"Tyrninmarjan siemenet eivät sula suolistossa, VIH-VAS-FEM-WOKE siivoojat ovat löytäneet jäänteitä ministeri aition microfoneista" 

Tämä kokous oli jälleen osoitus kuinka fanatismi sai aikaan yksimielisyyden rapautumista. Enää ei osata keskustella asioista, pelkkaa ämmien mäkätystä ja Venäjän sekä toistensa syyttelyä, ilman mitään kongreettista näyttöä. Jokaiselle asialle on syynsä, mutta eihän sokea totuutta näe.

HALLITUKSEN sisällä on ollut eriäviä kantoja siitä, tuleeko sen nojata päätöksen tehdessään oikeuskanslerin tai apulaisoikeuskanslerin arvioon. 

Valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) mukaan hallituksen on päätettävä koko itärajan sulkemisesta siitä huolimatta, minkälaisen kannan laillisuusvalvoja ottaa, eli oikeuskansleri tai apulaisoikeuskansleri. 

Opetusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r) mukaan hallituksen on nojattava päätöksensä oikeuskanslerin arvioon. -Jos ei, niin mikä tehtävä oikeuskanslerilla on? 


"Älkää nyt tyhjästä kinastelko, poliisivaltio on poliisivaltio, miksikä se siitä muuttuisi tällä hallituskaudella".

Suomen kohta virattomille viranomaisille ja sen suorittamalle "Super Provokaatiolle" nauretaan Amerikassa asti. On paljastunut ettei asemien sulkemisella ollut mitään tekemistä tällä vähäisellä turvapaikkaa hakevien joukolla. Se oikea syy on kuulemma toistaiseksi salainen. Luulisi nyt nolottavan kun narahtaa valheesta, -  se on aiheuttanut traumoja niille ihmisille ja perheille jotka oikeasti ovat riippuvaisia liikkumisen vapaudesta voimassa olevilla matkustusasiakirjoilla, minä itse mukaanluettuna.

Jos sattuu sellainen vahinko että "Pekka perälauta voittaa presidenttikisan Kolhoosilandiassa", niin joko Pekan on otettava avioero hiljaisuudessa, tai kaverin on ruvettava käyttämään Afgaanilaisia asusteita.

Siihen aikaan kun oltiin vielä aktiivisia urheilijoita Hyvinkään Tahkossa, me nuoret hankittiin viikonloppu viinat taksimiesten välityksellä.

Nykyajan mittari huijareilta saa mitä vain, vaikka jauhoja.

Hyvin on pullat EU-uunissa, nyt pitää olla tarkkana etteivät ne pala ihan kaikki. Reunoiltahan ne tahtoo kärähtää, sanovat sitä ulkoraja ilmiöksi. Mennään eteenpäin.

Kunhan joutessani ihmettelen näitä teidän touhuja. 

Mielestäni hallitusohjelmassakin lukee viitteitä, että bensan hinta ei nouse... vai onko se sivu revitty jo pois? Vielä vähän siitä kaasusta. Viimeksi kun ostitte nestekaasua sinne Inkoon onkaloihin, ette tainneet kansalle kertoa että se kaasu oli venäläistä, vaikka piti amerikkalaista olla. Niin se vain on, välittäjät ostavat maailmanmarkkinoilta sitä mikä halvinta on. Saudit ja monet muut ostavat venäläistä kaasua ja öljyä, sitten myyvät sen omanaan näille hölmöille sanktioiden asettajille hyvällä voitolla.

Oppositio pelkää kuollakseen sitä että US.presidentti vaihtuu niin, että kansallismielinen Trump ottaa ohjat. Se tarkoittaisi myös sitä, että kaikki se tuho mitä etenkin Marinin hallituksen aikana tehtiin nostettaisiin pöydälle vastuullisin seurauksin. Tämän hetkinen hallitus jatkaisi myös vuoden 2027 vaalien jälkeen Riikka Purran johdolla. 

Oletteko huomanneet, kukaan ei enää puhu yhteen aikaan muodissa olleesta työperäisestä maahanmuutosta. Seurataan tilannetta.

Orpon hallituksessa on yksi tehokas ministeriö, se on Sisäministeriö. Ministeriön uutiskirjeistä huomaa heti että raja, ja liikkumisen vapautta kiristetään paikkailemalla entisiä lakeja, ja laittamalla niihin lisäyksiä. Kohta joutuu työnantaja kouluttamaan "kahvinpaahtajia" omista kantasuomalaisista.

Ukraina-Pohjaton tarve-Rahaa-Aseita-Biden-Trumpin paluu

Rahanpainokoneet ovat viittä vaille hajoamispistettä. Inflaatio on erittäin huono voiteluaine. 

Amerikkalaiset ei siitä välitä, painetaan hullun lailla dollareita joiden arvo laskee silmissä.


Yhdysvallat on antanut Kiovalle yli 130 miljardia dollaria viimeisten 18 kuukauden aikana aseisiin, sotilasvarusteisiin, ammuksiin ja valtion virkamiesten palkoihin. Niinpä... kertokaapas nyt mikä tässä muka on se epäonnistuneen uuden maailmanjärjestyksen perimmäinen tarkoitus? 

Voi sitä onnen päivää kun Biden kääntää poliittisen kuppinsa.


Jukka Kopra-Nato-Ukrainan sota-Venäjä-Sotavoimat
Kai MykkänenLeena Meri-Mari Rantanen-kansalaisuus-maanpetos

Kyllä on sanottava että nyt on aikuisia ihmisiä tämän hallituksen ministeri posteissa. Todella hieno juttu vaikka yksi niistä, (Riikka Purra) luulee meikkaa joksikin trolliksi, ja sen tähden bannasi taiteentekijän Twitterissä, kai vissiin viime vuonna.

Trump vielä Yhdysvaltojen presidentiksi ja Saara Huhtasaari Suomen sellaiseksi, niin kyllä itkua ja ininää oppositiossa riittäisi useammankin kauden.

Petteri Orpo-Zelensky-Kerjäläinen-Juutalainen-Hallitus säästää

Voi että miten mielissään pikku Petteri oli kun sai luvattua taas maat ja mannut Kasari juutalaisen tyhjään kassaan, vieläpä korosti että, "niin kauan kun tarve vaatii"

Noin helposti ne säästämispuheet unohtuu. Katotaan porukalla unohtuuko leikkauksetkin... tuskinpa unohtuu.

Riikka Purra-Noitavaino-Petteri Orpon hallitus-Suomen suosituin politiikko-PERSUT

Mitä ihmeen "Avain roolia tämä Anna-Maja Henriksson oikein vetää?"


RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on niukkasanainen puolueen puoluehallituksen torstaisesta kokouksesta kertovassa tiedotteessa. 


”Kokouksen tarkoituksena oli antaa puoluehallitukselle tilannekuva, jottei se olisi riippuvainen median uutisoinnista”, Henriksson kertoo tiedotteessa kokouksen sisällöstä".


"Tiedotteen mukaan puoluehallitus yhtyi kokouksessaan puolueen eduskuntaryhmän viime perjantaiseen kantaan. Kokouksesta lähetetyssä tiedotteessa kerrottiin tuolloin Rkp:n suhtautuvan ”tämänhetkiseen tilanteeseen äärimmäisen vakavasti”. Rkp myös tiedotti ”haluavansa antaa pääministeri Petteri Orpolle aikaa arvioida tilannetta” ja käydä ”vakavia keskusteluita hallituspuolueiden puheenjohtajien kanssa”.

Äärivasemmisto-Mielenosoitus-Orpon hallitus-Persut muka natseja-Mikä on ongelma
Opetusministeri-Koululaitos-Feministit-Woke kulttuuri-Suuseksi-homoilu

Pitäisi, niin siis pitäisi muistaa tulevaisuudessa ettei äärivasemmistoa tai vihreäksi näivettynyitä omankäden onnellisia lasketa lähellekään mitään ministerin tai virkamiehen tehtävää, vaikka he vaihtaisivat puoluetta, niin ei! Joka tapauksessa nämä ovat niitä parantumattomia VIH-VAS-FEM-WOKE hulluja jotka yrittävät vaali tappionsa jälkeen kateudessaan kolhia Petteri Orpon järki hallitusta.

Tämä juttu kuulukoon tänne Petteri Orpon huojahtelevan hallituksen sivuille, koska uusi Opetusministeri Anna-Maja Henriksson antaa avioliitosta persujen kanssa jo nyt hälyyttäviä signaaleja heikkovirta piireihin.

Orpo hallitus-Hallitus kaatuu- Anna-Maja Henriksson-Myyrä-Ohisalo-Li Andersson-Noita akat-Persut-Halla-Aho-Natsi

Kovimpa oli hartauteen vaipunutta porukkaa. Enteileekö tämä kenties sitä mitä tuleman pitää seuraavan neljän vuoden aikana. Ainakin oppositio tulee tekemään kaikkensa häiritäkseen  tämän hallituksen työtä. Lehdistötilaisuudessa äärivasemmiston Antifa siipeä edusti toimittelija Taneli Hämäläinen Etelä Savon Sanomista. Hämäläinen oli pukeutunut jonkinlaiseen suojapukuun. Hänen mukaansa se oli tarpeellinen toimenpide estämään mahdollista äärioikeisto viirusta vastaan. 

Orpon hallitus-Hartaustilaisuus-Oppositio hyökkää-RKP pettää-Huonot enteet-Persut on vahvoilla-Junnila

Sanna Marinin hallitusaikana ei kunnon oppositiota ollut. Oltiin yhtä mieltä eduskunnassa melkeinpä kaikesta vihervasemmiston ja demareitten kanssa. Nyt nähdään siitä saatu hyöty. Kaiken lisäksi nyt on sellainen oppositio joka jaksaa venkuttaa neljä vuotta korvan juuressa.  Lykke til!

Petteri Orpo-Hallitus-Persut-Kristilliset-RKP-Teatteri esitys-Globalistit-vittu
Hallitus-Petteri Orpo. Riikka Purra- Neloset sökössä-Vihervasemmisto ulisee
Hallitusneuvottelut- Petteri Orpo-Riikka Purra-Päivi Räsänen- Viini kauppoihin

Eikös tämä tälläinen EU määräys ole jotenkin ristiriidassa persujen ajattelu tapaan? Taitaa RKP riemuita.

Uusi maahanmuuttosopimus-Unkari-Puola.Orban- Euroopan unioni-ajaa jäsenmaat yhä syvemmälle

Seurataan nyt välillä tätä Orpon 2023 hallitusneuvotteluiden kehitystä. Niissä neuvotteluissa on vielä monta mutkaa matkassa. Tuskinpa ne oikeavat helposti edes tulevan hallituksen toimilla, niin paha on punaviher-hallituksen systemaattinen tuhotyön jälki. 

Hallitusneuvottelut - Riikka Purra - Ann-Mai Henriksen