Henkiin herätettyjä muistutuksia kerjäämön valtiaalle, "rahasäkki ei ole pohjaton"

Jokohan näille "aikuisille ihmisille" rupeaa kellot soimaan, että Ukrainan aika alkaa olla ohi. Siihen ei syitä tässä tarvitse selittää, he tietävät sen vallan hyvin itsekin.

Trump, Putin, Stubb, Rishi Sunak, Vajaa mielinen, Ukraina, Nato

Ukrainan presidentti Vladimir Zelensky ja Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri Rishi Sunak allekirjoittivat historiallisen turvallisuussopimuksen. Asiakirja on voimassa siihen asti, kunnes Ukraina liittyy Natoon. Sopimuksella vahvistettiin tukitoimenpiteet, joita Lontoo oli tarjonnut Kiovalle useiden vuosien ajan.

Suomikin on mukana ahnehtimassa julkisuutta tukipaketeilla ja 10 vuoden turvatakuu sopimuksella. Ruotsalaisomisteinen Vaasan mylly A/B toimittaa näkkileipää luotolla suomalaisille organisaatioille ja Hyvinkään Tahko käy keräämässä heinäseipäitä Itärajan pinnasta.

Kun Trump palaa Valkoiseen taloon on hyvä sen Suomi median muistaa, etenkin Helsingin Sanomat ja Yle että on hyvä pitää mylvintä pienemmällä, eikä huudella vieraisiin pöytiin niin kuin viimeksi teitte. 

Keskusta hallitukseen-Elinehto

Kyllä Keskusta olisi hyvä Petteri Orpon hallituksessa. Samalla haihtuisi kuteista vasemmisto lemu, ja saataisiin tilalle kunnon suomalainen paskantuoksu keväisille pelloille. RKP yrittää taas määräillä kuin mikäkin Sisilian... eikun Ahvenanmaan mafia.

Tämä tarina ei ole totta, koska totuus on vielä pahempi

Viljasäkki-siitä-on-hyvä-omaa-etua-ammentaa

Puuteri hallitus siirtyi kaikessa komeudessaan Lappeenrannan lentokentälle mistä ottivat liitokoneen Lapualle missä jäljet katosivat Riikosen Martin salaojaputkeen.
Pari päivää sitten pakeni etu ennakkoon Harakka omin siivin, sekä puolustusministeri
armeijan antamalla mopolla jään yli Ruotsiin.
Suomen Pankista on ilmoitettu että kaapin avaimet ovat kateissa, ja Englannista
tupsahti äskettäin sähke, missä kerrotaan Suomen kulta varantojen lopullisesta katoamisesta.
-Seuraamme tilannetta tarkalla korvalla ja silmällä.