Netanyahulla on kunnon hörökorvat mutta laite niitten välissä ei ota vastaan käskyjä lopettaa holokaustin kakkos versiota.

Ajankohtaisia asioita-Joe Biden-Rikollinen vallan käyttäjä-Gaza-Palestiina

Joe Joutava alkaa muuttaa väriä kuin yli kypsä banaani. Siitäkin huolimatta haluaa jatkokaudelle... suojellakseen omaa immuniteettiä, vaikka eihän tuollaista höperöä varmaankaan linnaan pistettäisi. Tähän saattaisi sopia Ilkka Vakkurin video joka käsittelee...

Ukraina tunnustelee Sveitsissä, onko sillä maailmalta tukea jatkaa taistelua vai pitääkö sen pelätä tuen katoamista.

Tämäkin-kokous-menee.kintuille-Unohtuu.se rauhasta-puhuminen-Lisää-aseita

Sotaa lietsova Emmanuel Macron sai ansioittensa mukaan. Nyt viimeksi kansan mielipide EU vaalien yhteydessä todisti sen että hulluhan se on.

2744/24 Päivän kuva, joskus jopa kahden.

Päivänkuva-Macron-lähetti-Pariisin-tryffelisikoja-Zelenskylle-atomisodan-uhka-on-ilmeinen

EU:n miehitys suunnitelmat ovat käynnissä. Viktor Orban ja useat muut ovat sanoneet sen.

2732/24 Isänmaalliset patriotit Suomessa heitettiin uuniin. Media teki äärivasemmiston pahimmasta feminististä ja koululaitoksen tuhoajasta kultti johtajan.

EU vaalit-vaalikamppanjat-suomella-ei-ole-mahdollisuuksia-parantaa-tilannetta-koska-on-aina-maksaja-maa

Ilkka Vakkuri ottaa myös esiin vaalikoneitten asettelut. 

Muuta hönötystö. Oli ajankohtaista julkaisu hetkellä.

Naton resurssit, Tyhjät varastot, Valtonen, Mata Hari, Paperi tiikeri, ajankohtaista


Mikä taika siinä Ahvenanmaassa on ettei sitä saada omaan hallintaan? Suomi muutenkin rikkoo kaikkia mahdollisia kansainvälisiä sopimuksia ja jopa perustuslakia mennen tullen., mutta jonkun kivilotjan ankkuria ei osata nostaa.

Ahvenanmaa, Venäjä kontrolloi, Petteri Orpo, Maakuntahallitus

Polttopisteessä Macron. Pariisissa suuri mielenosoitus, vaaditaan Macronin vaihtamista johonkin normaaliin. 

Macronin ehdotukselle joukkojen lähettämisestä Ukrainaan täysteilaus länsi­mailta 

 

Ranskan ulkoministeri Stéphane Séjourné puolusteli tiistaina, että länsimaisia joukkoja olisi mahdollista lähettää Ukrainaan ilman, että joukot sotisivat Venäjää vastaan rintamalla. 

------------------------------------ 

Hullu se on tuokin tyyppi. 

No mitä ne sotilaat siellä tekisivät... myisivät nauriita Kiovan torilla? 

Juridisesti juttu on niin että kun on jo itsestään tehnyt vihollisen toimittamalla aseita Ukrainaan, niin meneppä vielä rajan yli kokeilemaan kepillä keväistä jäätä. 

 

 https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010257383.html


Lopullinen sinetti Ruotsin Nato-jäsenyydelle ei toteudu tällä viikolla, eikä vielä seuraavallakaan. Ruotsalaisetkin on vähän samanlaisia kun suomalaisetkin, he uskovat kaikkeen mikä kiiltää.

 

Ruotsin Nato-jäsenyyden lopullinen sinetti ei toteudu vielä tällä viikolla, kertoo muun muassa ruotsalainen tv-yhtiö SVT verkkosivuillaan. SVT:n mukaan Ruotsin ulkoministerin Tobias Billströmin piti tällä viikolla matkustaa Yhdysvaltoihin Washingtoniin tilaisuuteen, jossa Ruotsin Nato-jäsenyysasiakirjat talletetaan Yhdysvaltojen ulkoministeriöön. 


https://yle.fi/a/74-20076703?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share 


Republikaanit eivät peräänny: USA:n rajaturvallisuus tärkeämpi prioriteetti kuin Ukrainan tukeminen. Katselin suoraa lähetystä Washingtonista, ukko Biden sai hirmu raivarin, näytti jo siltä että saa sydärin. 

 

https://mvlehti.net/2024/02/28/republikaanit-ei-peraanny-usan-rajaturvallisuus-tarkeampi-prioriteetti-kuin-ukrainan-tukeminen/ 

 

 

 

Näinhän se menee. Se mitä media kertoo siihen uskotaan, se on se mitä on jo alakoulusta asti nuijittu päähän. Kieliäkään ei saisi opetella tavallinen rahvas, ettei vain ymmärtäisi totuuksia maailmalta, koska nehän ne vasta pahola totuuksia on. Mene niistä tietämään, saattaa olla vaikka Venäjältä.

Macron isännöi maanantaina kokousta, jossa 20 Euroopan maan johtajaa pui Ukraina-tuen tulevaisuutta. Paikalla oli myös Suomen presidentti Sauli Niinistö. 

Macron ilmoitti kokouksen jälkeen, että tekeillä on uusi liittouma, jonka tarkoituksensa on toimittaa Ukrainalle muun muassa pitkän kantaman ohjuksia. Hän ei myöskään sulkenut pois mahdollisuutta, että Ukrainaan lähetettäisiin sotimaan länsimaisia joukkoja. 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010218283.html?post=304923

 

Tsekkiläinen möläytys, vai oliko se sen korjaus. 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010218283.html?post=304871

Zelensky syyttelee koska kerjää.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010218283.html?post=304910

Transnistria haluaa osaksi Venäjää.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010253476.html

Senaatin puhe­mies Johnsonin vika jos Venäjä... No ei todellakaan.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010218283.html?post=304925

Nyt onkin tapetilla Unkarin rankaiseminen, koska nämä eivät halua tukea Ukrainalaisten tappamista.

Euroopan unionin (EU) maat voivat viedä Unkarilta äänioikeuden, jos se jatkaa Ukrainan avun estämistä. Bloomberg raportoi tästä 22. tammikuuta viitaten eurooppalaiseen diplomaattiseen lähteeseen. 

Viraston keskustelukumppanin mukaan EU suunnittelee hyväksyvänsä avustuspaketin Ukrainalle 1. helmikuuta Brysselissä pidettävässä huippukokouksessa. Jos Unkari estää aloitteen uudelleen, EU-maat riistävät siltä sen äänioikeuden ja tekevät päätöksen ilman sitä. 

Samaan aikaan tähän skenaarioon on valmistauduttu pitkään, mutta EU-virkamiehet näkevät tämän riskinä järjestön johtajien välisten jännitteiden kärjistymisestä. 

Samana päivänä, 22. tammikuuta, Unkari kieltäytyi rahoittamasta asetoimituksia Ukrainalle Euroopan rauhanrahastosta. Unkarin ulkoministerin Peter Szijjártón mukaan Budapestin olisi maksettava 23 miljardia forinttia (60 miljoonaa euroa) vuodessa yleisrahastoon, jotta muut maat voivat lähettää aseita Kiovaan. 

Unkari esti Brysselissä 14.–15. joulukuuta pidetyssä Ukrainaa käsittelevässä kokouksessa 50 miljardin euron myöntämisen Kiovalle. Samassa kuussa Unkarin pääministeri Viktor Orban ehdotti EU:ta pidättäytymään avusta Ukrainalle. seuraavan viiden vuoden aikana, ja huomauttaa, että niitä 50 miljardia euroa, jotka unioni aikoo siirtää Kiovalle, ei yksinkertaisesti ole olemassa. 

Venäläiset autot-Rasismi-Historia toistuu-Tyhmyys tarttuunut Virosta ja Saksasta-Suomen hallitus

Kevyt kommentti Nr. 7)   Eihän tuollainen möläytys mene läpi heittämällä. Kaikkien jäsenmaitten pitää olla samaa mieltä. Se ei vain tapahdu. Sitä paitsi tuolla pelillä tulee lisää jakautumista Natossa.

Stoltenberg-demokraatia-Pelkkää paskaa-Kiova-Vilna-Kokous

Kevyt kommentti Nr. 6)  Tyhmistä tyhmin teko oli haukkua ja häpäistä naapuri perinpohjin ilman että siihen joku osaisi edes keksiä jonkinlaiset perustelut. No, omapahan on asianne. 

Virallinen-Lausunto- Naton-Miehitys-Puola-Valko Venäjä-Suomi

Kevyt kommentti Nr. 5)  En tiedä mitä Jumalan siunaamaa tuossa siirappivedessä on. Juo vettä niin lähtee jano, sanoi mummokin minulle aikoinaan... Niinpä, siihen aikaan join melko reilusti viinaa.

Coka Cola-Venäjällä-Pepsi Cola-venäjällä- sanksjoner-oli ja meni-Pietari

Kevyt kommentti Nr. 4)  Zelensky ei ollut tyytyväinen koska helium kaasu ei sisältynyt toimituksiin. Siinä on erikoista se ettei sitä saa muualta kuin Gazpromin huoltoasemilta.

Leopard 2-Tankki-Saksalainen-Zelensky-Haluaa-Lisää-Aseita

Kevyt kommentti Nr. 3)  Onko Zelensky jonkun jumalan poika?

Jumalat elävät ja vaikuttavat kuulemma ikuisesti. Biden on poikkeus.

Kevyt-kommentti-Zelensky-ja-muut-sota-hullut

Kevyt kommentti Nr. 2)  Unkari on sentään säilyttänyt itsemääräämisoikeudet toistaiseksi.  "EU - kauppaliitto" pyrkii osavaltioittamaan jäsenvaltiot, eikä se salli muita sovellutuksia. Omilla aivoilla ajattelevia rankaistaan kaikin keinoin. 

Viktor-Orban-on-mies-EU- Kusipäitten-seurakunta

Kevyt kommentti Nr. 1)  Niinistöä on arvosteltu kansainvälisessä mediassa Nato hakemuksen ja Natoon liittymisen tienoilta. Eli selvällä Suomen kielellä on vääriä perseitä nuoltu, väärään aikaankin vielä. 

Huonot-presidentit-Niinistö-Joe Biden-Nato-Trump

On kyllä naurettavaa toimintaa. Biden on määrännyt että tätä hikistä jätkää kiikutetaan ympäri maailmaa kaikkiin mahdollisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Se on sitä PR:än voimaa kuulemma. Unohtuu helposti että joka seitsämäs minuutti haavoittuu tai kuolee joku rahan tähden.

Hiroshima. Susilauma. Globalistit. Selensky. Turhia luuloja. Venäjä voittaa.

JO ENNEN hallitusneuvotteluiden aloittamista oli selvää, että suurinta kitkaa vapun jälkeen käynnistyneissä neuvotteluissa nähdään perussuomalaisten ja Rkp:n välillä.

 

Rkp olisi paljon mieluummin lähtenyt neuvottelemaan hallitusta sinipunapohjalta. Kokoomus kuitenkin valitsi päähallitusneuvottelukumppaniksi Sdp:n sijaan perussuomalaiset. Rkp lähti mukaan neuvotteluihin – tosin happamin ilmein.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009569505.html

 


Hallitusneuvottelut. Petteri Orpo. Riikka Purra . RKP. Tynkkynen. Natsi Jussi. Fasisti. Persut.
Leopardi ongelmat-Ei sopivia kranaatteja

Onko nämä niin huonoja sodankäviöitä vai tehdäänkö tätä tarkoituksella. Tällä pelillä ei Ukrainalla kohta ole yhtään mitään, ja jos sieltä jonkinlainen keväthyökkäys tulee niin kestäneekö sekään kauemmin, kuin mitä tulitikku palaa. Sen jos ne häviävät niin taitaa hävitä vähin erin ne asepakettien antajatkin.

Kun seuraa näitä "aikuisten ihmisten" törkeitä rauhanpyrkimyksiä Ukrainassa, näyttää siltä että kohta pamahtaa siihen malliin ettei sen jälkeen tarvitse enää mitään aseita fasisteille lähettää. Tekisi mieli sanoa totuuksia Stoltenbergille, mutta en viitsi koska olen saman maan kansalainen. Onhan se hölmöä kehoittaa kaikkia Naton jäsenmaita tukemaan Ukrainaa (välittömästi) Naton jäseneksi. Eihän se niin mene, sodan aikana ei voi ketään osapuolta hyväksyä Natoon. Pitää myös muistaa että juuri sen Nato tunkeilun takiahan sitä sotaa Ukrainassa käydään.

Ursula von der Layer ja mitään periksi antamaton Macron kävivät ristiretkellä Kiinassa. Tarkoitus oli kääntää presidentti Xin:kin pää pois Venäjästä. Mutta rukkaset tuli, koska Kiina ei ole tottunut ottamaan käskyjä ulkopuolisilta. Eurooppaa odottaa nyt ennen kokematon lama kommentoi Macron medialle.

Kiina-Nato-Macron

Zanna ja tämä toinen kulttijohtaja tekivät vaali propagandaa polttamalla kerosiinia tur/retur Helsinki-Kiova. Lahjoitettiin 29 miljoonaa lainattua rahaa, (sama teho kuin jos olisitte heittäneet rahat uuniin). Sitten vielä luvattiin lentokoneista aina Ukrainan jälleenrakentamiseen asti kaikki, mukaan lukien vielä ilmaston ja luonnon parantamisprosessit Ukrainassa... ja varmaan Moldovassakin.

Kulttijohtajat keräävät ääniä ihmisten tunteisiin vedoten.

Kannattaako olla niin välinpitämättömän itsevarma. Aikansa kutakin. Saattaa vielä pamahtaa jossain tosi kunnolla. Loppuu sen kaasun ja öljyn tulo Eurooppaan kuin seinään.

Kyllä sitä nyt venytellään vaikka tiedetään kuka sabotaasin takana oli. Amerikka myy nyt omaa kallista kaasua EU:lle... hm
Ompas hätä sinne Natoon. Meni pieleen ne Naton suunnitelmat käyttää Suomea hyväkseen. Älkää hätäilkö, pääsette sinne aikanaan
Zelenskyn mukaan hän perustaa kantansa Ukrainan asevoimien jakamiin tietoihin ja ”voi vain luottaa niihin”.
”Tämä alkaa olla naurettavaa. Ukrainalaiset tuhoavat luottamustamme heihin. Kukaan ei syytä Ukrainaa ja he valehtelevat meille täysin avoimesti. Tämä on tuhoisampaa kuin itse ohjus”, kommentoi puolestaan nimeämättömän Nato-maan diplomaatti Zelenskyn puheita.

Zelenskyn mukaan hän perustaa kantansa Ukrainan asevoimien jakamiin tietoihin ja ”voi vain luottaa niihin”.
”Tämä alkaa olla naurettavaa. Ukrainalaiset tuhoavat luottamustamme heihin. Kukaan ei syytä Ukrainaa ja he valehtelevat meille täysin avoimesti. Tämä on tuhoisampaa kuin itse ohjus”, kommentoi puolestaan nimeämättömän Nato-maan diplomaatti Zelenskyn puheita.

Zelenskylle tuottaa huolia Saksan sisäiset paineet, joita vielä Ranskan Macron lisää haukkumalla kansleria omaan pussiin pelaamisesta. Eikä siinä vielä kaikki. 
Ukrainan viranomaiset olivat kauhuissaan Yhdysvaltain edustajainhuoneen republikaanien vähemmistöjohtajan Kevin McCarthyn varoituksesta, jonka mukaan Kiovalle annettavaa apua voitaisiin leikata välivaalien jälkeen, Financial Times kirjoittaa.
Amerikan kansa liikehtii, ja on kehittymässä vakava konflikti Bidenin hallitusta vastaan. Ei ole oikein, ettei rahaa käytetä lähes lainkaan  oman maan laskujen maksamiseen.

Zelenskylle tuottaa huolia Saksan sisäiset paineet, joita vielä Ranskan Macron lisää haukkumalla kansleria omaan pussiin pelaamisesta. Eikä siinä vielä kaikki.
Ukrainan viranomaiset olivat kauhuissaan Yhdysvaltain edustajainhuoneen republikaanien vähemmistöjohtajan Kevin McCarthyn varoituksesta, jonka mukaan Kiovalle annettavaa apua voitaisiin leikata välivaalien jälkeen, Financial Times kirjoittaa.
Amerikan kansa liikehtii, ja on kehittymässä vakava konflikti Bidenin hallitusta vastaan. Ei ole oikein, ettei rahaa käytetä lähes lainkaan oman maan laskujen maksamiseen.

Mitä jos kestävä kehitys muuttuukin kestämättömäksi?

Mitä jos kestävä kehitys muuttuukin kestämättömäksi?

Jos hallitus ei kaadu tänään, niin näemme ja koemme huomenna gallupin missä demarit ja Sanna nousevat taas kärkeen... eli 96% er garantert!

Jos hallitus ei kaadu tänään, niin näemme ja koemme huomenna gallupin missä demarit ja Sanna nousevat taas kärkeen... eli 96% er garantert!

Entäs nyt.. arvovalta tappio, vai kuinka tämä tulkitaan?

Entäs nyt.. arvovalta tappio, vai kuinka tämä tulkitaan?

Tuuli heiluttaa paidanhelmaa, ja silloin tällöin vilahtaa se kömpelö propaganda työkalu.

Tuuli heiluttaa paidanhelmaa, ja silloin tällöin vilahtaa se kömpelö propaganda työkalu.

The NATO application is Finland's own solution. Do what you see fit. The desire is strong on Arkadian Hill and in media campaigns, but only 25% of the ordinary people would accept NATO membership.

The NATO application is Finland's own solution. Do what you see fit. The desire is strong on Arkadian Hill and in media campaigns, but only 25% of the ordinary people would accept NATO membership.

Yhtä tyhjän kanssa. Pitää muistaa että Venäjälläkin on tiedustelupalvelu joka tietää tasan tarkkaan mitä Ukrainaan tulee, milloin ja minne. On turha siirtää ongelmia eteenpäin jollakin tyhjän päivän väitteellä -

Yhtä tyhjän kanssa. Pitää muistaa että Venäjälläkin on tiedustelupalvelu joka tietää tasan tarkkaan mitä Ukrainaan tulee, milloin ja minne. On turha siirtää ongelmia eteenpäin jollakin tyhjän päivän väitteellä -"Taistelemme viimeiseen mieheen" Huh huh... neuvottelut käyntiin nyt, ehdot on annettu.

Pahemmin vaurioituneille suositellaan myös lukemaan Zelenskyn puolueen ohjelma.

Ukrainalainen sotilaskomentaja pyytää kolmannen maan apua Mariupolin evakuoinneissa
Ukrainan 36. merijalkaväkiprikaatin komentaja, majuri Serhi Volyna, on pyytänyt kolmatta maata auttamaan Mariupolissa loukussa olevien siviilien ja sotilaiden evakuoimisessa. Volyna puhui CNN:lle puhelimitse tiistaina Mariupolista.

Parituhatta Ukrainan joukoissa taistelevaa sotilasta on linnoittautunut Azovstalin valtavan terästehtaan alueelle. Ukrainalaisten mukaan alueella on myös satoja siviilejä.

"Haluan esittää lausunnon maailmalle. Se saattaa olla viimeinen lausuntoni, koska meillä on vain pari päivää, tai jopa tuntia, jäljellä. Vetoamme maailman johtajiin auttamaan Mariupolin linnoituksen sotilaiden sekä alueella olevien siviilien evakuoinnissa. Pyydämme teitä viemään meidät kolmannen maan alueelle ja tarjoamaan meille turvaa."


Mariupolilainen poliisi kertoi CNN:lle, että Azovstaliin linnoittautuneilta ovat loppumassa ruoka ja vesi.

Kysyttäessä miten evakuoinnin voisi toteuttaa, Majuri Volyna sanoi, että "kyse voisi olla esimerkiksi helikopterista, joka noutaa meidät".

"Tai kansainvälinen humanitaarinen delegaatio voisi tulla luoksemme, taata turvallisuutemme ja saattaa meidät kolmanteen maahan."

Volyna kuvasi olosuhteita terästehtaan alueella "kriittisiksi" ja kertoi monen sotilaan loukkaantuneen, samalla kun terveydenhuoltoa ei välttämättä ole saatavilla.

"Olemme täysin piiritettyjä. Loukkaantuneita sotilaita on noin 500, on hyvin hankala saada heille hoitoa. He kirjaimellisesti mätänevät. Alueella on siviilejä. Myös he kärsivät räjähdyksistä, jotka osuvat heihin tai heidän viereensä. He [venäläiset] tiputtavat raskaita pommeja päällemme ja ampuvat tykistöllä", Volyna sanoi CNN:lle.

"Tätä tapahtuu jatkuvasti. Kaupunki on tuhottu. Vihollisten joukot ovat meitä suurempia, monta tusinaa kertaa, ja heillä on täydellinen etulyöntiasema ilmasodassa, tykistössä, varusteissa ja sotilaiden määrässä. Taistelemme viimeiseen saakka, mutta meillä on vain hyvin vähän aikaa jäljellä."

 

Amerikkalaisilla on huono maku ja hygienia, käyttävät englantilaisia.

Amerikkalaisilla on huono maku ja hygienia, käyttävät englantilaisia.

Borikselle hyvää jatkoaikaa! Tavallisesti suosio nousee hyvien tekojen myötä.

Borikselle hyvää jatkoaikaa! Tavallisesti suosio nousee hyvien tekojen myötä.

Puola ehdotti eilen että Nato lähettäisi rauhanturvajoukkoja Ukrainaan. Siitä se hyvä tulisi, olihan Nato amerikkalaisten joukkojen kanssa 20 vuotta Afganistaniassakin.

Puola ehdotti eilen että Nato lähettäisi rauhanturvajoukkoja Ukrainaan. Siitä se hyvä tulisi, olihan Nato amerikkalaisten joukkojen kanssa 20 vuotta Afganistaniassakin.

Slava Ukrainan fasistit, sitäkö EU ja Nato haluavat?

Loppupelissä mulle nyt on aivan sama mistä ja miten kirjoittelette,
kunhan tekisitte sen tasapuolisesti ja ilman valehtelemista.

Suoraan sanoen vituttaa kun vertaa vaikka samaista aihetta esim. Norjalaisten vastaaviin media julkaisuihin. On ero kuin yöllä ja päivällä, olisiko Norjalainen kenties sivistyneet toisenlaisessa ympäristössä kuin suomaalaiset kanteleensoittajat?

Suomen mediat ja some ovat näinä aikoina täynnä yksipuolista halpuuttamista ja jopa rasistista höttöä, jota sitten nuorisolle uskotellaan täysin voluumein, ettei vain se kuviteltu viha perinne katoaisi.
On nähtävissä opetetussa sivistyksessä aukko, se alkaa ylhäältä ja istutetaan siihen oikeutensa menettäneeseen kulkijaan joka puolestaan haukkuu naapurinssa tai jopa tappaa hänet käskystä.

Tuhansia aseita on jaettu siviilihenkilöille ympäri Ukrainaa. Nyt saa tappaa vihollisen lisäksi sen v*********n naapurinkin ilman että joutuu siitä vastuuseen.

Tämä jos mikä paljastaa näkyvästi ulkopuolisten sekaantumista konfliktiin, kun Ukrainan siviilejä pikakoulutetaan
Yhdysvaltojen ja Naton siunauksella ja aseistuksella terroristiseen toimintaan, kaupunkisodan osapuoliksi.

Heille opetetaan myös miinojen asentamista oviin ja ikkunoihin, sekä jopa leikkikaluihin.
Pieni suurmies Zelenskyi on tänään hesarissa olevan jutun perusteella julistettu kansallissankariksi.

On unohtunut ettei tälläisellä toiminnalla tule muuta kuin enemmän siviiliuhreja. Kuka on vastuussa
omien tappamisesta jos se ei ole siihen yllyttävät tahot?

Ompas hieno ilma ulkona, pitää lähteä lenkille ja viemään pikkulinnuille auringonkukansiemeniä.

 

 

Suuri riemu täytti Capitolin tänään kun presidentti Biden julisti kaikki Venäjän lentoyhtiöt banniin niin kuin se jotenkin auttaisi Ukrainan tilannetta. Ei kai se mitään haittaa puoli miljardia vähemmän lentokenttäveroja, plus kaiken muun toiminnan tuotto on uhrattu SWIFT hirviölle.
En ole toimittaja,vaan sellaisten tapahtumien toistaja joista muuten ei oikeilla sanoilla kerrota.

Suuri riemu täytti Capitolin tänään kun presidentti Biden julisti kaikki Venäjän lentoyhtiöt banniin niin kuin se jotenkin auttaisi Ukrainan tilannetta. Ei kai se mitään haittaa puoli miljardia vähemmän lentokenttäveroja, plus kaiken muun toiminnan tuotto on uhrattu SWIFT hirviölle.
En ole toimittaja,vaan sellaisten tapahtumien toistaja joista muuten ei oikeilla sanoilla kerrota.

Tässäpä Martille ja Matille tuhannen taalan juttu taas. Jotkut ne ei psykoloogista huumoriakaan ymmärrä, niin tässä vaihtoehtona totuus_seerumi terapiaa.

Tässäpä Martille ja Matille tuhannen taalan juttu taas. Jotkut ne ei psykoloogista huumoriakaan ymmärrä, niin tässä vaihtoehtona totuus_seerumi terapiaa.

Sanna Marin oli antanut vakavan ukaasin Venäjälle.
Kokoomus haluaa

Sanna Marin oli antanut vakavan ukaasin Venäjälle.
Kokoomus haluaa "Kova kovaa vastaan" ja Suomen Natoon. Tai paremminkin haluavat Suomen ongelmiin ja miehitetyksi.

Hauskaa maanantai päivää. Nyt ollaankin jo paremmalla puolella talvenkin suhteen.

Hauskaa maanantai päivää. Nyt ollaankin jo paremmalla puolella talvenkin suhteen.

Vedonlyöntiyhtiöt tienaa hyvin hölmölässä.

Vedonlyöntiyhtiöt tienaa hyvin hölmölässä.

Oli taas eri mielistä  professori ja tutkija porukkaa vaikka kuinka. Yksikin tutkija väitti pullanmössötystauolla ihan muusta aiheesta. Sanoi ettei bensan hinta Suomesta riipu, maksaa kuulema raakaaine maailmalla rajusti. No ei maksa, pääpiru on lähes 90% polttoaineverotus!

Oli taas eri mielistä professori ja tutkija porukkaa vaikka kuinka. Yksikin tutkija väitti pullanmössötystauolla ihan muusta aiheesta. Sanoi ettei bensan hinta Suomesta riipu, maksaa kuulema raakaaine maailmalla rajusti. No ei maksa, pääpiru on lähes 90% polttoaineverotus!

Sanoisitko että Suomi on hyötynyt vai ei ole hyötynyt EU-jäsenyydestä?

On pieni osa, noin 3% väestöstä joka EU:sta on keinottelemalla, eli kaupankäynnillä jotenkin hyötynyt. Sillä tavallisella talitintillä on kaikkein tärkein toimi, hänellä on maksajan rooli.
Siksipä niitä ei millään rokotteilla tapeta, vaikka niin ulistaan.

Canadassa on toisenlainen struktuuri. Siellä auton useinkin omistaa sen kuljettaja. -Siksipä kalustoa riittääkin tämän tapaisiin toimiin.

Canadassa on toisenlainen struktuuri. Siellä auton useinkin omistaa sen kuljettaja. -Siksipä kalustoa riittääkin tämän tapaisiin toimiin.

Matille työnnetään kaikki epämiellyttävät tehtävät, kun taas Matti luulee ihan muuta...

Sitä saa mitä tilaa!

Ketähän tästäkin syytetään?                                                        Tieto lisää tuskaa, WallStreet romahtamisen partaalla. EU-Euroopassavarauduttu mahdolliseen talouskriisiin liian optimisesti.

Lopettakaa se Perussuomalaisten maalittaminen. Ei pidä unohtaa että te itse istutte hallituksessa sotkemassa kaiken mahdollisen.

Vihreitten aluevaalit eivät ottaneet onnistuakseen.

Vihreät epäilevät vaalikoneensa hakkeroiduksi.
Hehän bannailevat vasemmiston tavoin kiivaasti ihmisiä somessa, koska eivät itse pysty vastaamaan totuudenmukaisiin kysymyksiin.
Tiedä vaikka joku olisi hermostunut ja sotkenut jäkäläkaasulla toimivaa vaalikonetta pienellä koodin pätkällä.