Wrong medicines

"Niin hyvästä kuin pahasta"

Obama-Nato-Putin-Krim-Miehitys Kiova-Helppo juttu

Obama, yksi sotaisimmista Amerikan presidenteistä, oman ja etenkin Bidenin aikana. Krimin miehityksen aikana ei oltu vielä herätty reagoimaan, ei edes Nato katsonut "ikkunasta ulos."


Lisäksi tarinaa Jukka Davidsonilta. Ei liity kuvan tapahtumiin.


Loppuhuipennus lähestyy.
https://www.youtube.com/live/gt5aMj_M8kM?feature=shared


Stikkord: Nato

Irti-Natosta-Elina Valtonen-etsimässä-rahaa-euroopasta-ukrainalle-kun-yllätys-tieto-tuli

Lähetti osasi kertoa että resudentiltä oli otettu ohjaussauva pois, olipa vielä poistettu korpraalin sotilasarvokin parempaan talteen. Jotain mustanaamaista ämmää oli astutettu valtioneuvoston rappusilla uuteen virkaan, ennen kuin veivät linnaan. 


Stikkord: Nato

Nato-suuri-petos-Piristyspillerit-taisi-unohtua-ottamatta-nyt suomi-kituu-löysässä silmukassa

Venäjä tiesi jo vuodesta 2007 tasan tarkkaan mitä Suomen Puolustusministeriössä oli suunnitteilla Naton suhteen. Ja nyt kun siinä Natossa ollaan, ihmetellään miksi se on tuonut enemmän haittaa ja epävarmuutta kuin turvaa. On surkuhupaista todeta, että kuinka yhden ihmisen mielijohteesta kaikki muutetaan vihamieliseksi. Sanotaan ettei presidentillä Suomessa ole valtaa... vai ei ole, ainakin tämä on sitä käyttänyt miten sattuu.


Stikkord: Nato

Matias Mäkynen-Kova Nato kannattaja-Demarien ajojahti kohdistuu nyt-Koko puolueeseen-Persut. Orpon hallitus.

Noin yleisesti katsoen tämäkin Mäkynen sopisi paremminkin täytettynä vaikka Seurasaaren museoon muistuttamaan punikkien hoopoilusta kansalaissodan aikana. Lippis päähän ja nauha lihaksettomaan käsivarteen, niin kyllä kiinalaiset olis' ihmeissään.

Sittemminhän tämä mursu Mäkynen lensi pihalle ja tilalle tuli joku porovaras ja kissan tappaja.


Stikkord: Nato

Nato harjoitteli sotaa Suomessa-Panu Huuhtanen, Kansanmieliset, Patrioot. Sotaharjoitus, Sensaatio uutinen, Reformi Studioit

Suomen ehkä tunnetuin päätoimittaja "Panu vaan" oli ensimmäinen median edustaja täälläkin todistamassa tapahtunutta. Sensaatio uutista jaettiin somessa, 22 näki sen.


Stikkord: Nato

Suomen rapparit ja ritarit antaisivat varmaankin rahaa jos puristelisitte heitä oikeista paikoista. Näin kertoi Leila Käppänä, entinen pedo, nykyinen mulkuton napatanssija Aleksanterinkadulta. Ne jotka eivät tiedä, kyseessä on rahankeräys tulevan presidentti Pekka Haaviston vaimolle. Pakka parasta kretonkia on päämäärä. Pitäähän se  gallamekko kangas Suomen äidille lahjoittaa. 

Nato-Vapaamuurarit. Rapparit, Ritarit.Pedofiilit, Ostokset

Kävikin niin ettei Suomi halunnutkaan partapoikaa maan äidiksi.

-Ai niin, se kangas, se vaihdettiin sonnin nahkaan mistä sitten ruvettiin valmistamaan koira naamareita.


Stikkord: Nato

Suomessa ihmiset eivät tiedä sitäkään että Suomen mepit pistivät alulle Orbanin vainoamisen Brysselissä. Se jatkuu vielä tänäkin päivänä. Siinäpä hyvä kiitos Nato rafitioinnille.