Kinkkua, ryynimakkaraa ja ties mitä kakkaraa


Tapahtumia, Sannan hallitus 1794/22

Tapahtumia-kerrakseen-Suojalaki, Ministerit, Villisika, Ministerien hämärät toimet, Huijauksista ei saa puhua, Vankilatuomio

Sanna Marinin aikana oli tarkoitus kieltää lailla juorut ja rumat jutut hallituksen jäsenistä, mutta aika loppui kesken. Nyt Orpon hallitus aikoo toteuttaa tiukan suojalain ministerien ympärille pahansuopaa oppositiota ja rääväsuista kansaa ja tutkivaa mediaa vastaan vankilatuomion uhalla.

Tapahtumia, Mannerheim, Sanna ja korpraali Stubb 

Tapahtumia,Sanna Marin, Mannerheim, Alexander Stubb, Homoja ja lesboja

Tuskinpa ruotsalaisperäinen Mannerheim oli niinkään isänmaallinen tai edes patriootti. Hän oli ammattisotilas joka otti Ylipäällikön tehtävän vastaan rahapulan takia, pitää muistaa myös, että hän oli työtön. Kaupan kassa tyttö, nykyinen lesbo, oli ylistyksen kohteena vain globalisti ukkojen  medialle antamien määräysten ansiosta. Juttu ei onnistunut niin kuin olisi pitänyt. Tilalle työnnettiin seuraava globalisti kokelas Alexandrowitch Stubb, josta leivottiin presidentti kansan karjuessa hurmiossa.


Tapahtumia, Kaksoisolento

2214/23

Tapahtumia, Kaksoisolento, Ukraina, Venäjä, Neuvottelu ehdot. Suomi mikana  taas, Jalostajan hernekeitto

Väärinymmärrysten välttämiseksi kyseessä ei ollut Jalostajan "ötökkä" hernekeitto mainos, vaan yritys diplomaattisten neuvottelujen tunnustelusta, johon nähtävästi "oikea" Zelensky ei halunnut osallstua.

Tapahtumia, äiti äiti!

1015/20

Tapahtumia-elämästä-useinkin-äiti-on-päähahmo-elämässä

Tapahtumia, Tietysti Ranska näytti esimerkkiä maahanmuuttajalle ja vähän muillekin.  1767/24 Revisjon

Tapahtumia-on-monenlaisia-tässä-yksi-aito-ranskalainen

Kun muu ei auta, niin keksittiin että Ranska alkaa valikoida siirtolaisia maan työvoiman tarpeen mukaan maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Ammattikiintiöistä päätetään tulevaisuudessa vuosittain yhteistyössä työmarkkinaosapuolten, työvoimatoimistojen ja alueellisten päättäjien kesken.  

Ranskan työntekijäliitot ilmoittivat heti kättelyssä vastustavansa ajatusta. Ne uskovat siirtolaisten valikoinnin ajavan kiintiön ulkopuolelle jääneet laittoman työntekijän asemaan, ja sitä kautta etenkin muslimit radikalismiin. Ranskassa on jo nyt lähes 4 miljoonaa maahanmuuttajaa joille ei ole mahdollisuutta avaruusteknikon tehtäviin, jollaista he ovat kaverilta kopioitujen todistuksien perusteella vaatineet. Mikään muu ei onnistu koulutuksen puutteen takia, paitsi ketkuilu kulmilla ja puistoissa, missä sitten pannaan paksuksi kaikki kahdella jalalla liikkuvat.

Tapahtumia, Kaasuvuoto Inkoon terminaalissa.  2525/23

Suomessa-luokitellaan-kaikkia-epätavallisia-tapahtumia-venäjän-syyksi-lähes-automaattisesti

Herra Töpölä on kuullut ääniä missä häntä oli kehoitettu osallistumaan presidentti kisaan. "En lähde, huonosti maksettu, joutuu varastamaan".

Ohisalo-Virkanimitykset-Kansliapäällikkö-Hyväksikäyttö-Hillotolppa-Stasi

Mikään muu puolue ei yhtä innokkaasti heristä paheksunnan sormea muille kuin Vihreät, eikä mikään muu puolue toimi yhtä härskisti vastoin kaikkea sitä, mitä itse opettaa. Joku sanoi että syntyi Suomen Stasi, Ohisalo Sisätautiministeriössä, ja Haavisto Ulkohuoneministeriössä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006380360.html

Eiköhän vihreitten tuholaistoimet ala olla nyt paketissa. Kummaa porukkaa, rikostakaan ei kaihdeta jos tiedetään sen tuovan jotain omaan pussiin.