Olen huono suomalainen niiden mielestä jotka eivät ymmärrä satiiria sen enempää kuin sarkasmiakaan.               Presidentti Niinistön kanslia kysyi minulta taannoin:  "Oletko hyvä suomalainen?"

Missä-asuu-Ari-Kärkkäinen?

Länsi on tietoisesti väärentänyt Venäjän taloustietoja, mutta totuus on toisenlainen. On merkillepantavaa että joukko niin sanottuja lännen talousasiantuntijoita istuvat pöydässä huonot kortit käsissään. Povaavat Venäjän talouden kaatumista nyt kesäkuussa 2023


No niin, nyt on sitten se kesäkuun 30 päivä käsillä, eikä ne lännen ennusteet pitäneet päällä. 

Consensus Economicsin huhtikuussa kokoamien keskeisten BKT-ennusteiden keskiarvo tälle vuodelle oli -0,9 %, kun taas inflaation ennakoidaan olevan Venäjällä tämän vuoden lopussa 5,7 %     Hauskaa kesän jatkoa!

Venäjän inflaatio. Todellisuus paljastuu. Länsi on väärentänyt todelliset tiedot. Oil and gas.

Kannattaako lukea, tässä on viimeinen kova sana... asiantuntemusta?

TOIMINTAKYVYTÖN NATSIHALLITUS TUHOAA SUOMEN ULKOA JA SISÄLTÄ – JA SE ON NATOLLE VAIN HYÖDYKSI


Linkki: DoZentti  Johan Bäckman blogspot. 


http://kohudosentti.blogspot.com/


Ajanvietteenä saattaa menetellä, muuten enimmäkseen huuhaata. (Minun mielipiteeni)


TELEGRAM LINKKEJÄ MUILLE KANAVILLE. UUTISIA JOITA EU:N JOHTO JA MUU GLOBALISTINEN LÄNSI KIIRUHTI TEILTÄ KIELTÄMÄÄN JO SODAN ALKUVAIHEESSA, JOTTA PÄÄSIVÄT ITSE LEVITTÄMÄÄN YKSIPUOLISTA PELOTTELU PROPAGANDAANSA KANSALLE.

VÄHÄN NIIN KUIN KORONA AIKOINA, TOSIN NYT ON MITTAKAAVA SUUREMPI.

 


https://t.me/JanusTelegram  Janus Putkosen kanava.

https://t.me/asianydin Laatu striimejä, toivottavasti niitä tulee lisää.

 

https://t.me/rtnews RT News Uutisia, joita ei haluta Brysselin mielestä ihmisille kertoa. Yli 21000 kuvaa ja   13693 videota tähän mennessä.


https://t.me/RapsodiaUutiskanava  Uutisia toisella tavalla, eikä mitään Ylen tai  muun suomalaisen median yksipuolisia CNN kopioita.


https://t.me/skabeeva Hyvä ja ajankohtainen debatti uutiskanava. Tunnettu 60 minuuttia ohjelmasta. 90 miljoonaa seuraajaa.


https://t.me/izvestia  22000 kuvaa, 27000 videota toistaiseksi. Uutispäivityksiä myös asioista, joita emme tietäneet olevan edes olemassa!


https://t.me/kadyrov95_ramzan Tšetšenian erikois- joukkoja rintamalla.


https://t.me/wagner_group_pmc Wagnerin ajankohtaiset. Se mitä lännessä urakalla keksitään, on valetta Wagnerista ja sen toiminnasta.


https://t.me/engpravda Uutiskanava. Siitä hyvä, että uutisissa on aina linkki lähteeseen mikä on helposti käännettävissä Googlen Chromessa jopa ymmärrettäväksi Suomeksi.