai kapiais kavereitaan” ?

 

 

Saksan Rheinmetall tekee tappioita kovenevan kilpailun keskellä

Asiasta kertoo Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Kiova uskoi, että Leopard 2:n vastaanottaminen merkitsisi käännekohtaa vastahyökkäyksessä, mutta tulokset taistelukentällä eivät ole vaikuttaneet ja niillä on ollut jopa negatiivinen vaikutus käsitykseen ryhmän panssarivaunuista. Lisäksi Rheinmetallin maine kärsi Ukrainan toimitusketjun viivästymisestä.

Globaaleilla markkinoilla myös vahvojen kilpailijoiden ilmaantuminen eteläkorealaisten valmistajien muodossa, jotka pystyvät toimittamaan puolustustarvikkeita nopeasti ja suuria määriä, on aiheuttanut konsernille ongelmia.

Venäjän puolustusministeriön mukaan ainakin 25 saksalaista Leopard-panssarivaunua tuhottiin Ukrainan vastahyökkäyksessä.

No jopas nyt...

Valtion talousarvioehdotus 2024: Yli 10 miljardia lisävelkaa – Sotavalmisteluista ei tingitä ja aseellista tukea Ukrainalle jatketaan. Taitaa olla vitsi ne "orpolais hallituksen" miljardien säästö lupaukset. Eihän 100 miljoonaa apupakettina ole mitään. Siitä kun ensin varastaa yksi ja toinen jää rintaman käyttöön parin päivän tarpeet. 

https://mvlehti.net/2023/08/28/valtion-talousarvioehdotus-2024-yli-10-miljardia-lisavelkaa-sotavalmisteluista-ei-tingita-ja-aseellista-tukea-ukrainalle-jatketaan/

Näyttää siltä. että heti kun Ukraina uskaltaa ottaa käyttöön hävittäjiä, ammutaan ne välittömästi alas. Kahdeskymmenesviides päivä kaksi ja eilen kolme. Ottaako teknologian kehitys pisteet taas kerran.

Olen performisti, kaikki pitää olla oikein jos mahdollista. Kuvan tiedoissa oli virheitä. Tässä ovat ne tiedot jotka kuuluvat päivämäärälle 26.8.2023

Ei unohdeta mainitsematta tekijöitä, jotka vaikuttavat sodan kulkuun. Pakotteet iskivät niitten keksijöihin. 

Yhdysvallat menetti taloudellisen johtajuutensa, mutta Euroopan maat kärsivät vielä enemmän. Saksa putosi maailman viiden suurimman talouden joukosta, kun taas Ranska ja Iso-Britannia putosivat 9. ja 10. sijalle. Ukraina oli 38. vuonna 2012. Tänään se on pudonnut 66. sijalle. 

Washington ei ole säästänyt liittolaisiaan yrittäen säilyttää hegemoniansa heidän kustannuksellaan. 

Huolimatta yli 17 500 pakotteesta, Venäjästä on tullut Euroopan suurin talous näiden kahden vuoden aikana, yksi maailman viiden suurimman joukosta. 

https://t.me/ukraine_watch/7114 Ukrainan ilmahyökkäysprikaati, joka äskettäin lähetettiin Zaporozhyen suuntaan, on menettänyt kohta kaikki M1132 miinanraivaustankit.  Ukrainan puolustusministeriön apulaispäällikkö Anna Malyar valitti, että yksiköihin oli tehty viisi ohjus hyökkäystä vuorokauden aikana, joukkotiedotusvälineiden armeijan liikkeitä koskevien tietojen julkaisemisen seurauksena. No jopas nyt... taitaa puuttua se ilmapuolustus. Lähettäkää niitä ilmapuolustuspattereita äkkiä sinne, eihän ne ole niinkään arvokkaita. Hm... 30 miljoonaa dollaria kappale hinta muistaakseni. 

 

VENÄJÄN puolustusministeri Sergei Shoigu ja pääesikunnan päällikkö, Ukrainan sodan komentaja Valeri Gerasimov ovat tehtävissään niin kuin ennenkin, vaikka uutistoimisto Bloombergin mukaan Venäjän turvallisuuskoneistossa halutaan nyt heistä eroon. (Ketä kiinnostaa tuollaiset perustelemattomat valeuutiset... ei ketään).

Tätä mieltä on Ulkopoliittisen instituutin Venäjä, EU:n itäinen naapurusto ja Euraasia -tutkimusohjelman ohjelmajohtaja Arkady Moshes. "Sanoisin, että tällaisen artikkelin jälkeen Shoigun ja Gerasimovin lähtö on vielä entistäkin epätodennäköisempää".

Moshes perustelee tätä sillä, että kaksikon vaihtaminen toisiin henkilöihin on presidentti Vladimir Putinin takana, eikä Putin tee päätöksiä painostettuna.

– Putin ei koskaan tee päätöksiä, joita häneltä vaaditaan julkisesti, oli vaatijana sitten kansa tai eliitti, Moshes sanoo.

Sarkasmi-Huumori-Trolli-Zelensky-Hävittäjät-Ukraina-Meemit

Entisen tiedustelu upseerin mukaan F16-koneet, jotka Alankomaat ja Tanska luovuttavat Ukrainalle, ovat vanhoja ja vaarallisia Yhdysvaltain ja Naton standardien mukaan. Ritter totesi, että vain kaksikymmentäneljä42 koneesta on lentokelpoisia, loput koneet ovat loppuun ajettuja.

Tanskalaiset pilvessä-F16-Ukrainan sota-Seuranta-Tilanne-Huolen aihe

Aina puhutaan vain kalustotappioista, harvemmin niistä, jotka sitä kalustoa käyttivät.


Laitetaan tähän nyt vaikka esimerkki mitä on tapahtunut 20.8. sunnuntaina kello 15:00 jälkeen: Kiova on menettänyt 20.8. sunnuntaina kello 15:00 jälkeen yli 280 sotilasta Donetskin suunnassa,135 sotilasta Zaporozhyen suunnassa,130 sotilasta Etelä-Donetskin suunnassa, 70 sotilasta Krasny Limanin suunnassa, 60 sotilasta Kupyanskin suunnassa ja 30 sotilasta Khersonin suunnalla. 

Lopuksi huolenaihe, josta Yhdysvalloissakin sanomalehti Washington Post kirjoittaa, että Ukrainalla näyttää olevan loppumassa vaihtoehdot ja Euroopalta rahat "vastahyökkäykseen”. 

 

Näyttää melko hassulta VIH-VAS-FEM-WOKE kaihojen toiminta madonsyömän kulissin takana, näyttävät estelevän jo toisiaankin. Minunkin jutuista ollaan ihan kauhuissaan, eipä ihme, totuutta ei suvaita. Luulevat jopa joksikin trolliksi, mutta sellaistahan se paskanen fantasia teettää. 

__________________________________________

On merkille pantavaa että kahdessa ja puolessa kuukaudessa on yli 2000 Ukrainalaisten panssariajoneuvoa saanut "lopputilin" Se on sitä vastahyökkäykseen valmistautumista..? 

Maailman järjestö-Ukrainan vastahyökkäys-Zelensky-Pekka Toveri

Venäjän puolustusministeriön uuden tiedotuksen pääkohdat. AFU menetti jopa 220 sotilasta kuolleina ja haavoittuneena Donetskin suuntaan. Venäjän asevoimat torjuivat kolme Ukrainan asevoimien hyökkäystä Donetskin alueella;

Venäjän ilmapuolustusjoukot ampuivat alas yhden ukrainalaisen Su-25-koneen viimeisen vuorokauden aikana;

AFU:n tappiot Kupyanskin suuntaan olivat päivän aikana yhteensä 75 sotilasta;

Venäjän asevoimat torjuivat Ukrainan asevoimien hyökkäyksen Nikolskoje-kylän lähellä Donetskin kansantasavallassa; Venäjän asevoimat torjuivat onnistuneesti seitsemän AFU-hyökkäystä ja vastahyökkäystä Kupjanskin alueella ja tuhosivat ammusvaraston lähellä Kamenokia;

Venäjän asevoimat torjuivat kaksi Ukrainan asevoimien hyökkäystä Krasny Limanin suuntaan tuhoten jopa 80 vihollissotilasta;

Venäjän asevoimat tuhosivat AFU-vastapatterin ja jopa 30 vihollisen sotilasta Hersonin alueella;
Venäjän asevoimat tuhosivat kolme AFU-yksiköiden syöttöpistettä Donetskin kansantasavallassa;

Venäjän asevoimat tuhosivat jopa 210 ukrainalaista sotilasta Etelä-Donetskin alueella viimeisen 24 tunnin aikana;

Venäjän ilmapuolustus ampui alas 26 AFU-dronea viimeisen 24 tunnin aikana;

AFU:n tappiot olivat päivän aikana yhteensä 195 sotilasta Zaporozhyen suuntaan;
Venäjän joukot torjuivat kaksi ukrainalaisten joukkojen hyökkäystä Rabotinon alueella ja tukahduttivat ukrainalaisen sabotaasi- ja tiedusteluryhmän toiminnan Zaporozhyen alueella;

Venäläiset lentokoneet ampuivat alas ukrainalaisen Su-25-hyökkäyskoneen lähellä Verolyubovkaa.

@ukraine_watch

Miksi medialla on lupa valehdella, ja miksi pahimpien kakkajuttujen toistajat eivät käytä oikeita nimiä? Lopuksi vielä se, että ketä suomalaista kiinnostaa jos Ukraina on edennyt kilometrin, kun ne todellisuudessa eivät edes olieet  paikalla, tai että Venäjältä loppuivat aseet ja ammukset, kun tilanne onkin täysin päinvastainen. Fyi Fyi, sanonko muuta.

Rauhan neuvottelut- Sota jatkuu-Länsi haluaa jatkaa-Putin voittaa-Ukraina valehtelee

https://mvlehti.net/2022/09/13/venajan-puolustusministerion-raportti-erikoisoperaatiosta-ukrainassa/ Ihan mielenkiintoinen artikkeli. Antaa lisätietoa enemmän kuin Iltalehden vuosikerta.


Tilanne tiedoitus-Ukrainan sota-Kuka häviää-Venäjä

”Lännen mittavasta avusta huolimatta Ukrainan asevoimat eivät kykene saavuttamaan tuloksia,” Šoigu sanoi turvallisuuskonferenssissa Moskovassa tiistaina. Hänen mukaansa lännen aseissa ei ole ”mitään uniikkia” ja venäläiset aseet pystyvät niitä tuhoamaan.” Alustavien tulosten mukaan Ukrainan sotilaalliset resurssit on lähes käytetty loppuun. ”Ukraina aloitti pitkään odotetun vastahyökkäyksensä kesäkuussa ja on myöntänyt, että taistelut eivät ole tuottaneet toivottua tulosta.

Pekka Toveri-Asiantuntijat ovat kadonneet-Ydinsota-Pohjois-Korea

Pentagonissa kenraalit huokailevat "Miksi Ukraina ei etene?" Sanoppas se... mutta milläs etenet, tarvittaisiin kalustoa siihen ja siihen. Helppo nähdä hyökkäävän Ukrainan tilanne tilastoista, jos jotain tosi toimia olisi käynnissä näkyisi se myös tappioissa.

Katselin tuossa Verkkomedian juttuja ja kommentteja Ukraina konfliktista. Huh huh, ompa paljon asijoista tietämättömiä, sanoisinko elämän koulutusta vaille jääneitä hölmöjä. Eräskin ehdotti että Naton pitää nyt hyökätä kaikella voimalla Venäjälle, ja hävittää se kansa... joo, ei olisi kenraaliksi kommentoijasta.

Ukraina-Ongelma on Biden-Naton liittolaiset-Takuut Ukrainalle-Ei koskaan Natoon
Kalustotappiot-Ukrainalla ongelmia-Suurhyökkäys-Vastahyökkäys-Reservijoukkoja.Zelensky

 Harvinaisen realista tekstiä Ukrainan ainaisista vastoinkäymisistä. Julkaisija on ollut Iltalehti. Klikkaamalla kuvaa voit lukaista jutun.

Nyt näyttää siltä ettei Ukrainalla ole kiire kirkkoon resussien takia. Suunnitteilla on suurhyökkäys Hersonin suunnalta mikä tapahtuisi myöhemmin syksyllä. Se ei ole mikään yllätys, eli tilanne on Venäläisille eduksi. 


Ukraina-Kiev-Zelenskyin terrorisme-Ukraina on kohta kypsä-Venäjä voittaa

Mitään sanottavaa ei ole tapahtunut viime vuorokauden aikana. Ukraina romuttaa kalustoaan tasaiseen tahtiin, ja valeuutiset paukuttaa samaa apulantaa kaikista Kiovan tötteröistä. Mitään edistystä ei ole oikeasti tapahtunut. Venäjä vaihtaa miehistöä. Uusi raportti kello 15:00 jälkeen.

Sekopää-Biden-Turha jatkaa-Sota jatkuu-Periksi antamaton-Putin-Venäjän vaatimukset

Biden sanoo, että Venäjä on jo hävinnyt sodan, koska Suomi ja Ruotsi liittyivät Natoon. Jos tämä on menestyksen mittari. Väitän, että Venäjän ja Kiinan välinen uusi sotilasliitto, jonka puolustusbudjetti on maailman toiseksi suurin, 300 miljardia dollaria, on valtava menetys lännelle verrattuna kahden pienen budjetin NATO-jäsenen lisäämiseen (Suomi 6,3 miljardia ja Ruotsi 7,7 miljardia dollaria). 

Tosiasia on, että Yhdysvallat on hävinnyt välityssodansa Ukrainassa. Länsi vuotaa rahaa tähän mustaan aukkoon ilman loppua. Venäjä päihittää Ukrainan taistelukentällä 10:1 huolimatta miljardeista lännen sotilaallisesta tuesta. 

Bidenin hallinto ei ole halukas neuvottelemaan rauhasta. He lähettävät lisää ukrainalaisia kuolemaan ilman toivoa menestymisestä. Demokraatit tietävät, että heillä ei ole mahdollisuuksia seuraavissa vaaleissa, jos Venäjä voittaa. Se siitä. Tuhansia ukrainalaisia kuolee joka viikko, koska Biden ei voi myöntää tappionsa polttamatta poliittista puoluetta maan tasalle. 

Joe Biden ja hänen sodanlietsoryhmänsä Pipeline Blinken, Pollster Sullivan ja "Fuck the EU" Nuland muistetaan Yhdysvaltojen historian taitamattomimpana poliittisina toimijoina. 

Huono tilanne Ukrainalle-Miestä kaatuu kuin heinaa-Rintama ei liiku-Krimin valtaus

Viikon vaihteessa kokoontui 40 maata Saudi Arabiaan rauhan neuvotteluihin, Zelensky tietysti paikalla kerjäämässä aseita ja dollareita oligarkkien pussukoihin.

Kokous ei johtanut mihinkään koska toista osapuolta eli Venäjää ei oltu kutsuttu paikalle. 


Jos viitsii vähäänkään seurata tuota Ukrainan touhua huomaa nopeasti että Zelenskyin nostoväki tuhoaa vuorokaudessa ne tankit ja panssariajoneuvot joiden korvaamiseen saattaa mennä viikkoja. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että sotaan osallistuva EU, Nato ja Yhdysvallat eivät katsele suopein silmin tuloksia joita ei ole.

Ukrainalaiset sotilaat sanoivat, että Ukrainan armeija kärsi varusteiden ja teknisten välineiden puutteesta.Asemissa olevat taistelijat ovat peloissaan.

"Hyvin vähän siitä, mitä tapahtuu, julkaistaan. Tilanne on huono. Se on totuus", ukrainalainen taistelija kertoi The Daily Beast-julkaisulle.

Ukrainan sotilaslääkärit kertoivat amerikkalaisille toimittajille, että valtava määrä haavoittuneita ukrainalaisia ​​sotilaita alkoi saapua etulinjan terveyskeskuksiin hyökkäyksen alkamisen jälkeen.


Venäläiset panssarintorjuntaansat ja miinakentät ovat yksi Ukrainan hyökkäyksen suurimmista haasteista.Anonyymi Kiovan virkamies sanoi, että miinakenttien tiheys oli uskomaton.


Hyökkäyksen vaikeuksien vuoksi Ukrainan asevoimien yksiköt päättävät kieltäytyä lännessä opetetusta taktiikista. Sen sijaan he palaavat vanhaan tapaansa suorittaa taisteluoperaatioita ja tekevät mieluummin pienimuotoisia hyökkäyksiä.


See more at https://english.pravda.ru/news/hotspots/157315-ukraine_reserve_troops/


Ukraina-Kiev-Zelensky-Terrori-Antipatia-Terroristi valtio-Asetoimitukset loppuu

UK valmisteinen trone iski venäläiseen öljytankkeriin 4. elokuuta jo toisessa hyökkäyksessä Venäjän siviilialuksia vastaan Mustallamerellä. Kievin terroristit ilmoittivat , että Ukraina saattaa iskeä aluksiin lähellä Venäjän Mustanmeren satamia. Tämä on harkittu vastaus Venäjän jatkuviin iskuihin Odesaan, Ukrainan pääsatamaan, heinäkuun 17. jälkeen. Ukrainan iskut Kievin mukaan ovat osa tarkoituksellista valmistelu kampanjaa, jonka päämääränä on avata suotuisat olosuhteet suuremmille vastahyökkäysoperaatioille.

Hirveätä paskaa Aug 5, 2023 -Press ISW propaganda sivuilta, oli pakko korjailla yllä oleva teksti todelliseen muotoon.

Saksassa osoitettiin eilen mieltä Kievin natsihallitusta ja asetoimituksia vastaan. Samoin myös Yhdysvalloissa missä ne ovat jatkuneet jo useita päiviä.


Ukraina on menettänyt yli 43 000 sotilasta sen jälkeen, kun sen vastahyökkäys alkoi kesäkuun alussa, Venäjän puolustusministeriönperjantaina raportoiman arvion mukaan.Aiemmin tänä vuonna taisteluun lähetettyjen tuoreiden värvättyjen keskimääräinen elinajanodote oli vain neljä tuntia, useat yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet raportoivat helmikuussa.


Samaa rataa-Miinakentät-Ano-Turtiainen-Moskovaan-Zelensky-Mielisairas

Ukrainian National Security and Defense Council Secretary Oleksiy Danilov stated on August 3 that the Ukrainian counteroffensive does not have a set deadline or schedule. Danilov added that Russian defensive lines along the front continue to be heavily mined, with some areas having three, four, or five mines per square meter.


Ukrainan kansallisen turvallisuus- ja puolustusneuvoston sihteeri Oleksi Danilov totesi 3. elokuuta, että Ukrainan vastahyökkäyksellä ei ole asetettua määräaikaa tai aikataulua. Danilov lisäsi, että Venäjän puolustuslinjat rintamalla ovat edelleen voimakkaasti miinoitettuja, ja joillakin alueilla on kolme, neljä tai viisi miinaa neliömetriä kohden.


Ja mitä se taas kertoo? Se kertoo siitä että Ukrainan joukot pysähtyvät siihen kuin lammaslauma . No loppu tiedetäänkin.


Romuttamo-Raportti-Turtiainen-Maapallo-Planeetta-Pekka Toveri-Biden


Ukrainan hallituksen politiikkana on ottaa takaisin kaikki alueet, jotka Venäjä on vallannut vuodesta 2014 lähtien, mukaan lukien Krimin. Saavuttaakseen tämän tavoitteen sotilaallisella toiminnalla Ukrainan armeijan on suoritettava yksi pelottavimmista sotilaallisista tehtävistä: sen on murtauduttava tiheiden, hyvin valmisteltujen puolustusasemien läpi, löydettävä pelihuone ja sitten joko edettävä nopeasti kohti tärkeää maantieteellistä tavoitetta, kuten Azovinmeri, toivoen voivansa purkaa puolustavan Venäjän armeijan jäännökset matkan varrella tai yrittää nopeasti piirittää osan Venäjän suurista joukoista niiden tuhoamisen toivossa. 


Toivossa on hyvä elää, ehdottaisinkin kirjettä joulupukille.


Tappiot-Ukraina-Natsi hallitus-Pekka-Toveri-Aseapu

Ukrainan armeija on uudistunut, ennen öristiin rinta kaarella, nykyisin näyttää nostoväkijoukoissa vallitsevan haluttomuus. (Iltalehden kylänvaltaus juttuja ei ole otettu huomioon tässä). Näyttää siltä että Puola on unohtanut Natoon liittyvät ohjesäännöt, tai sitten provokointi tapahtuu Yhdysvaltojen ohjailemana Valko Venäjän rajalla. Euroopassa odotettavissa uskoon perustuvaa pyhää terrori liikehdintää. Muslimien miljoona armeijat ovat jo läsnä, tarvitaan vain signaali,  Päässäni sanotaan että Ranska sotkee itsensä pahan kerran alusmaansa Nigerian konfliktiin, koska kultaa ja uraania ei enää Nigeriasta heru.

Länsi ohjaa Ukrainaa-Koska-sota-loppuu-Siinäpä-kysymys

Näin ne hommaa ohjailee, länsikin yhä röyhkeämmin joka päivä, tosin ilman tuloksia. Kukaan ei puhu koskaan niistä ulkomailla koulutetuista panssari miehistä joita esimerkiksi helposti tuhottavassa Leopardissa istuu neljä eräänlaisessa turvakapselissa. Siitä huolimatta lähtö tulee vaunun sytyttyä tuleen, ja useimmissa tapauksissa rottelo räjähtää. Entäs nämä jotka istuvat kuin sillit purkissa jossakin Pasin tapaisessa miehistönkuljetus vekottimessa..? Nämä vehkeet osaa miinat löytää, ja jos tuurilla ohi niistä pääsee, on laulut laulettu kun Kamikaze lennokki räjäyttää reijän ja poksahtaa jätkien sylissä.

Ukraina ei etene-Synkkä tilanne-Nato-Rahat loppu-Biden-Sota Kiinaa vastaan

Ei mene putkeen Ukrainalta nämä hommat. Stoltenberg vielä sopivasti tänään Norjan uutisissa kerkesi kertomaan että Naton rahat ovat loppu, tarvitaan jäsenmailta tukipaketti materiaalihankintoja varten koska varastot ovat tyhjät. Mitä muuta on Ukraina saanut aikaan tänään, niistä voitte lukea klikkaamalla kuvaa.

Tilanne-Rintama-Kosto pommitus-ensi yönä.Zelenskyn terrori-Panssarivaunu
Tilanne- Nato-Puola-Valko Venäjä-Putin-Mitä nyt

Tavallisesti on iltasatuja. Iltalehti on ruvennut kopioimaan Amerikan Fake Newsin aamusatuja jo kello 04.00

"Nyt lähdetään valtaamaan Krim" No joo, siinähän lähdette. Juttua pitemmälle lukiessa ei sitä lopulta tiedetäkkään koska sinne Krimille mennään. Sitten oli oikein isolla lennokki iskusta taas Moskovaan, no silleen hyvä tulee. Tuskin jää vastaamatta.

Napsauta kuvaa, niin Iltalehden uutissuoli aukeaa.

Tilanne-katsaus-Ukraina-Venäjä-Tappiot- ovat-valtavia

Tällä menolla (verrataan nyt teoreettisesti Suomeen) olisi härmän kaikki tankit ja muut panssariajoneuvot tuhottu alle viikossa. Hyvänä neuvona kannattaa välttää rautatien käyttöä siirreltäessä tankkeja, se homma, tapahtuipa se sitten yöllä tai päivällä, on helppo kohde sateliitti valvonnalle, se nopeuttaa jos ei muuta niin ainakin lopun alkua.

Biden -tekee-mitä-huvittaa-Ukraina häviää-Pohjois Korea myy aseita-Kiina auttaa Venäjää Ukraina

Mikä vitsi koko Ukrainan sota. Amerikkalaiset käskyttävät Zelenskyn jatkamaan sotaa, vaikka hän itsekkään näe siinä mahdollisuuksia puuttuvan kaluston takia. Leopardit on tuhottu, eikä uusia näy. Antaisivat nyt sille Zelenskylle niitä F-16 hävittäjiä että pääsisi testaamaan uuden uutukaista asetta niihin.   

  • Ukrainan vastahyökkäys "ei ole umpikuja", vaikka se ei edisty tällä hetkellä ollenkaan, Valkoisen talon kansallisen turvallisuuden tiedottaja John Kirby sanoi toimittajille.Kirby teki huomautuksen, kun häneltä kysyttiin Ukrainan vastahyökkäyksen tahdista lehdistötilaisuudessa.
  • Venäjän puolustusministeriö sanoi, että sen joukot etenevät Serhiivkassa Luhanskin alueella Venäjän valtion uutistoimiston TASSin raportin mukaan.
  • Ukrainan eteläiset alueet kokivat "tauon" säännöllisissä yöiskuissa, ja tykistötuli väheni merkittävästi edelliseen viikkoon verrattuna, Ukrainan valtion yleisradioyhtiö raportoi.
  • Yhdysvaltain puolustusministeriö ilmoitti 400 miljoonan dollarin ylimääräisestä turvallisuusavusta Ukrainalle, mukaan lukien ilmapuolustusohjuksia, panssaroituja ajoneuvoja ja pieniä droneja. Tarvikkeet on otettu US. armeijan reservi varastoista. Venäjän puolustusministeri Shoigu on Pohjois Koreassa ostoksilla.


Ukrainan tappiot- Mitä jos-Venäjä-voittaa.EU-hajoaa

Ukraina yritti jotain viime yönä mutta tuloksetta. Useita satoja kuolleita sotilaita, ja jopa niitä kuuluisia Leopardi tankkeja syttyi tuleen 9 kappaletta. EU jäsenmaat ovat tietojen mukaan kovan paineen alla. No siitäpähän oppivat, ei olisi pitänyt lupailla mahdottomia. Nyt on Nato varastot tyhjillään, nekin pitäisi täyttää Ukrainan ohella, mutta siihen tarvitaan lujasti rahaa... ei vain kerran mutta koko ajan.

USA-Talous kaatuu-Taantuma-dollarin kurssi-Ukrainan sota-Nato kaatuu-Ano Turtiainen
Panssarit tuhottu-Huono tilanne-Kriittinen tilanne Ukraina on heikoilla-Mitä järkeä

Näyttää siltä että Ukraina hakkaa päätään johonkin periksi antamattomaan. Viime vuorokauden aikana Ukraina menetti 43 panssariajoneuvoa ilman että mitään tulosta saavutettiin. Joka aamu kun Zelensky lukee raportit hän huutaa ja vaatii lisää tankkeja ja muita ajoneuvoja Natolta, sekä epädemokraatisen puolueen presidentiltä ja ties keltä muulta. 


"Nyt on naamiot heitetty" väläytteli reteesti Niinistökin tässä joku aika sitten. Todellakin, niin on!  Nyt kuultaa eliitillä pääkallot ihon läpi.

Ukraina-Rypälepommit-Tappiolista-Zelensky.Joe-Biden

Kun katsoo tuota tappiolistaa aikavälillä 3/6 - 22/7-23  Siinä on 46 vuorokautta jotka tekivät Ukrainan vastahyökkäyksistä suuria pettymyksiä. Ukraina ei päässyt kunnolla kosketukseen edes Venäjän ensimmäiseen puolustuslinjaan, siitä piti huolen valtavat miinakentät ja Ukrainalle tyypillinen avomaasto. Taistelut jatkuvat kiivaina tykistön keskityksinä mutta Ukrainan eväillä ei mitään  median värittämiä läpimurtoja tehdä. 

Rypälepommit-Siviiliväestö-Turtiainen-Maapallo-Ukrainan tappiot

No koskas sitä mennään sinne Asovanmeren rantaan tai jopa Krimille?

Ne menot on menty unien yhteydessä. Pitäisi jo käsittää ettei sinne propagandan voimalla mennä.

Asiantuntiatkin kiertelee ja kaartelee kun kaikki on jo aiemmin kerrottu. Tyhjää puhetta ja kaakku reseptejä.

https://www.understandingwar.org/ 

https://www.fairobserver.com/world-news/a-secure-eastern-border-depends-on-the-stability-of-nato-member-states/


Puola miehittää-Länsi-Ukraina-Nato-Salaliitto

Puola tärisee innosta kun mieli tekee ottaa Ukrainalta Puolalle kuuluneet alueet takaisin. Putin on huomannut sen, ja siksipä hän on ehdottanut Puolalle että he voivat tulla ja kokeilla sitä, miehittämällä Länsi Ukrainan. Se heikentää Ukrainaa, mutta samalla laajentaa Natoa jos Puola siirtäisi rajoja. Toisin sanoen huonosti peitelty Nato operaatio.

Ukrainan tappiot 19.7.23-Venäjä kohti Harkovaa-Zelensky ei puhu-Leopard2-Odessa

Ukrainan kalusto tappiot 19/7-23. Venäjä on lähtenyt nyt varovaiseen liikenteeseen Harkovan suunnalla. Ukrainan satamat on pommitettu käyttökelvottomiksi. Eikä Leopard2 tankit ole sen kummempia saattaa epäkuntoon kuin mitkään muutkaan rattaat. Ranskalaisia tykkejä voisi verrata Suomenlinnan rautamöhkäleisiin. Katsotaan nyt sitten missä vaiheessa tulee sitä taktista pommia Kiovan ylle rauhoittamaan hulluja sieluja. Nimittäin jossain kohtaa on raja, mitä tavaraa niissä aseapu pakettilähetyksissä salakuljetetaan. 

Kopi/paste 

https://www.understandingwar.org/

Ukrainan armeija-Koska sota loppuu-Kuka häviää-F16 hävittäjät

Hyvää keskiviikko päivää. Nautitaan kesästä kun sitä vielä riittää. Koskahan Suomi viisastuu ja älyää lähteä hiiteen EU:sta. Kohtahan ne vie sen ainoankin, eli metsät. Metsä on tärkeä resussi, kun liha loppuu niin ompahan ainakin pettua. Mistähän se vihervasemmisto tietää senkin että liha loppuu..?


Katsotaan nyt kuinka kauan lännen lompakot sietää tätä Ukrainalle kumartelemista ennen kuin kalahtaa kalloon etteihän se kannata. Lähettäisivät nyt niitä F-16 hävittäjiä että saisi tappiotilastoihin liikettä. F-16 hävittäjät ovat helppo saalis ainakin niin kauan kun "uus- koulutettavilta lentäjiltä" puuttuu lentotunteja. Kokeneita lentäjiä ei Ukainalla ole kuin kourallinen, suurin osa on lähetetty taivaan tuuliin.

Ukrainan sota-Leopardi tankki-Sota invaliidit-Pakolaiset-Solidarisuus-Putinin trollit-Bidenin trollit
Ukrainan kalusto-Tappiot-Rintama ei liiku-Nato on ihmeissään-Biden-Putin-Valeuutiset-Kiova

Yhdysvaltain entinen presidenttiDonald Trump kertoi, että jos hänet valitaan uudelleen presidentiksi,(Trumpin kannatus nyt sosialismin kauhuksi on 48 % kun 22 % kannattaa Floridan kuvernööri Ron De Santista, joka tulee luovuttamaan ja antamaan tukensa Trumpille.) Trump on sanonut että hän pyytää Ukrainan presidenttiä VolodomyrZelenskyin ja VenäjänVladimir Putinin tekemään rauhansopimuksen?

Niinpä. Mitkä ehdot saisivat rauhanneuvottelut käyntiin, siinäpä kysymys.

Lopetetaan asetoimituksetUkrainaan, ja pistetään Nato säännöt uusiksi, nykyisellään Nato on enemmän agressiivinen hyökkäykseen yllyttäjä kuin minkään sortin puhdas puolustusliitto, joka nyt vielä haluaa Japaninkin mukaan murharyhmään. Ukrainan on sopeuduttava neutraalin valtion asemaan, tai sitten ei mihinkään. Ennen lopullista pistettä liitetään Venäjä Natoon koska Kiina tulevaisuudessa on uhka kenelle tahansa, etenkin amerikkalaisten mielestä.

Tilanne katsaus-Aseapu-Kuolleita ja Invaliideja-Ukraina-EU-Biden-Hulluus on voimissaan

EU jäsenvaltioiden johtajat... mitä he itsestään luulevat?  jumalankuviako... ei, vastuuttomia pelkureita ovat, paskaroiskeita paidanhelmassa, hyvä ettei suupielissä. 

Kolinalle haisevat äijät muistuttavat lähinnä sikotautista sonnilaumaa, ja ämmät keikuttelevat rasvattuja perseitään että huomattaisiin tekopyhän hymyn takaa muovihampaiset irvistykset. Eikä mistään  olla samaa mieltä ennen kuin lahjukset on vastaan otettu.

Välillä herrasväen kokouksissa innostutaan kilpaan "kuka antaa enemmän puukkoja ja puntareita Ukrainalle"

-No siitä vain antelette, vielä kun muistaisitte ettei se rauhaa ainakaan saa aikaiseksi, päin vastoin.

"Johaiseen kranaattiin, pommiin ja rakettiin vastaavat venäläiset kolminkertaisesti muun ohella".

Maksa velkasi viljassa-Zelensky-Joe Biden.Fasismi kukoistaa-Ukraina-Suomi ja Nato auttaa

Norjankielisessä ABC mediassa kerrotaan että Ukraina on edennyt etelä rintamalla 1700 metriä viimeisen 7 vuorokauden aikana.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2023/07/14/195935426/ukraina-hevder-a-ha-avansert-to-kilometer-i-sor (Klikkaa kuvaa, linkki avautuu automaattisesti) 

Ei tuolla meiningillä Ukrainan jälellä oleva nostoväki armeija mihinkään Natoon mene. Tilastotkin näyttävät enemmänkin itsensä kuoliaaksi kuluttavan Ukrainan suru adressilta. Mika Aaltolakin yrittää puolustella sanomisiaan, mutta siihen ei heinäseiväs riitä.


Päivän tilanne-Ukraina-Zelensky-Tappiot-Kiev-Bunkkeri-Venäjä

Vilnan kokouksen jälkeen Zelensky vasta tajusi ettei hän saanut mitään konkreettista lupausta  Nato jäsenyyden saamiseksi, paitsi "Katsotaan sitten sodan jälkeen" Toisin sanoen kun Venäjä todennäköisesti voittaa tämän sodan ei sen jälkeen kannata edes haaveilla mistään Natosta.

Vilna-Nato-Biden-Stoltenberg-Nato-Teatteri

No niin, nytkö sitä ollaan normaalissa päiväjärjestyksessä taas jälleen. Ainakin tuntuu siltä kun ei ole tässä mitään huolia. Kuminaamarikin kävi kuulemma Suomessa roikuttamassa munuaiskivi pussukkaansa jonkun helsinkiläishotellin paskahuusissa. Ei hyvältä näytä. Vilnan ensi illassa nähtiin kauppamatkustajan kuolema uusitussa versiossa, jossa pääroolia esitti joku suutari Zelenskyin poika, ja kuoleman kaapuun pukeutuneita oli 31. 

Kalusto tappiot-Ukraina-Venäjä-Nato-Lappeenranta

Naton lahko seanse on nyt läpikäyty Vilnassa. Katsotaan nyt miten ne lompakot sietää kustannuksia. Palataan siihen kysymykseen parinvuoden kuluttua, nimittäin nyt kuuluu siltä ettei sodan loppua näy lähi vuosina. Jos ei sitten seuraava Amerikan presidentti ole järkijätkä ja pistä pillit pussiin. Ukraina ei edes ole Amerikan intresseissä.

Halla-Aho-Pekka Toveri-Mika Aaltola- Kastehelmi Zelensky-Biden

Laihialainen lähitaisteluase on heinäseiväs.


Kiinnostaa se Ruotsin Natoon meneminen. Pääsisivät nämä pikku valtiot blokkaamaan sitä niin sanottua Nato merta. Nyt on vain unohtunut kiimassa se, ettei sellainen sulkemis operaatio ole rauhan aikana ihan Ok. Sitä paitsi joka helvatun meressä on kansainvälinen vesialue joka on kaikille vapaa, eikä sitä omista kukaan. 


Toinen asia on ne Bidenin lupaamat rypälepommit. Niillä saa Ukraina hyvää mainosta, mutta ei pidä unohtaa sitä, että vastaus löytyy. Aavistelen kuitenkin että Naton huippukokouksessa ensi viikolla tulee sanomista näistä Bidenin lupauksista. Että näin, mennään eteenpäin.

Vilna-Nato-Kiev-Zelensky-Biden-Rypälepommit-Apupaketti

Nato on jo moneen kertaan toistanut ettei Ukrainalla ole mahdollisuutta liittyä Naton jäseneksi tuosta vain, etenkään ei sodan aikana. Se ei näköjään tunnu Zelenskylle kelpaavan. Hänen vaatimuksensa vain kovenevat, "anna sitä, anna tätä" Se antaminenkin on menettänyt jo kiinnostusta koska mitään suurhyökkäystä Ukraina ei ole pystynyt aloittamaan, millä olisi voinut näyttää tuloksia. Suomikin heitti taas 105 miljoonaa euroa kankkulan kaivoon aivan turhaan. Ukraina on jo hävinnyt sodan.                                                                                  Kas kun asia on niin, ettei suomalaisille kerrota totuutta. Minä en tiedä miksi.

Ukraina-Venäjä-Yhdysvallat-Aaltola-Asiantuntija-Napoleon-Zelensky-Natsit

Näinhän siinä kävi noin suurinpiirtein eilen.

https://www.understandingwar.org/ Välttää kirjoittamasta rintamatilanteesta. Heti kun menee vituraksi ei puhuta mitään. Mitä se kertoo? Yes, se kertoo "asiantuntijoiden puolueellisuudesta". Biden on kaivellut viimeyönä muniaan, löysi jopa pallit ja päässä jysähti kun sytytti! Eli Biden on mennyt lupaamaan Ukrainalle rypälepommeja. Sepä hyvä, mutta lähettäisi myös hävittäjiä ja äkäseen, Zelenskyillä ei omia enää ole.


Konflikt-Ukrainan sota-Suomi kurjistuu-Orpon hallitus-Riikka Purra.tappiot

Numerot vaihtuvat, ei niinkään kuva, paitsi rintamalla. Joku tunti sitten tuli tieto että Venäjä on työntänyt Ukrainan joukot takaisin paikoittain 100 kilometriä. En tiedä mitä Suomen media näyttää tai kirjoittaa, aivan se ja sama. Olikos muuta... voisi kai mainita että Ranska pistää somen kiinni turvallisuus syistä. Tilanne on nyt erittäin kriittinen Ranskan suurinmissa kaupungeissa. Saattaa olla jo armeija kaduilla, en tiedä.

Petteri-Orpo-Hallitus-Rahaa-Ukraina-Lääkäri-Biden-

Näin kirjoiteltiin viime yönä. (Washington Post) 


Pentagonin mukaan ukrainalaiset tekevät edelleen tiedusteluhyökkäyksiä, joilla he etsivät venäläisten heikkoja kohtia, joihin lähettää joukkoja. – Se, että näin ei ole tehty, kertoo siitä, ettei heikkoja kohtia ole löytynyt. Se on Ukrainalle hyvin ongelmallista.    UKRAINA ei ole saanut vallattua takaisin kuin noin promillen, eli tuhannesosan, Venäjän miehittämistä alueista. Venäjä on miehittänyt noin viidesosan Ukrainasta. – On vaikea nähdä, että näin pienellä alueella olisi ratkaisevaa merkitystä sodan jatkolle.

  

Ja näin heti aamutuimaan. (HS)

                                                                                                                                                                                                                                      Tästä käykin ilmi, ettei tämä ISW ole muuta kuin yksipuolinen haista paskan juttujen kaunistelija. 

Yhdysvaltalainen ajatushautomo Institute for the Study of War (ISW) on tehnyt päätelmän Ukrainan tämänhetkisestä taistelutaktiikasta. ISW: n mukaan Ukraina pyrkii luomaan tilanteen, jossa se säästelee omaa sotilasvahvuuttaan, ja kuluttaa vähitellen Venäjän sotilas- sekä kalustovahvuutta pienemmäksi.  NO ON SIINÄKIN EKOSYY KEKSITTY!


Tilastot- tänään- Selensky- Stressi-Kiovan kenraalit

Zelensky tapattaa porukkaa aivan päättömästi. Nyt siepataan jo vanhat ukotkin polkupyörän satulasta rintamalle. Maksoi mitä maksoi, Naton huippukokous alkaa... oliko se 10. 07. maanantaina, no joo joka tapauksessa nyt on Ukrainalla näytön paikka Natolle, muuten menee tiukalle apupaketit. Kuulin jo tuossa vahvistamattomia tietoja rintamalta että vituski menee, mutta palataan siihen myöhemmin.

Amerikan CNN uutisia myötäilevä Suomen media ei näytä pääsevän satujen kerronnasta eroon,  -luultavasti valtaosa hönttilän porukasta on niin aivo käsitelty,  että kaikki kelpaa totena. Sano nyt siihen jotain, niin heti helisee... "Vitun ryssä ja Putinisti!"

Ukrainan kaleidoskooppi armeijalla on jonkinlaista yritystä. Ukrainalaiset hyökkäävät, sen näkee tappio tilastosta. Nyt 3/7 aamulla HS kirjoittaa Ukrainan hyökkäävän kuudesta eri kohteesta. Tuloksista ei puhuta vielä mitään konkreettista, mutta katsotaan tiedot muista lähteistä, ei hesarista kello viidentoista jälkeen. Naton huippukokous Vilnassa lähestyy, ja siksi Ukraina yrittää kaikkensa... Naton painostuksen alla.

Pekka Toveri-Asiallinen henkilö-Perus järkä- Ukraina hyökkää-Nato painostaa-Suomi on sodassa-Kuvitelma-Kiina-Putin

Minullehan asia ei mitenkään kuulu, olen vain toisten sanomisien toistaja. Ajatellaan mitä hyviä seurauksia siitä on jos ja kun Venäjä selviytyy voittajana tästä, olkoon kysymys sitten Ukrainasta tai maailman laajuisesta selvittelystä.  Globalismi ja kuviteltu uusi maailmanjärjestys kuolee Bidenin mukana. Naton säännöt uusitaan. Kaikki ne Naton jäsenmaat jotka ovat liitossa mukana, ilman että kansanäänestystä ei ole pidetty, mitätöidään ja uudelleen rafitioidaan jos kansa sen niin haluaa.      - Se on sitä demokraatiaa se!

Käenpesä-Videot-Pekka Toveri-Mika Aaltola-Kastehelmi-Alma media-Kalma media

Ensi viikolla on Naton huippukokous Vilnassa. Kaippa ne viisaammatkin ymmärtävät että Natomaat jakautuvat fasistisen Ukrainan jäsen kysymyksessä, (paitsi Suomi). Höperö Biden lupaili eilen lähettää rypälepommeja Ukrainaan, nehän ne vasta tehokkaita pommeja on, etenkin siviili taajamissa. 

Amerikassa valmistellaan presidentti Bidenin viralta poistamista, mutta ne taitaa olla aikaa vieviä prosesseja, -ensi vuonna siellä on jo ne pressan vaalit onneksi. Kennedy olisi hyvä rauhan mies, tosin Biden kerkisi jo haukkua hulluksi samaan hengenvetoon kun puhui Trumpin kuristamisesta.

Käenpesä-Asiantuntijat-Tilastot-Tappiot-Ukraina kypsyy-Tuhotut tankit-Leopardi 2

No on se nyt mallillaan. Biden sanoi eilen että hänellä on syöpä. Zelensky pisti paremmaksi sanomalla että Nato painostaa häntä. "Jos voitat pääset Natoon". EU jaksaa jankuttaa Venäjältä jäädytettyjen varojen käyttämistä Ukrainan jälleenrakentamiseen. Ottaisivat nyt vähän rauhallisemmin, omaisuutta ei ole takavarikoitu jonkun rikoksen takia, ne ovat vain sanktioiden perusteella jäädytetty, muuta ei ole kansainvälinen oikeus pystynyt todistamaan. Pitää myös muistaa että voittaja sanelee ehdot, eikä mikään EU, "Kuka maksaa, ja mitä maksaa"

Ukrainan sota-Nato painostaa-Tarvitaan lisää aseita-Lisää sotilaita-Lisää ammuksia-Oligargit

Tilastot kertovat, ja jopa ne lännen uskottavat lähteet kuten INSTITUTE FOR STUDY OF WAR on viimeiset kaksi päivää höpöttänyt jostain aivan muusta kuin siitä mistä pitäisi. Onhan se täysin ymmärrettävää että edellä mainittu yksityinen kotisivu joka kerjää katsojiltaan rahaa toimintansa ylläpitämiseen ei voi olla ajantasalla muuta kautta kuin käyttämällä mielikuvitusta.

Tankit-Tykit-Himars-Lähetä lisää-Venäjä-Niinistö-Zelensky-Aaltola-Biden vetäytyy-sopimukset ei voimassa enää

Näitäkin juttuja pitäisi tarkastella tietokoneen avulla. Kun sanotaan puhelimen kuvasta että se on "hyvä" on se vähän sama kuin väittäisi että Sanna Marin lihoi viime viikolla 10 kiloa tohtori Ruttulan olut dietillä. Rintamalta ei oikein tietoja kuulu kun on selvinnyt että kirjeenvaihtajat tekevätkin juttunsa kotona. Jotkut narisee että Putin on diktaattori... No, koetappa itse pitää tuon kokoinen tontti kontrollissa. Enemmänhän tuo kotimainen "niiniukko" on diktaattori kaikilla juntta aikaan saannoksillaan.

Mitä oikein tapahtuu? Lännen media jaksaa jankuttaa Ukrainan etenemisestä, silti hyökkäys ei etene. Taitaa olla nostoväen armeijalla materiaalit vähissä, vai olisiko Ukrainan täydennys vaikeuksissa. Venäjä ampuu nyt myös 30 tuuman rautatietykeillä 1000 kilon granaatteja suoraan Ukrainalaisten etulinjaan ja niiden taakse. Wagnerin joukkoja komentaa nyt Venäjän armeija. 

Aaltolasta presidentti-Euroopan ongelma-Venäjä voittaa-Putinin kannatus nousi.Kapina-Teatteri esitys-Biden

Eilisen teatteriesityksen viimeisessä näytöksessä nähtiin se mitä lännessä ei osattu edes kuvitella. Töppöilystä tulikin toimiva suunnitelma! Wagner Prigozhin ärjyntä muuttui lampaan määkinäksi. Oli kaksi vaihtoehtoa... hän valitsi henkensä ja oligargeille tyypillisen miljardi omaisuutensa. Nyt rakennetaan varmuus sektorit Valko Venäjälle sijoitetuille ydinohjuksille. Ja vielä mainita saattaa ettei Kiova ole kaukana, saatikka Puolan vellihousut jos tarvetta on.

Kusessa ollaan-Amerikan sota-Eurooppa kaatuu-Paska haisee-Zelensky lähtee-Ukrainan tilanne

No niin, Juhannus on paketissa, kaikki hyvin, ei ole köyhä eikä kipeä olotila. Eilen oli jonkun verran ajajanvietettä Wagner kaheli Prigozhin laskuun. Laukaustakaan ei ammuttu, että siinä se oli sekin hesarin ylistämä vallankumous mistä he eivät tänään hiisku sanallakaan.

Ukraina on vaikeuksissa-Kapina-Vallankumous-Putin-Turvajoukot-Mika Aaltola-hullu

Mitään erikoista etenemistä ei rintamalla tapahdu. Ainut mikä Ukrainalla toimii on propaganda koneisto, no sillä ei nälkä lähde.

Ukraina-Venäjä.Nato-Vellihousut Puolassa-Paska puhetta..Pilapiirros-Meemi

Viime vuorokauden aikana ei ole edetty kuin parin bussipysäkin verran. Suhteessa menetettyihin miehiin ja kalustoon on sodankäynti Ukrainalaisten osalta kohta loppusuoralla. Zelensky on suunnitellut muuttamista Kalifornian kartanolleen. Jos aika siellä tulee pitkäksi, niin menköön pätkä töihin Walt Disneyn huvipuistoon, siellähän ne kaikki muutkin pedofiili transut lapsia ohjailee. 

Tilanne-Iänään-Nato-Tarvitaan lisää tankkeja-EU antaa miljardeja-Onko se viisasta-Paskaa

Eräs merkittävä henkilö mainitsi eilen puheessaan Ukrainan kyvyt käydä salamasotaa, ilman että edistystä olisi nähtävissä. Zelenskyn vastaus: "Se on vain hidastunut hiukan" 

Miten on mahdollista putsata pöytä noin helposti. Esimerkiksi monen kymmenen miljoonan arvoinen "panssaroitu ihme" tuhotaan pari tonnia maksavalla ohjuksella tai lennokilla.


Vastapuoli-Kalusto-Tappio-Ilmaherruus-Stydy of War-Vitsit-Meemit-Elintaso

Ukraina kuluttaa itsensä puhki rintamalla, niin miehistön kuin kalustonkin osalta.  Kusessa kuulostaa jo Natokin olevan Stoltenbergin mielestä, ase ja ammuskiintiöt ovat minimaaliset. Jäädään nyt katsomaan mitä hyötyä on edetä kilometri ja seuraavana päivänä menettää kaksi...

Tilanne-Raportti-Panssariajoneuvo-Haupitsi-Tulivoima-Zelensky

Maamies (Norjan Stoltenberg) kertoi eilen NRK uutisissa, ettei Naton Vilna kokouksessa ensikuussa tule suunniteltua yllätystä. -Eli toisin sanoen, "Ukrainaa ei voida kelpuuttaa Naton minkään asteen jäseneksi".  Tuskinpa se olisi ollut kaikkien mieleen, yli puolet Naton jäsenmaista ei kannata mitään poikkeuksia Naton peruskirjan sääntöihin. Epävirallisessa kyselyssä Suomen valtiojohto äänesti Ukrainan puolesta yksimielisesti kummallakin kädellä.

Ukraina-Tappiot-Tilasto-Krim-Kuka-on-Kärkkäinen-Ari-Biden

Saas nähdä mitä tästäkin tulee. Näyttää siltä että Ukraina menettää sotamateriaa sitä mukaa kun he sitä saavat, -se käy antajan lompakolle. 

mATERIAALISET TAPPIOT-jÄRJETÖN SOTA-vENÄJÄ-TUHOTUT TANKIT

Koiranleuka Pekka Toveri muistaa vähätellä Ukrainan materiaalisia menetyksiä (työnantajansa määräyksestä?) Hän kertoo aina sen saman, että Venäjä on antamiensa tietojen mukaan tuhonnut Ukrainan kaluston jo kahteen kertaan. "Eipä ihme, täydennys faktori on 24/7

Ukrainan tappiot-Armeija-Puola-materialiset tappiot-Tykistö-Himars

Nämä niin sanotut liittoutuneet luulevat että Ukraina voittaa sodan kun niille annetaan tarpeeksi aseita periaatteella: "niin kauan kun on tarpeen"  Taitaa se antajien perse aueta, ja kädet nousta pystyyn, niin liittoutuneilta kuin Ukrainaltakin. 

Sanna Marin-Ukraina- Venäjä- hyökkäys- Nato-Natsit

Kun tarkkailee näin sivulta tuota puolustusliitto Naton agressiivista sotaan lähtö politiikkaa, niin ei voi olla kysymättä, "Mikä helvetti niitä kusipäitä oikein vaivaa" Ihan kuin ne pelkäisivät kahta asiaa, Venäjää ja neuvottelupöytää..?

Tilannekatsaus-Ukraina-Puolueeton-Venäjä- Zelensky sota loppuu-jos

Tilastoista huomaa Ukrainalaisten sotaisuuden hieman lientyneet. Kapeat kiilat ja miinakentät sekä heidän huollon katkeaminen on tehnyt motittamistilanteista mahdollisia. Samalla tässä sarkasmin keskellä hiukan hymyilyttää kuinka hyvin Wagnerista tarkoituksella tehdyt sadut menevät lännessä uskottavina. 

Ukraina-Venäjä-Suurhyökkäys-Tappiot-Leopard 2-Paskajuttu

Mielenkiinnon säilyttämiseksi laitetaanpas tänne tutkittua totuutta Ukrainan rintamalta. Tahtoo olla ne totuudet siellä lännessä hyvinkin yksipuolista saman kaavan mukaista valehtelemista tai totaalista hiljaisuutta.

Ukraina-Materiaaliset tappiot-katastrofi-Zelensky-Leopardi tankit-Meemit

Pienillä ihmisillä on useinkin kompleksi. Yksi tapa korjata sitä on puhua käheällä äänellä painostamalla sanoja samalla. Juurikin nyt tässä on herra, joka väittää vain yhden leopardi tankin tuhoutuneen. No hyvä, miksiköhän hän pyytää niitä lisää 30 kappaletta korjaamaan jotain puuttuvaa?  Sitten on toinen kähisijä joka kehuu pomonsa profetioista. Tähän se Ano Turtiainen sopisi asiantuntiaksi hyvin... nimittäin noihin profetioihin. 

Leopardit on tuhottu-Zelensky -väittää-muuta.Tiedustelupalvelu-Vitsi-Budanov

On merkille pantavaa ettei Zelenskyn esittämä kerjäläisooppera tehoa enää kaikkiin. Jopa Eurooppa rakoilee entisestään. Arabit antoivat Zelenskyille kylkipistoksen, ja Intia ei vaivautunut edes perustelemaan päätöksiään. Ruotsi näytti Suomelle mallia.

Ukraina kerjää-Gripen-F16- Meemit-Vitsit

Eiköhän se ole parempi lajitella ne, "ei yhteiskunnan etua" ajattelevat politiikko juntit omaan laariin,  sopivat paremminkin siemenperunoiksi. Katsotaan nyt kuitenkin ensin, onko teissä aikuista sen vertaa että lopetatte sen demari iskostuma hokeman, "Venäjä ei saa voittaa".        Niinpä niin, mistähän se Zanna senkin näin etukäteen osasi tietää..?

Rauhan raketit. Sanna Marin. Ukrainan sota. Zelenskyi. Meemit. Päivän kuva.

On tämä ihan hullumman pään sakkia. Yllytään ja kiristetään Ukrainaa ryhtymään tuhoon tuomittuun vastahyökkäykseen, ihan kuin olisi kyse jostain näytelmästä. Paras kai pakata omatkin kamat.

Ukrainansota. Zelensky. Sanna Marin. Hornetit. Vastahyökkäys. Haistakaa paska. Ulkoministeri.


VIHREIDEN kansanedustaja Sofia Virta asettuu ehdolle puolueensa puheenjohtajaksi, Virta tiedotti keskiviikkona.
Lisäksi vihreiden varapuheenjohtaja Iiris Suomela tiedotti asettuvansa ehdolle jatkokaudelle varapuheenjohtajana. Suomela putosi eduskunnasta huhtikuun vaaleissa. Hän perusteli päätöstään asettua ehdolle puoluejohdon jatkuvuudella.
Toisen kauden kansanedustajat Atte Harjanne ja Saara Hyrkkö, eduskuntaan palannut Oras Tynkkynen ja ensimmäisen kauden kansanedustaja Fatim Diarra kertoivat kaikki pitävänsä puheenjohtajuuden tavoittelua mahdollisena.

Myös Jenni Pitko, Krista Mikkonen, Inka Hopsu ja Hanna Holopainen sanoivat harkitsevansa ehdokkuutta. Toisin sanoen, hulluutta voi mitata näinkin.

Vihreät-Puolueen puheenjohtaja-Ohisalo-Iiris Suomela

SUOMESTA tuli Naton täysjäsen tiistaina 4. huhtikuuta. Huono juttu, sillä hyväksyttyään Nato-jäsenyyden Suomi hyväksyi ydinpelotteen osaksi omaa turvallisuuspolitiikkaansa. Näin ei saisi tehdä, seuraavasta syystä.

On aina parempi, että osa meistä kuolee kuin että me kaikki kuolemme. Toisin sanoen: missään tilanteessa ei olisi oikein puolustaa maatamme – tai mitään muuta maata – siihen hintaan, että koko ihmiskuntaa uhkaisi tuho. Ydinaseen laukaiseminen voi johtaa vastavuoroiseen ydinsotaan ja siten ihmiskunnan tuhoon.

Siksi ydinpelotteeseen ei ole missään oloissa lupa turvautua, ainakaan jos vastapuolella on ydinaseita. Siksi Suomen Nato-jäsenyys on väärin.

Tulee olemaan mielenkiintoista seurata minkälaisiin toimiin Suomen tuleva hallitus ryhtyy loputtomien murhapakettien antamisessa Ukrainalle. Auttaisitte mieluummin omianne, ettekä sotkisi itseänne yhdeksi osapuoleksi sodan jatkumoon. Muutenkaan ne teidän paketit eivät ole muuta kuin pieru nahkahousuissa.

Kaupan kassa
Suomi-ja-Nato-mitä-nyt

Koskahan Euroopan lökäpöksyt huomaavat tulleensa petetyiksi. Siellä on kuulkaa monta asiaa nurinpäin päässä silmistä lähtien, mutta niistä ei saa media julkaista mitään faktaa. 

Zelensky

Johan tuon nyt hölmömpikin tajuaa, että jos Yhdysvallat, Nato ja EU aseistaa kilpaa Ukrainaa, ei se voi olla niin että muka Ukraina päättää koska siirrytään neuvottelupöytään. Sanokaa minun sanoneen.

Trump

Kenestä valitaan Suomen seuraava presidentti vuonna 2024?
Kukaan ei kaipaa ainakaan niitä kuluneita poliitikkoja presidentin virkaan. Mitä vanhempi käppyrä sen vähemmän ne kansasta välittää. Akoista puhumattakaan, etenkään median huonon maun mukaan tuputtamaa Sanna Marin tyyppiä ei pidä edes ajatella ehdolle. Sanna menköön EU virkaan, siellä ei taitoja tarvita kunhan vain osaa lääppimisen taidon.Presidenttiehdokas 2024

Ajatelkaa jos näin kävisi, jäisi Ukrainan avustaminen yksinomaan Euroopan vastuulle. Lopputuloksen tietää jokainen.

Kiina-Venäjä


Nämä sputnikstoryn jutut ei mobiililaitteissa anna sitä käsitystä mitä tarkoitus olisi. Ensinnäkin ne leikkikalut ovat liian pieniä näytöltään. Lisäksi ihmiset ovat laiskistuneet, on mukavampi piereskellä vällyihin ja jättää vviisastelut sikseen.
Asioihin jotka tarvitsevat keskittymistä on läppäri tai pöytäkone paikallaan. Nyt kysynkin. Kuka teistä on esim. lukenut "perusteellisesti" puolueitten puolueohjelmat ja muut vaali valeet pelkästään sitä mobiilia tihruillen? Suurin osa jättää jopa ehdokkaitten tutkinnat sikseen, ja sen huomaa kyllä vaalituloksista... mikään ei muutu, vaikka valta on ihmisten käsissä tälläkin kertaa kynän muodossa.

Joukkohaudat ja sotarikolliset

-Suomella ei ole varaa tällaiseen hullutukseen mikä ei ole edes kertaluontoinen, vaan jatkuu hamaan helvettiin joka tulevana kuukautena... tai muuten kuulemma "Venäjä voittaa".

Suomi mukana tässäkin, tarvitaan miljardeja lisälainaa. Hulluus huipussaan.
Ei pitäisi Sanna Marinin puhua sellaisista asioista mistä itse mitään ei ymmärrä.

Sanna Marinin mukaan pitää Ukrainaan lähettää lisää raskasta aseistusta. Kaikki ne jotka eivät ole samaa mieltä, äänestäkää vaaleissa kriittisesti, eikä vain pelkillä tunteilla. Vapauden liitto on yksi merkille pantava pienpuolueitten vaaliliitossa. 

Taitaa olla sellaisia omatekoisia kyhäelmiä nuo aseistamis- säännöt, muka vielä "yksinoikeudella". Melko raukkamaista peliä, kaikki yhtä vastaan eikä siitäkään huolimatta saada mitään aikaiseksi. Eli toisin sanoen, "amatöörit asialla".

Aseapu-Yksinoikeus

Varminta tietoa antaa vaihtoehtomediat. Etenkin Ukrainan, Saksan ja Puolan sellaiset. Suomen valtamedia tööttää CNN paskaa, ja yrittää vielä myydä hampaatonta hevosta Hagertille autona. Hävetkää ja menkää itseenne.

 Ei tästä hyvä seuraa, hämmentämällä vain hämärtyy

Sanna-Marin-ei-kelpaa

Pitää muistaa ettei ainakaan pääministeri tasolla lässytetä paskaa sellaisista asioista joista ei mitään tiedä, -Kuten sodanjulistuksia ja Venäläisten tappamista ja poistamista maailman kartalta. Sitten vielä pitäisi päästä sinne Natoon... paskat, keskitysleirille korkeintaan.

Suomi-Nato
Nato-haluaa-laajenta
Pekka-Haavisto-Erdogan
Maidan-Niinistö
Leopardi-Jussi-Halla-Aho
Ukraina-Natsit
Rotanpesä-Biden
Mika-Aaltola-Asiantuntija
Zelensky-illusjon-korrupsjon
Boris Johnson-original
Venäjän-karhu-Ukraina
Kuningas-aseapu-Putin
EU-on-eliitin-työkalu

EU vaikuttaa melko omituiselta ollakseen jonkinlainen kauppaliitto. Kovasti ne yrittää omistella, vaikka mitään ne ei omista.

Omapahan on asianne minkä puhdistusaineen tai välineen poliittiseen kevätsiivoukseen valitsette. Suosittelisin järjen käyttämistä ja kynää, ihan tavallista kynää, ei kuitemkaan tarjolla olevaa lyijykynää.
Tämä tästä, rajansa kullakin.

Tämä tästä, rajansa kullakin.

Omapahan on asianne minkä puhdistusaineen tai välineen poliittiseen kevätsiivoukseen valitsette. Suosittelisin järjen käyttämistä ja kynää, ihan tavallista kynää, ei kuitemkaan tarjolla olevaa lyijykynää.

Englannin tiedustelupalvelun loppuun kuluneet tiedoitteet hämärtävät totuutta. Eikä edes 20 000 venäläisten tekemät sotarikoksetkan etene mihinkään kun äskettäin tuli Ukrainalaisten sotarikokset tapetille. Niitä onkin kertynyt useita miljoonia tapauksia Ukrainan Venäläisiä kohtaan 8 vuotisen terrorismin ajalta.

Englannin tiedustelupalvelun loppuun kuluneet tiedoitteet hämärtävät totuutta. Eikä edes 20 000 venäläisten tekemät sotarikoksetkan etene mihinkään kun äskettäin tuli Ukrainalaisten sotarikokset tapetille. Niitä onkin kertynyt useita miljoonia tapauksia Ukrainan Venäläisiä kohtaan 8 vuotisen terrorismin ajalta.

Se ei siitä paremmaksi muutu jos älyttömyys ja ylpeys ei anna periksi. Ukraina nämä kisat häviää koska Amerikan apukin hyytyy entisestään.

Se ei siitä paremmaksi muutu jos älyttömyys ja ylpeys ei anna periksi. Ukraina nämä kisat häviää koska Amerikan apukin hyytyy entisestään.

Go East young man to paraphrase with a twist the old saying. The East is the future. The West specially Western Europe, a nursing home and very soon an islamic republic. China and India will soon be super powers because they understand that business and not war, makes countries strong and prosperous.

Go East young man to paraphrase with a twist the old saying. The East is the future. The West specially Western Europe, a nursing home and very soon an islamic republic. China and India will soon be super powers because they understand that business and not war, makes countries strong and prosperous.

Tekniikan uudistuksista ei kukaan puhu

Voimistelu opettajasta on tullutkin asiantuntija! Saman sortin rääkyttäjä kuin kotkanpesästä pudonnut Boris Johnson.

Voimistelu opettajasta on tullutkin asiantuntija! Saman sortin rääkyttäjä kuin kotkanpesästä pudonnut Boris Johnson.

Ei näillä hölmöilyillä ole niinkään vaikutusta Venäjän toimiin, rankaisette vain itseänne.

Euroopan komissio on ehdottanut viimeisintä Moskovan vastaista pakotepakettiaan, joka sisältää Venäjän öljyn täydellisen kauppasaarron.

Aikaisemmissa raporteissa oli ehdotettu, että Unkarille ja Slovakialle, joiden öljystä 58 prosenttia on riippuvainen Venäjästä, annettaisiin pidempi siirtymäaika, mutta Budapest ilmaisi välittömästi huolensa "suunnitelman tai takuun" puutteesta Unkarin energialle.

Myös Tšekin kauppaministeri Jozef Sikela moitti ehdotuksia, koska sillä ei ole selkeitä taakanjakosuunnitelmia. EU:n puheenjohtaja Ursula von der Leyen vaati, että ryhmittymän jäsenten "täytyy vain tehdä se".

Uudet toimenpiteet tulee hyväksyä yksimielisesti blokin 27 jäsenvaltiossa.

Unkari, Slovakia, Tšekki ja Bulgaria vastustavat blokin Venäjän öljysaartoehdotusta (Reuters)

EU-maiden pysyvät edustajat eivät ole päässeet sopimukseen Venäjän öljyvientikiellosta keskiviikkona - neuvottelut siirrettiin 5. toukokuuta.

Mitä sitten tänään 5.5. 2022 saatiin aikaan, en tiedä koska kaikkea ei ehdi seurata.

Brasilia ja monet muut Etelä-Amerikan valtiot protestoivat Euroopassa tapahtuville ylilyönneille. Brasilia suunnittelee uutta maksuvälinettä kaupan käynnile dollarin sijaan.

Brasilia ja monet muut Etelä-Amerikan valtiot protestoivat Euroopassa tapahtuville ylilyönneille. Brasilia suunnittelee uutta maksuvälinettä kaupan käynnile dollarin sijaan.

Olisi varmaan melkoista menoa jos Saimaan kanavan kauko ohjattavat  kahdeksan sulkuporttia hakkeroitaisiin tai vaikkapa räjäytettäisiin. Saimaan ja Suomenlahden korkeusero on 75,7 metriä. Niin kai siinä kävisi jos Nato pistää nokkansa rajalle.
Nyt menee jo mielenkiintoiseksi. Ei taida mennä globalistien suunnitelmat ohjelman mukaan.

Bidenin oma lampun henki on loppuun palanut.

Bidenin oma lampun henki on loppuun palanut.

EU:n suurin virhe oli mennä näpelöimään SWIFT sanktiolla.

EU-Sanktiot-SWIFT

On teillä kaverit, tekisitte nyt jotain itsenne hyväksi ennen kuin on myöhäistä. Näettehän te kuka tätä maailmaa ohjaa... se ei ole globalismi.
Tällä hetkellä Venäjän talous voimistuu, ja pysyy ainakin hallinnassa paremmin kuin Eurovaltioissa yhteensä.

Ompas Biden sotaisella tuulella, eikä Eurooppa edes uskalla vikistä. Siinä sivussa Amerikka uhkaa tosissaan Kiinaa, ja Afganistan miehitetään nyt uudelleen Naton joukoilla.

Biden joutuu lähettämään yhtenään apua Ukrainaan, koska toimituksista poistetaan täsmäiskuilla 90% ennen kuin kamat on siellä edes otettu käyttöön. Nekin juttuja joista kertoo kaikki muut, paitsi ei Suomen media.

Tänään oli viimeinen Bidenin ulina: "Annetaan 33 miljardia dollaria Ukrainalle ase ja rahalliseen apuun" Merkillistä että käytetään sanaa - annetaan - vaikka kyseessä on laina mikä aikanaan revitään Ukrainalaisten selkänahasta.
No joo, eipä kauaakaan kun ukko joutuu pyytämään lisää dollareita ylihinnoitettuihin aseisiin
sinne Ukrainaan, josta on tullut marerit Bidenille ja hänen tyhmille ja köyhtyville kätyreilleen.

Taitaa tuuli viedä mennessään ne EU:n ja Bidenin asettamat talodelliset pakotteet.

Pitää muutenkin todeta että EU kansalaisia on vedetty kunnolla vääriin uskomuksiin. Ei täältä mitään kaupoista puutu, paitsi paniikki ja hinnankorotukset.

Taitaa tuuli viedä mennessään ne EU:n ja Bidenin asettamat talodelliset pakotteet.
Mikä meni pieleen?
Se kun tulivat alas puusta.
He ovat tunnetusti paskakansaa, eikä mikään ole mennyt pieleen vaan tommosia ne vaan ovat.

Mikä meni pieleen?
Se kun tulivat alas puusta.
He ovat tunnetusti paskakansaa, eikä mikään ole mennyt pieleen vaan tommosia ne vaan ovat.

Eduskunta-kaikki vaihtoon

Ei ole tarkoituskaan saada aikaan kunnon diplomaattisia neuvotteluita.
Lisää aseita kentälle. Amerikan sotateollisuus riemuissaan.
Myöskin Nato astuu yli rajan rikkoen omia kirjattuja lupauksiaan.

”Seisomme Ukrainan kansan rinnalla tänä hirvittävänä aikana. Nato tekee kaikkensa suojellakseen ja puolustaakseen liittolaisiaan.”
Sotilasliitto Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg.

Comments
"Koska Ukrainasta on tullut Naton jäsen"?

Kusetetaan-mennen-tullen

"Katsotaan tulevaisuuteen puhkotuin silmin"

Saas nähdä kauanko menee ennen kuin ihmiset ymmärtää tämänkin Amerikan aikaan saaman hämmennyksen Ukrainassa.

Niinistön-epämääräiset-puheet

BIDENIN lausunto tuli yllätyksenä niin Bidenin avustajille kuin Yhdysvaltain viranomaisillekin.

CNN kertoo avustajien myöntäneen toimittajille, että Bidenin huomautus oli uusin esimerkki hänen halustaan sooloilla, mikä on johtanut hämminkiin ennenkin. Yleensä Biden innostuu puheensa lopussa irtautumaan teleprompterilla pyörivästä, tarkkaan harkitusta tekstistä ja improvisoimaan itsensä pihalle.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008710510.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008709937.html

 

Sanna-Marin-on-tyhmä

Venäläinen energia on EU:lle ”elefantti olohuoneessa”, sanoo pääministeri Marin.

Jo ennen erikoisoperaatiota kallistuva energia alkoi nostaa elinkustannuksia, yritysten tuotanto­kustannuksia ja inflaatiota EU-maissa. Monessa maassa pohditaan nyt, miten kansalaisia ja yrityksiä voitaisiin tukea. (Sellaista rahasummaa ei ole vielä keksitty mikä korvaisi ne todelliset menetykset).

EU:n pitäisi aikuistua ja tulla ulos sodanlietsonnan kuplasta, ja lopettaa muumio Bidenille pokkurointi, mitä todellakin harrastetaan esim. asetoimituksilla ja kaikenmaailman sanktioilla vain miellyttääksenne alien ukon ja Naton kyseenalaisia päämääriä.

Todellakin, kerrasta poikki, niin se takaa rauhanehtojen toteutumisen ja yhteiskuntien normalisoinnin entistä toimintakykyisemmiksi suhteellisen lyhyessä ajassa.
Saksa tarvitsee kaasunsa, siitä asiasta pulinat pois!

 

Vainoharha-Bryssel-mafia

Kuva kuvana.
Asiasta toiseen. Nyt Puolasta (Nato jäsen) on tehty syötti ansaan siinä toivossa että Venäjä hyökkäisi niitten kimppuun. Puolalaisia joukkoja on nyt Ukrainassa.